TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yav bu iridyum bujiler arabalarda ateşlemeyi güçlendirip koblolarıda değiştirince fark ediyordu motorlarda nasıl sadece buji değişiminde fark ediyor aradaki fark nedir acaba

fena ıslandım motomaxtan aldığım difi eldiven nitro mont pantolon ve botu giymesem ancak bu kadar ıslanırdım acayip su geçiriyorlar öyle aman amanda yağmur yok ortadat shirt eşofman altı içlik boxer telefon paralar kartlar ehliyet aklınıza ne gelirse botları bir çıkardım ters çevirdim içinden rahat 1 litre su çıktı bileğe kadar su doluydu çünkü en yakın zamanda adam gibi bişeyler alıcam üstüme bu olaydan sonra korumalarından da şüphe ettim:pr:

günaydın dostlar....

pasa su geçirmeyen elbise yok.. revit te aynı cloverde aynı ricca da.. en güzel çare kaliteli yağmurluk..

aşkım helal olsun sana hanımla 170 kiloyuz felan az söylemişsin çekinmeseydin. Yeni aldık daha motoru ne kafa yoruyon uğraşma hiç dişli mişli. Çekiyo işte bizi SarıKız Apachemiz :))

Hatun takipte. Bulmaz mıyım be sen beni karamürsel sepeti mi sandın? Biz de TVS Apache kullanıcısıyız, bu sayfada olmam gayet doğal sevgili eşim sen önce şu profilindeki Mondial markasını bi güncelle istersen :)

slm arkadaşlar. istanbul anadolu yakasinda oturanlar için yeni bir tvs satış/servis açılmıştır.pendik köprüsünün yakınında.satın almak isteyenler yada servis sorunu yaşayanlar için tavsiye ederim. ayrica gezici servisleride olup gerektiginde yerinde müdehale yapmaktadırlar. dürüst, tecrübeli ve güvenilir ustalardır. düşünen arkadaşlar pendik köprüsüne varmadan opel showroom arkasında.

slm arkadaşlar. istanbul anadolu yakasinda oturanlar için yeni bir tvs satış/servis açılmıştır.pendik köprüsünün yakınında.satın almak isteyenler yada servis sorunu yaşayanlar için tavsiye ederim. ayrica gezici servisleride olup gerektiginde yerinde müdehale yapmaktadırlar. dürüst, tecrübeli ve güvenilir ustalardır. düşünen arkadaşlar pendik köprüsüne varmadan opel showroom arkasında.

kardeş adresi biraz daha ayrıntılı yazarsan sevinirim...
peki usatalar nasıl kalifiye eleman mı?

herkese selamlar birşey sormak istiyorum sizin motorlarda kesici varmı benim motorda yok galiba 12 deviri gördüm kesmedi anlamadım valla sizce normalmi

kimmiş oraya servis açan yaw.. merak ettim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar