TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vay a... m gerçekten yazmaya başlamışlar cezayı. şimdi ikinci el alacaklar motor sahibine lpg işlimi der gibi çanta işlimi diye sorar
normalde çantamı çıkarıyorum ama böyle bişeyden hiç haberim yok yaw para kazanmak için ne yapacaklarını bilememişler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Emanet motor verilmez veren de saftir ....... Eeee gidiyormuyuz simdik pazara organizasyonu yapalım hemen
bu pazar tüpçüye gitcez hacı başka yere söz verme..

o ceza yı yazsınlar ödemem:... motora muayenede yapmıyorum.. 2 aydan beri sigortada yok.. allah a emanet geziyorum....

arkadaşlar peki bu çantayı ruhsata işletme falan kim yapıyo kaça yapıyor hersene yenileniyormu bu konu hakkında bilen varmı

günaydın devlete para lazım makine mühendisleri odasından proje çiziliyor ordan muayene ordanda ruhsat değişimi için emniyete ruhsatların yaprağı 80 tl diye biliyorum 76.70 77 diyelim düz hesap muayene proje için ne isterler bilmiyorum ek evraklarla beraber 300 ü bulur gibi geliyor banada bu arada bursa grubundan bmw 1600 gtl fabrika çıkışı çantalı motosiklete dahi yazmışlar artık nasıl gözleri dönmüşse:)

işin kötü tarafı makina mühendisleri odasına gittim dün haberimiz yok bizim daha yazı gelmedi dediler :) ortada yalan yanlıs birşeyler var ama bakalım cıkıcak ortaya

bencede saçmalık yoktur öyle bir polis kıl kapmıştır ceza yazmak için baktı herşey tamam bişey bulamayınca çantayı mazeret gösterdi cezayı yazdı
madde 32 diye ceza yazmış baktım araştırdım çanta ile alakalı bişey yok

bencede saçmalık yoktur öyle bir polis kıl kapmıştır ceza yazmak için baktı herşey tamam bişey bulamayınca çantayı mazeret gösterdi cezayı yazdı
madde 32 diye ceza yazmış baktım araştırdım çanta ile alakalı bişey yok
32. madde: "Araç üzerindeki teknik değişikliği 30 gün içerisinde tescil yapan kuruluşa bildirmemek."

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

biraz önce bakımdan geldim bir 75 tl daha hafifledik:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yarım saat önce Edirne kapıda tahminimce 2008 modeldi siyah bir apache yolda kalmıştı. Birde baktım cbf150 kurtarmış. İple bağlamışlar cbf150 çekiyordu. O motorun sahibi burdaysa inşallah büyük bir sorunu yoktur motorun.

Cbf150 kullanan arkadaşta mutlaka içinden geçirmiştir. Hıh iyi etmişim cbf150 almışım diye :) Apache'nin bir açığını gördü ya yerden yere vurmaktan kaçınmazlar :) Tabi şaka olsun diye diyorum zor durumda kalmış biriyle de kimse alay etmez herhalde.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ee sımdı o zaman honda almalısın haftaya da tvs alırsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee sımdı o zaman honda almalısın haftaya da tvs alırsın

Erol abi ne dedim ki ben yaa :(
Ben Apache için kışı bekliyorum. Cbf alcak olsam çoktan alınmıştı ama yağ yakmasından sonra şekli bile her ne kadar koruma demiri dahilinde hoşuma gitse de, vaz geçtim. Şuan fiyatları çok yüksek apache'lerin. Kışa doğru fiyatların durumuna göre sıfır yada 2. el max 5.000 km'de denk getirebilirsek alcaz. Mümkünse sarı kız istiyorum. :)
Kısmet artık ne diyelim.
Ama sende hemen çiğnedin valla kardeşini. Kötü birşey demediydim ki ben abi :pale:
Affet abi. Sana çiçek aldım :rendeer: :rendeer: :rendeer:

bu sabah e5 uzunçayır metrobüs durağı mevkiinde sol şeritin solundan ilerlerken motosikletli polis tarafından çevirildim solun soluna pusu kurmuş:) kaçacak şerit yol falan yok cuk kucağına düştük:)evraklara baktı tamam bide arkaya doğru eğildi baktı bu kaskı burdan sök hemen lambalarını kapatıyor biri arkadan koymasın sana dedi:) aslında plaka kapattığımı anladı ama ses etmedi söktürüp yolladı. şimdi kgs siz geziyorum:salut:

bu sabah e5 uzunçayır metrobüs durağı mevkiinde sol şeritin solundan ilerlerken motosikletli polis tarafından çevirildim solun soluna pusu kurmuş:) kaçacak şerit yol falan yok cuk kucağına düştük:)evraklara baktı tamam bide arkaya doğru eğildi baktı bu kaskı burdan sök hemen lambalarını kapatıyor biri arkadan koymasın sana dedi:) aslında plaka kapattığımı anladı ama ses etmedi söktürüp yolladı. şimdi kgs siz geziyorum:salut:
:queen::queen::queen::queen: Açık açık deseydin ben emniyet şeridini kullanıyorum pilakamı almasınlar diye koydum eds den koyacaklar yoksa deseydin..:p

valla diyemiyosun o pozisyonda.adam ne dese haklısın amirim:queen: şimdi başka katakulli düşünüyorum.şeytan diyo komple sök plakayı soran olursa vidaları düştü az önce bende tutturacak bişey bulamadım çantaya koydum falan filanmı yapsam:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar