selo hayırdır ne içtin...
yok be kanka biz sudan başka bişey içmeyiz sadece paylaşmak istedim...
s.a apachedaşlarım. er6f düşünüyodum ama Bulamadım temizini bi tane ninja 250 buldum daha sıfır gibi aklıma yattı ama apacheden sonra ninja 250 yeterli gelirmi sizede bi soruyum dedim.
bende aynı durumdayım iki tane bakmaya gittim biri istanbulda adam kazaası dedi grenajları değiştirmişs.a apachedaşlarım. er6f düşünüyodum ama Bulamadım temizini bi tane ninja 250 buldum daha sıfır gibi aklıma yattı ama apacheden sonra ninja 250 yeterli gelirmi sizede bi soruyum dedim.
bende hiç kaza yapmadım ama durduğu yerde açık otopark mıcır olduğundan orta sehpa içine gömüldü düştü bir kezde motorun üzerindeyken ayak kalıydı köpeğim atladı birde o zaman düştü ikisinide ilana yazdım şehir dışından gelende olabilir benim gibi boşu boşuna iki depo mazot yaktıminsanlar tuhaf olmuş gerçekten. Bizde motor sattık ama her şeyini diyerek Allahıma çok şükür Rabbim kaza bela vermedi ilk motorumda.
insanlar tuhaf olmuş gerçekten. Bizde motor sattık ama her şeyini diyerek Allahıma çok şükür Rabbim kaza bela vermedi ilk motorumda.
bende hiç kaza yapmadım ama durduğu yerde açık otopark mıcır olduğundan orta sehpa içine gömüldü düştü bir kezde motorun üzerindeyken ayak kalıydı köpeğim atladı birde o zaman düştü ikisinide ilana yazdım şehir dışından gelende olabilir benim gibi boşu boşuna iki depo mazot yaktım
birde cbr bakıyorum ama sağlam bir tane bulamadım örn: adamın 2004 model cbrı var 24binde hiç inandırıcı gelmiyor arkadaş o motor 100 binde olsun adam gibi bakım yapıldıysa masraftan kaçılmadıysa caddede piste çıkmış gibi zorlamadıysan zaten sorun çıkarmaz gidipte km düşürüp milletin ahını almanın ne alemi var anlamıyorum
Ninja sizi tatmin edicektir. Rodajı güzel tamamlanmış bir ninja 190 km sürate çıkabilmekte. Herşeyi geçtim sizi çok rahat 130-150 arası seyehat ettirir. O yandan sıkıntı olmaz.
---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Sizde doğru diyorsunuz. Ciddi ciddi bir motoru almayı kafanıza koyarsanız sizin elinizden gelecek olan servise gider en son ne zaman bakıma girdiğini öğrenirsiniz. O zaman olayın ak koyun, kara koyun ortaya çıkar.
Erol abi servis gibisin vallasen 20 lıra ya pahalı dıyosan sakın kaza yapma derım depo 350 tl on suspansıyon 400 lıra jant 350 lıra arka suspansıyon 125 lıra bmw e36 nın kı 75tl bu arada
aynen yanımda ustamıda götürüyorum servisede gösteriyorum işi şansa bırakmamak için fakat daha işte bu alınır dediğim çıkmadı yavaş yavaş ulan acaba ben mi safımda herşeyi yazdım ilana o yüzden mi motor satılmadı diye düşünmeye başladım
Erol abi servis gibisin valla![]()