TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet kanka deli gitmistik zaten o sikistirmaya bozulmadiysa dahada bozulmaz
100km yol boyunca hic durmadan 120-130 gitmistik yolda musaitti hafifte bi egim vardi.

Sabri Abi'yi kızdırmayın :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Evet kanka deli gitmistik zaten o sikistirmaya bozulmadiysa dahada bozulmaz
100km yol boyunca hic durmadan 120-130 gitmistik yolda musaitti hafifte bi egim vardi.

"Sonra titreşimde el ayak tutmadı" diye espiri yapıcaktım ama neyse şimdi yine titreşim muhabbeti açılır abi :) :)

sbr

Sabri Abi'yi kızdırmayın :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

"Sonra titreşimde el ayak tutmadı" diye espiri yapıcaktım ama neyse şimdi yine titreşim muhabbeti açılır abi :) :)

valla hyocular bizden çok yorulmuştu..

motorun orjinal bujisi sonunda çıkarttım bir türlü karbüratörü tam ayarlatamadım kapkara çıktı 8 bin kmdeki buji
bosch bulamadım ngkda hangi kod uyar bilen var mı

sbr

bu mesajlara noluyo okan yau.. bende yazıyorum .çifter çifter gidiyor:)

balibey bk takma rjinali bulmaya calis tvs orjinal buji haric kabul etmiyor uyandirim
bak arastir olmadi.burdan alip yollayalim

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.

Benim motorumda şöyle bi sorun var. Bir gün öncesine kadar marşına bastığın an çalışan motor şimdi zor çalışıyor ve kontak açıldıktan sonra göstergelerin hareketi motor çalıştıktan sonra bir kez daha tekrarlıyor kendini. Motor 2012 model. Hala garantisi var yarın servise götürmeyi düşünüyorum ama bilen başına gelen varsa bi bilgi paylaşımı yapabilirse çok sevinirim..

valla kardes bahsettigin mevzu kimsenin basina gelmemistir sahsen ben duymadim
ama buyuk ihtimalle beyinden kaynaklaniyor olabilir sen hemen bir yetkili servise goturmende fayda var

forum acık renklensin beaa :)
mu17b.jpg

mu1df.jpg

mu1nj.jpg

mu1ru.jpg

balibey bk takma rjinali bulmaya calis tvs orjinal buji haric kabul etmiyor uyandirim
bak arastir olmadi.burdan alip yollayalim
aynen abi bugün bir tane tek tırnak buldum fakat yok yine aynı olmadı ısmarlıcam çok nazlı bir motor hiç olmadı size para yollucam artık:)o fotolardaki orjinal bujisi benim bildiğim bu şekilde çıkınca karbüratör veya enjeksiyon ayarı bozuk olduğu anlaşılıyordu yani zengin karşımda böyle çıkmıyormuydu nasıl ayarlarım bunun hava yakıt karışımını

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.

Benim motorumda şöyle bi sorun var. Bir gün öncesine kadar marşına bastığın an çalışan motor şimdi zor çalışıyor ve kontak açıldıktan sonra göstergelerin hareketi motor çalıştıktan sonra bir kez daha tekrarlıyor kendini. Motor 2012 model. Hala garantisi var yarın servise götürmeyi düşünüyorum ama bilen başına gelen varsa bi bilgi paylaşımı yapabilirse çok sevinirim..

Akü :)

Başıma geldi ordan biliyorum. Aynen, zoraki bir çalışmanın ardından gösterge paneli tekrar kapanıp açılıyor.

Akü :)

Başıma geldi ordan biliyorum. Aynen, zoraki bir çalışmanın ardından gösterge paneli tekrar kapanıp açılıyor.

yani teknik olarak pek bi bilgim yok tabi ama ilk başta çok aküden olduğunu düşünmüyodum farımda vs hiç bi sıkıntı yoktu çünkü. Marş motoru gitti heralde dedim yada başka bi elektronik problem. Ama sizinde başınıza geldiyse ve sorun aynıysa problem akü :/ yeni bir akü gerekicek sanırım

yani teknik olarak pek bi bilgim yok tabi ama ilk başta çok aküden olduğunu düşünmüyodum farımda vs hiç bi sıkıntı yoktu çünkü. Marş motoru gitti heralde dedim yada başka bi elektronik problem. Ama sizinde başınıza geldiyse ve sorun aynıysa problem akü :/ yeni bir akü gerekicek sanırım

%100 akü'dür diyip de günahını almak istemem ama dediğim gibi aynısı başıma geldi, 3 aylık aküyü garantiden yenisi ile değiştirttim ve problem ortadan kalktı.
Büyük olasılıkla aküdendir ;)

slm arkadaşlar 20/04/2013 tarihinde 2012 kasası sıfır tvs 150 aldım 500 km lik bakımına gittim servisine,serviste sadece yağını değiştirdiler sordum üzerine basarak sadece bakım bumu diye onlarda sorun gözükmüyor dedi.Sizce bu bakım doğrumu sağına soluna bakmaları gerekmiyormu vidalara.civatalara felanına fismanına.

sbr

slm arkadaşlar 20/04/2013 tarihinde 2012 kasası sıfır tvs 150 aldım 500 km lik bakımına gittim servisine,serviste sadece yağını değiştirdiler sordum üzerine basarak sadece bakım bumu diye onlarda sorun gözükmüyor dedi.Sizce bu bakım doğrumu sağına soluna bakmaları gerekmiyormu vidalara.civatalara felanına fismanına.

yağ ile beraber yağ filtreside değiştirilmesi gerekir. ayrıca dediğin gibi bütün ayarlarının yapılıp,kontrol edilmesi gerekirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar