orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın amaMotosiklet almayı planlıyorum seçeneğim de Rtr 150,hiç motor almadığımdan sormak istedim;plakayı küçük yaptırıp ve yazıyı kalın harflerle yaptırabiliyormuyuz?Yaptırabiliyorsak güzel durur mu?Trafik açısından sorun teşkil eder mi?
iyi akşamlar abi biraz düzelmeye başladım sen nasılsıniyi akşamlar akidişler
nasılsınız...
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
iyi akşamlar abi biraz düzelmeye başladım sen nasılsın
bugün can sıkıntısından motorun vialarını sıkayım dedim akünün olduğu kapağı çıkarında sol üstte bir somun var o gevşemiş sıkarken kafası koptu dahada zorlanmaya başlamamıştı nasıl çıkartıcam içinden onu
kafası koptu abi çekiçle çiviye vursam çıkar mı burç var bende hani duvar kırmak için o olur mu yamulmaz ovalla burda olsaydın onu çıkartırdım ben ama işte malesef
bak şöyle bişey yapabilirsin çivi gibi ama çelik gibi bir mazeme bulman lazım ucu sivri yamulmayacak ama sonrasında çekiçle böye tık tık yavaş yavaş vur kesin açılacaktır burda olsaydın 5 dak.işi vardı ama tühh
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama
Yasal değil mi?Teşekkür ederim ben sorun olmaz diye düşünüyordum.
ince uçlu matkapla delsin aga nerden bulcak adam noktayıburç deyilde kurşun kalemi düşün aynısının demiri olacak nokta derler ona onunla çıkartabilirsin uğraş biraz veya bu işin uzmanları tornacıdır gidecen rica edecen iki dakkada çıkartıverirler
(söylemesi ayıp eski tornacı lardanımdır) :cherry:
üzerinde mühür olmadığından sahte oluyor anlıyacağın
üzerinde mühür olmadığından sahte oluyor anlıyacağın
mühürlü ve dediğim gibi yaptırma ihtimalim yok mu ?
ince uçlu matkapla delsin aga nerden bulcak adam noktayıel matkabını düşük devirde döndürerk kaliteli bir matkap ucuyla del gitsin..
dişler zaten gidecek arkadan somun atar artıkolur dediğn gibi ama dikkat etmezse içindeki dişleride bozabilir
mühürlü ve dediğim gibi yaptırma ihtimalim yok mu ?
yok ona izin verilmiyor zaten olsaydı app yapanlar mühürlü yapar iki katı satış yaparlardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
evet öyle yapsın baridişler zaten gidecek arkadan somun atar artık![]()
ama hani kendisi yok biz kendi aramızda yaptık hallettik :queen:
nokta hırdavatçıda bulunur mu ben matkapla deleyim dedim bildiğim tornacı taa şehrin teki ucunda üşendim gitmeyeburç deyilde kurşun kalemi düşün aynısının demiri olacak nokta derler ona onunla çıkartabilirsin uğraş biraz veya bu işin uzmanları tornacıdır gidecen rica edecen iki dakkada çıkartıverirler
(söylemesi ayıp eski tornacı lardanımdır) :cherry:
yok değil şöförler odasına rüşvet verince mühür basıyor ama bir mühüre 150 tl istiyorlar ama yinede sahte olduğundan sıkıntı çıkabiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
deleyim delmesinede somun nasıl atıcam diş açamam kidişler zaten gidecek arkadan somun atar artık![]()
burdayım abiyok ona izin verilmiyor zaten olsaydı app yapanlar mühürlü yapar iki katı satış yaparlardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
evet öyle yapsın bari
ama hani kendisi yok biz kendi aramızda yaptık hallettik :queen:![]()
yarın bir deniyeyim bakalım ne dandik bunun vidalarıda aynılarından klima için kullandım daha uzun lokma koluyla kırılmadı u daha sıkamadan kafası koptu titreşim mi yapıyor acaba birde b motoradaki bütün cıvata ve somunların yaığı bir belge var mıdır hepsine rodela takıp kontra somunuyla değiştireyim dedimsiş falan açmıyorsun kopan vidayı komple deliyorsun sonra uzun civata ile arkadan somunla tutturacaksın
nihat motor süper kanka al tabi hayırlısı olsun kanka
eee şimdi sen artık takılmazsın bizlere hyosung aldın ya :queen:
yarın bir deniyeyim bakalım ne dandik bunun vidalarıda aynılarından klima için kullandım daha uzun lokma koluyla kırılmadı u daha sıkamadan kafası koptu titreşim mi yapıyor acaba birde b motoradaki bütün cıvata ve somunların yaığı bir belge var mıdır hepsine rodela takıp kontra somunuyla değiştireyim dedim