TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosiklet almayı planlıyorum seçeneğim de Rtr 150,hiç motor almadığımdan sormak istedim;plakayı küçük yaptırıp ve yazıyı kalın harflerle yaptırabiliyormuyuz?Yaptırabiliyorsak güzel durur mu?Trafik açısından sorun teşkil eder mi?

Motosiklet almayı planlıyorum seçeneğim de Rtr 150,hiç motor almadığımdan sormak istedim;plakayı küçük yaptırıp ve yazıyı kalın harflerle yaptırabiliyormuyuz?Yaptırabiliyorsak güzel durur mu?Trafik açısından sorun teşkil eder mi?
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

iyi akşamlar akidişler
nasılsınız...
iyi akşamlar abi biraz düzelmeye başladım sen nasılsın
bugün can sıkıntısından motorun vialarını sıkayım dedim akünün olduğu kapağı çıkarında sol üstte bir somun var o gevşemiş sıkarken kafası koptu dahada zorlanmaya başlamamıştı nasıl çıkartıcam içinden onu

orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

iyi akşamlar abi biraz düzelmeye başladım sen nasılsın
bugün can sıkıntısından motorun vialarını sıkayım dedim akünün olduğu kapağı çıkarında sol üstte bir somun var o gevşemiş sıkarken kafası koptu dahada zorlanmaya başlamamıştı nasıl çıkartıcam içinden onu

valla burda olsaydın onu çıkartırdım ben ama işte malesef
bak şöyle bişey yapabilirsin çivi gibi ama çelik gibi bir mazeme bulman lazım ucu sivri yamulmayacak ama sonrasında çekiçle böye tık tık yavaş yavaş vur kesin açılacaktır burda olsaydın 5 dak.işi vardı ama tühh

valla burda olsaydın onu çıkartırdım ben ama işte malesef
bak şöyle bişey yapabilirsin çivi gibi ama çelik gibi bir mazeme bulman lazım ucu sivri yamulmayacak ama sonrasında çekiçle böye tık tık yavaş yavaş vur kesin açılacaktır burda olsaydın 5 dak.işi vardı ama tühh
kafası koptu abi çekiçle çiviye vursam çıkar mı burç var bende hani duvar kırmak için o olur mu yamulmaz o

burç deyilde kurşun kalemi düşün aynısının demiri olacak nokta derler ona onunla çıkartabilirsin uğraş biraz veya bu işin uzmanları tornacıdır gidecen rica edecen iki dakkada çıkartıverirler
(söylemesi ayıp eski tornacı lardanımdır) :cherry:

burç deyilde kurşun kalemi düşün aynısının demiri olacak nokta derler ona onunla çıkartabilirsin uğraş biraz veya bu işin uzmanları tornacıdır gidecen rica edecen iki dakkada çıkartıverirler
ince uçlu matkapla delsin aga nerden bulcak adam noktayı:p el matkabını düşük devirde döndürerk kaliteli bir matkap ucuyla del gitsin..

mühürlü ve dediğim gibi yaptırma ihtimalim yok mu ?

yok ona izin verilmiyor zaten olsaydı app yapanlar mühürlü yapar iki katı satış yaparlardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

dişler zaten gidecek arkadan somun atar artık :)
evet öyle yapsın bari
ama hani kendisi yok biz kendi aramızda yaptık hallettik :queen:

nokta hırdavatçıda bulunur mu ben matkapla deleyim dedim bildiğim tornacı taa şehrin teki ucunda üşendim gitmeye:)

Yasal değil mi?Teşekkür ederim ben sorun olmaz diye düşünüyordum.

yok değil şöförler odasına rüşvet verince mühür basıyor ama bir mühüre 150 tl istiyorlar ama yinede sahte olduğundan sıkıntı çıkabiliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

dişler zaten gidecek arkadan somun atar artık :)
deleyim delmesinede somun nasıl atıcam diş açamam ki:)

yok ona izin verilmiyor zaten olsaydı app yapanlar mühürlü yapar iki katı satış yaparlardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

evet öyle yapsın bari
ama hani kendisi yok biz kendi aramızda yaptık hallettik :queen:
burdayım abi:)

siş falan açmıyorsun kopan vidayı komple deliyorsun sonra uzun civata ile arkadan somunla tutturacaksın

nihat motor süper kanka al tabi hayırlısı olsun kanka
eee şimdi sen artık takılmazsın bizlere hyosung aldın ya :queen:

daha almadımda alırsam sizle işim olmaz aramızda sınıf farkı olur küçük cc ciler sizi..:):):queen:

siş falan açmıyorsun kopan vidayı komple deliyorsun sonra uzun civata ile arkadan somunla tutturacaksın

nihat motor süper kanka al tabi hayırlısı olsun kanka
eee şimdi sen artık takılmazsın bizlere hyosung aldın ya :queen:
yarın bir deniyeyim bakalım ne dandik bunun vidalarıda aynılarından klima için kullandım daha uzun lokma koluyla kırılmadı u daha sıkamadan kafası koptu titreşim mi yapıyor acaba birde b motoradaki bütün cıvata ve somunların yaığı bir belge var mıdır hepsine rodela takıp kontra somunuyla değiştireyim dedim

yarın bir deniyeyim bakalım ne dandik bunun vidalarıda aynılarından klima için kullandım daha uzun lokma koluyla kırılmadı u daha sıkamadan kafası koptu titreşim mi yapıyor acaba birde b motoradaki bütün cıvata ve somunların yaığı bir belge var mıdır hepsine rodela takıp kontra somunuyla değiştireyim dedim

bana sorarsan fazla kurcalama bitanesini koparsın diyerlerinde de olma :cherry:

bende motor blok civatasını kırmıştım lokma ile sıkarken ve ön dişli kapağını sökemedim yıldız vida birazcık bozuldu, yoksa vidalar kötü malzemeden mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar