TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyler etkinlik var gelmek isteğen varmı bizim bölük gidermiyiz

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115838-11-mayis-cumartesi-21-00-samet-agir-caddebostan-bulusmasi.html

beyler etkinlik var gelmek isteğen varmı bizim bölük gidermiyiz

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115838-11-mayis-cumartesi-21-00-samet-agir-caddebostan-bulusmasi.html

Artık etkinliklere motoru alınca gelirim :)
Resimlere bayıldım çok güzel karşılaştırma olmuş .

Az evvel bizim burda bi yeni kasa kırmızı apache gördüm.bi motor bu kadar mı yakışıklı olur.Adam diyor motordan memnunum.rodajda olmasına rağmen 124 bastım.titreme de 1 viteste hissettiriyor azıcık. Ne diyelim kazasız belasız sürsün inşallah.

sbr

Az evvel bizim burda bi yeni kasa kırmızı apache gördüm.bi motor bu kadar mı yakışıklı olur.Adam diyor motordan memnunum.rodajda olmasına rağmen 124 bastım.titreme de 1 viteste hissettiriyor azıcık. Ne diyelim kazasız belasız sürsün inşallah.

basmasaymış keşke..sonra ilerde problem olduğu zaman, apache kötü motor oluyor

Yok sabri abi aldığı yer demiş arada bir yuksek hızla kullanın demiş.yani herzaman yuksk hızla git dememiş.

Peki okan abi yeni kasanın rodajını düzgün yaparsa sonralarda rahat çıkabileceği stabil en yüksek hızı kaç olur?

Ben sormayı düşündüm ama çekindim terslerler diye :D Sabri abi cvbını 4 gözle bende bekliyorum

sbr

selami gereken cevabı vermiş.. zaten yazdıgım değerler benim motorumun degerleri.. rodajla alakası olan bir durum. selonun motorunun rodajınıda ramço yaptı, o motorda iyi yürüyor..seloo ne kapışmıştık senle abanttan dönüşte hatırlıyonmu:queen: hiç acımadık makinalara:cherry:eek:kanda rodajını itina ile yapıyor. oda aynı degerleri yakalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar