senin apache bizimkilerden güçlü oldugunu sanıyorum konuşuldugu kadarıyla yani ben yapsam ne olur kestiremiyorum denemek lazım 2000 olsun denerim bende son süratin nasıl oldu düzde istanbuldan gelirken diger apachelerden rahatmı geldin ara hızlanmalarda fark yoktur umarım .
kardeş ben 120 kiloyum motorum 15 binde boy 1,90 100 km hızı gördüm yol olsaydı daha da giderdi sen bnce motoruna bi baktır .....Çantanın markası maxem 56 litrelik
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Arkadaşlar benim motor 118km hızı geçmiyor orjinal dişlileri üzerinde 8,5 deviri geçmiyor geçenlerde de yazmıştım buraya bazı arkadaşlar karburatör ayarındandır demişlerdi ben buradaki ustalara güvenmiyorum aldıkları paranın hakkını vermiyorlar motoru onlara teslim edemem bu karburatör ayarı nasıl yapılıyor kendim yapmak istiyorum iğne ayarı filan varmış bilen biri yardımcı olabilirse çok minnettar kalırım şimdiden teşekkür ederim
Daha 6 bine gelmeden titriyo makina 8.5 9 devirde nasıl bişey olur makinli tüfekle ateş eder gibi olmasın inşallah tek korkum bu 120 km yolu rahat gidermiyim inerken motordan sırtım elim ayağım oof of yapa yapa inmem inşallah...
beyler 1 haftaya yakındır foruma giremiyorum işlerr başımdan aşkındı ehliyet işleri,bahçe düzenleme,bilgisayar da arıza vardı onuda halledip anca foruma girmeye vakit bulabildim.cumartesi günü 2 sarı apache 1tane yeşil gölcük iskele yolunda gördüm hayırdır bunlarda kim derken resimlerinizden sabri abiler oldugunu anladım iftar yemegine gelmişiniz benimde bugun haberim oldu böylelikle bir buluşmayı daha kaçırmış bulunuyorumr: ama az kaldı araba ehliyeti işi haloldu agustosun sonundan motosiklet direksiyon sınavına girip artık tüm gezilerde olmayı istiyorum
![]()
bu arada benden de gelişmeler şunlar kocaelinden bi yeşil apache daha buldum kerem kardeşle kısa bi muhabbet etttik motoru alalı 2 hafta olmuş 2200 km yol yapmışson sürat 132 güzel
sabri abi benim motorda 1300 km ye geldi.daha asılmıyorum gaza 116 yaptım 7-8 bin devir civarı kullanıyorum dip gaz yapmaya başlıyımmı ?
Arkadaşlar 13.5hp diyor ya bu 13.5 beygir anlamınamı geliyor ?
118km hızı 2kişi ile yaptım arkada büyük çanta da vardı ama içi boştu 140kilo civarıydı toplam ağırlıklarımız şimdi kıyas yapıyorum da benim motor da sorun yok gayet normalmişkardeş ben 120 kiloyum motorum 15 binde boy 1,90 100 km hızı gördüm yol olsaydı daha da giderdi sen bnce motoruna bi baktır .....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
ben alalı 4 gün oluyo nerdeyse daha 51 km yaptım118km hızı 2kişi ile yaptım arkada büyük çanta da vardı ama içi boştu 140kilo civarıydı toplam ağırlıklarımız şimdi kıyas yapıyorum da benim motor da sorun yok gayet normalmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
apacheyi alalı 5 gün oldu 5 günde 900km yol yapmışım bi kaç aya 50bini filan bulurum sanırım kurye değilim motor çok iyi
inş senin dedigin gibidir ne kadar erken olursa okadar iyi ,hatta bana eylül ün başı gibide olabilir dedim çok ugraştım şu ehliyet işiyle nisandan beri hala ugraşıyorum hadi sınavlarda başarısız olsam kalsam tamam çok bekletiyorlar bu yeni sisteme giriş arifesinde...her yerde a2 ehliyeti farklımı bana da ağustosun ortası dediler sana da sonunda demişler ne iş![]()
sabri soruma cevap vermedin 1 geri sayfada![]()