bir ara izmit falan yaparsanız bende geleyimDüzceye gelecek gazcılar
Sedat_57
Error88
ysfist
çelikatlı
gelmek isteyenler ismini eklesin..
bir ara izmit falan yaparsanız bende geleyimDüzceye gelecek gazcılar
Sedat_57
Error88
ysfist
çelikatlı
Bu hafta olmazda bi dahaki hafta yuvacık sapağındaki motosiklet hurdalığı ziyareti yapiyorumbir ara izmit falan yaparsanız bende geleyim![]()
yuvacık neresi ben bilmiyorumBu hafta olmazda bi dahaki hafta yuvacık sapağındaki motosiklet hurdalığı ziyareti yapiyorum
valla benimde hiç adres tarif etme özelliğimde yoktur bilen arkadaşlar anlatır şimdiyuvacık neresi ben bilmiyorum
Düzceye gelecek gazcılar
Sedat_57
Error88
ysfist
çelikatlı
inş.senlede gezicez ramço.
ramazan geldimi büyük motor alır bize ayak uyduramaz :mrgreen:inş.senlede gezicez ramço.
ramazan geldimi büyük motor alır bize ayak uyduramaz :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:benim kapımda her zaman bir küçük motor olur.............
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
emsallerim evlenmek istiyo ben 250 cc motor istiyom abi..ibre 120 ye vurdu artık yetergülme ulan... bir ybr bir moped illaki olacaktır....
emsallerim evlenmek istiyo ben 250 cc motor istiyom abi..ibre 120 ye vurdu artık yeterdüz duvara tırmancam 250 cc istiyom
![]()
Me22 model lastikten bende almayı düşünüyordum metzeler satan bayideki kataloğa baktık 2012 yılına Me22 modeli yok. bu modeli satan eski lastik satıyordur dedi bende vazgeçtim.Metzeler Me22 isterseniz, (Kredi kartına taksit imkanıyla ) elimizde mevcuttur.
TVS için metzeler ön lastik
TVS için metzeler arka lastik
abi benim şu sıralar şehir dışına çıkmama gerekiyor biri sahte facebook profili açmış benim adıma şikayet ettik size haber verene kadar şehir dışına çıkmayın dediler o yüzden uzağa gidemiyorum izmiti ondan dedim çağırsalar bile 1.5 saatte dönerim en kötübalibey alalım senide izmitten düş peşimize istersen..
tamam izmit yuvacıkmış ben kastamonudakni biliyorum bir tek izmittede varmışvalla benimde hiç adres tarif etme özelliğimde yoktur bilen arkadaşlar anlatır şimdi![]()
abi benim şu sıralar şehir dışına çıkmama gerekiyor biri sahte facebook profili açmış benim adıma şikayet ettik size haber verene kadar şehir dışına çıkmayın dediler o yüzden uzağa gidemiyorum izmiti ondan dedim çağırsalar bile 1.5 saatte dönerim en kötü
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
tamam izmit yuvacıkmış ben kastamonudakni biliyorum bir tek izmittede varmışErol abi arka lastiğe ircler takılınca kas basıyorsun ben 30 baastım yinede yumuşak lastik taban içe göçüyor biraz