Dostum titreşim titreşim diyip milletin kafasını ditme

Ben zamanında çok dittim, ilk buluşmada seni o zamanlar yakalasak valla dövücektik dediler. Bunu harbi söylediler yani.
İlk motor olarak tvs apache alıcaktım. Fakat yok anam tirteşim şöyle, yok böyle diye gözümü öyle bir korkuttular ki, "Lan acaba bunu alsam at arabası almış kadar olurmuyum" diye düşünmedim değil. Sonra milletin ağzına, sözüne kandık, salaklık işte. Gittim ybr esd aldım. Şuan hala kullanmaktayım. Memnunmuyum, HEMDE ÇOK MEMNUNUM. Ama gel gelelim ilk motor olarak apache düşünüyordum ve içimde ukte olarak kaldı. (Sbri) Sabri Abi'nin apache'sini hem kullandım hem artçı oldum. Kendisi çok sağlam gider, arkasında öyle bir kasılıyordum ki düştüm, düşecem korkusuna tutulmayan hiç bir yerim kalmıyordu

Çok ciddiyim. Ama ben ybr kullanmama rağmen rahatsız edici bir titreşimle karşılaşmadım. Bunu sana tekrar söylüyorum bak, "YBR KULLANICISI OLARAK HİÇ Mİ HİÇ RAHATSIZ OLMADIM APACHE'DE" Şöyle bir durumda var almayı düşündüğün apache 1-3.000 km aralığındaysa titreşim rahatsız edebilir. Bunun sebebi motorun 5-8.000 devir aralığında açılmaya başlamasından kaynaklanıyor. Yani diyorlar ya rodaj 1.000 km, sonra Allah ne verdiyse yapıştır diye. Yok öyle bir şey. Motor açıldıktan sonra hissedilen titreşim de azalıyor bunuda sana söyliyim.
Sabri Abi'nin motoruna ben 8.500 km'de bindim hiç bir rahatsızlık duymadım. Kendisi sana motoru kaç km'den sonra sıkıştırdığını, redline'a sokup sokmadığını mutlaka söyliyecektir.
Yazdıklarım konusunda bir yanlışım olduysa bilgili kişiler tarafından da mutlaka düzeltilir. Sana şu kadar diyorum aklında apache varsa apache al. Yoksa alma.
Sabri abi benim ybr'ye bindi, Lann olum devir gelmiş 6-7.000'e gelmiş ben hiç bir şey hissetmiyorum senin motor çok rahat 10 numara vs gibi iltifatlar savurdu :queen: Ama apache kadar seri olmadığınıda belirtti. Bunu herkes biliyor ve söylüyor zaten.