TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hg Enes
hava filtresi ne zaman değişmeli sizce 10000 i devirdik buji değişti hava filtresi aklıma takıldı

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bide Şu Led sinyal mevZunu o kdr resim istemişlerdi atamamıştım .. Önlere kısa kaldı Ledler söktüm orjinalleri taktım .. ama arkalara güzel durdu .. son durum şöyle işte ..

d6s4z.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

Hava Filtresinin Belli bi Kmsi yok .. Kirlendiyse Değişmelisin .. Kullandıgın ortama bağlı birazda .. Toprak yolda veya asfalt yolda gibi .. Benim motor şuan 5400e gidio ve filtre tertemiz ..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bizim aBiLerin UFAKLIKLarla Bi kaç karemiz vardı :D

d6s8j.jpg

Son oLArak herKese tekrar merhaba .. :) Şu seyahat KoNusunda Cumartesi sabahına kadar Fikirlerinizi bekliyorum ona göre ..

d6sdt.jpg

sbr

Me22 model lastikten bende almayı düşünüyordum metzeler satan bayideki kataloğa baktık 2012 yılına Me22 modeli yok. bu modeli satan eski lastik satıyordur dedi bende vazgeçtim.
satmaya çalıştığınız lastikler 2011 üretimi mi?

""Ön lastik 2011 33. haftası, arka lastik 2012 13. haftası üretimli şu an elimdekiler. Fakat şu an için ayda bir ithalat yaptığımızdan tarihler değişiklik gösterebilir. ""

buşekilde cevap vermişti.. ama benimde aklıma takıldı sen öyle deyince:silent:

Herkeze günaydın hayırlı günler arkadaşlar.Nasılsınız? Arkadaşlar motorumdan ses geliyordu daha önce yazmıştım, krank mili kırılmış bana öyle dediler şuan serviste sizde de böyle bir sorun oldu mu merak ettim bana fabrikasyon dediler normal mi?

sbr

Herkeze günaydın hayırlı günler arkadaşlar.Nasılsınız? Arkadaşlar motorumdan ses geliyordu daha önce yazmıştım, krank mili kırılmış bana öyle dediler şuan serviste sizde de böyle bir sorun oldu mu merak ettim bana fabrikasyon dediler normal mi?

gelen sesi tarif edebilirmisn? ayrıca krank kırılsa motor çalışmaz, nasıl oluyor böyle birşey:sunny:

merhaba arkadaşlar bu lastikler iç lastikli dikkatinizi çekerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

Asıl mevzu Cumartesi den başlayarak yapacağım seyehat .. Tokat - İzmir - Aydın - İstanbul oLmak üzre toplamda aŞağı yukarı 1750 km yoL yapacam Apachemle .. Yağı değişcem ufak tefek bakımlar fln işte kendim yapıcam .. Bundan ziyade yol için bana tavsiye edeceğiniz neler var .. Hem maksat muhabbet oLsun .. bundan sonra buralardayım inşallah ..[/QUOTE]

güzergahını 2 etaba bölüp 1 etabın sonunda gece konaklayacağın bir yer ayarla, tekrar sabah yola devam ederek 2. etabı bitirmeni tavsiye ederim.
her etap yaklaşık 850 km olsa bunlarıda 100 km lik etaplara bölsen bir günde yaklaşık 12 saat civarı yolculuğun sürecektir.
benim tavsiyem bu şekilde. şimdiden hayırlı yolculuklar.

Me22 model lastikten bende almayı düşünüyordum metzeler satan bayideki kataloğa baktık 2012 yılına Me22 modeli yok. bu modeli satan eski lastik satıyordur dedi bende vazgeçtim.
satmaya çalıştığınız lastikler 2011 üretimi mi?
Ben geçen sene almıştım iyi bi firmadır, tavsiye ederim. 2011 olması çok birşey farketmez daha eski olmadıkça sorun olmaz.

""Ön lastik 2011 33. haftası, arka lastik 2012 13. haftası üretimli şu an elimdekiler. Fakat şu an için ayda bir ithalat yaptığımızdan tarihler değişiklik gösterebilir. ""

buşekilde cevap vermişti.. ama benimde aklıma takıldı sen öyle deyince:silent:
2011 33. hafta yaklaşık 9.aya(EYLÜL) takabül ediyor. Yani 1 yıllık lastik. En az 3 yıl kullanırsın.
merhaba arkadaşlar bu lastikler iç lastikli dikkatinizi çekerim.

Bizim motorların cantları tubless için uygun değil. Yanları hafif dışa açık olması gerekiyor.Tubless cantları inceleyin bir de kendi cantınıza bakın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
güzergahını 2 etaba bölüp 1 etabın sonunda gece konaklayacağın bir yer ayarla, tekrar sabah yola devam ederek 2. etabı bitirmeni tavsiye ederim.
her etap yaklaşık 850 km olsa bunlarıda 100 km lik etaplara bölsen bir günde yaklaşık 12 saat civarı yolculuğun sürecektir.
benim tavsiyem bu şekilde. şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bende öyLe bişey düşünüyorum .. Tokat - izmir yapıp 950 km sonra yani , iZmirde 2 gün konaklıcam .. Pazartesi müsait olan arkadaşlarla izmirde görüşebiliriz .. gelirim nereye isterlerse .. :) Salı sabahı yola çıkıp aydına uğrayıp arkadaşımı görüp , İstanbula geçicem .. Güzel bi macera olacak bakalm ..

Söz konusu modelin bayideki katalogda görünmemesinin sebebi, mevcut distribitör firmanın, bu modeli ithal etmediği ve bu sebeple kataloğuna koymadığı anlamını taşımaktadır.

Aşağıdaki linkte üretici firma olan Metzeler'in ME22 modelini halen ürettiği açıkca görülmektedir.
www.metzelermoto.com

Bu şuna benzer Honda, Kawasaki gibi firmaların, Türkiye distribitörleri bir çok modeli Türkiye'ye getirmemektedir. Bu da gelmeyen modellerin eski olduğunu göstermemektedir. Firmamız, web sitemizde bulunan bütün lastik markalarını direk ithal etmektedir. Ülkemizdeki herhangi bir lastik distribitör firması ile çalışmamaktadır. Şu anda depomuzda bulunan ME22 model lastiklerin tarihleri aşağıdaki gibidir :
Ön lastik 2011'in 33. (3311) haftası, arka lastik 2012'nin 13.(1312) haftası üretimlidir. Lastiklerin raf ömrü uygun saklama koşullarında 5 yıldır. Daha ayrıntılı bilgi için tıklayınız
Dolayısıyla 2011 ağustos üretimli bir lastiği uygun saklama koşullarında sakladığımız için, herhangi bir çekincede kalmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yerimiz İzmir dedir. Gelme imkanı olan herkesi bekleriz. Lastik söküp takma cihazları motosikletler için özel tasarlanmış olup, pofesyonel balans imkanı mevcuttur.

izmir de nerde yeriniz,belki uğrayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar