fena ıslandım motomaxtan aldığım difi eldiven nitro mont pantolon ve botu giymesem ancak bu kadar ıslanırdım acayip su geçiriyorlar öyle aman amanda yağmur yok ortadat shirt eşofman altı içlik boxer telefon paralar kartlar ehliyet aklınıza ne gelirse botları bir çıkardım ters çevirdim içinden rahat 1 litre su çıktı bileğe kadar su doluydu çünkü en yakın zamanda adam gibi bişeyler alıcam üstüme bu olaydan sonra korumalarından da şüphe ettimr:
öndişliyi 1 diş büyütürsen %7 hız artar %7 tork düşer
arka dişliyi 1 diş oynarsan %7nin 3 te 1 i olur
vardır uyan bi dişli bulunur herhaldeSanırım 6000 rpm de 85 km hıza denk gelir bu da benim için yeterli bakalım önce şu rodajı bir bitirelim de 43 t dişli nerden bulurum acaba?
aşkım helal olsun sana hanımla 170 kiloyuz felan az söylemişsin çekinmeseydin. Yeni aldık daha motoru ne kafa yoruyon uğraşma hiç dişli mişli. Çekiyo işte bizi SarıKız Apachemiz)
Ehehehe valla helal olsun sana sevgili eşim buradada buldun beni valla![]()
slm arkadaşlar. istanbul anadolu yakasinda oturanlar için yeni bir tvs satış/servis açılmıştır.pendik köprüsünün yakınında.satın almak isteyenler yada servis sorunu yaşayanlar için tavsiye ederim. ayrica gezici servisleride olup gerektiginde yerinde müdehale yapmaktadırlar. dürüst, tecrübeli ve güvenilir ustalardır. düşünen arkadaşlar pendik köprüsüne varmadan opel showroom arkasında.
emin misin Apache'den sonra bile mi? ah, vefalı yarim benim....![]()
kardeş adresi biraz daha ayrıntılı yazarsan sevinirim...
peki usatalar nasıl kalifiye eleman mı?
evet %100 kararımı verdim satıyorum ilanıda verdim vatana millete hayırlı olsun..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...olur-ciziksiz-apache-rtr-150-101570021/detay/
slm arkadaşlar. istanbul anadolu yakasinda oturanlar için yeni bir tvs satış/servis açılmıştır.pendik köprüsünün yakınında.satın almak isteyenler yada servis sorunu yaşayanlar için tavsiye ederim. ayrica gezici servisleride olup gerektiginde yerinde müdehale yapmaktadırlar. dürüst, tecrübeli ve güvenilir ustalardır. düşünen arkadaşlar pendik köprüsüne varmadan opel showroom arkasında.
ne önerirsin abi yağmurluk için hayır güvendik su geçirmiyor diye aldık hasta oldum boğazlar pertgünaydın dostlar....
pasa su geçirmeyen elbise yok.. revit te aynı cloverde aynı ricca da.. en güzel çare kaliteli yağmurluk..
kimmiş oraya servis açan yaw.. merak ettim...