TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iki resimden birinde harfiyat kamyonu yaw nereye gittiniz böyle..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Tamam geri alıyorum soruyu ŞİLE vallayolu çekilecek dert değil..

ortak sen her yolu seviyorsunda şile yolunu sevmiyorsun.... bende şile yolunu severim.... hep sürat denemsi yaparım hafta içi sakinken....

apaçiler toplanip sapanca gölüne gidelim bari bi pazar günü..her ne kadar ybr kullansamda ruhum apaçi :queen:

apaçiler toplanip sapanca gölüne gidelim bari bi pazar günü..her ne kadar ybr kullansamda ruhum apaçi :queen:

dumanını yutarsın apaçilerin.. benim sattığım selonun motoru deli gidiyor habewrin olsun.... 15 dişli bile olsa yetişemezsin... öksürme toz toprak yutmaktan....

şile yolu sedat. ramço erolda resim var ama o şimdi pc ile uğraşıyodur ilk defa bilgisayarı olmuş.bi hafta uğramaz o şimdi buraya:):) selo buarada sağol kardeş hep bana çalışmışın en çok beni çekmişin.plakayı kapatmak için kullandığım kaskın işe yaradığını gördüm içim rahatladı sabah akşam kgs olarak kullanıyorum onu:)

dumanını yutarsın apaçilerin.. benim sattığım selonun motoru deli gidiyor habewrin olsun.... 15 dişli bile olsa yetişemezsin... öksürme toz toprak yutmaktan....
amaçları basmaksa basıp gitisinler ben yarım saat sonrada katılırım..Ama gezmekse amacımız hep beraber gideriz..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Niye kanka yağ mi yakıyor :queen::flower:

şile yolu sedat. ramço erolda resim var ama o şimdi pc ile uğraşıyodur ilk defa bilgisayarı olmuş.bi hafta uğramaz o şimdi buraya:):) selo buarada sağol kardeş hep bana çalışmışın en çok beni çekmişin.plakayı kapatmak için kullandığım kaskın işe yaradığını gördüm içim rahatladı sabah akşam kgs olarak kullanıyorum onu:)

severim akılllı geçis sistemi kaskgs yi...

sedat yavrum denizliye gel kasım ayının ortalarında...

cbf mi len bu yağ yaksın..........

amaçları basmaksa basıp gitisinler ben yarım saat sonrada katılırım..Ama gezmekse amacımız hep beraber gideriz..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Niye kanka yağ mi yakıyor :queen::flower:

sedat dostum merak etme öyle bile olsa seni ezmeyiz anca beraber kanca beraber yok öyle yapıştır ybr arkada kalsın birde o kişi dostsa yan yana arka arka yol alırız için rahat olsun...

tamam kanka ayarlayalım gidelim ybr cbf tvs farketmez iki tekerlekli olsunda ne olursa olsun buyursun gelsin. maksat muhabbet gezmek eğlenmek tanışmak. zeten senle karamürsel yolunda tanışmıştık:wiinkk:

Buda benim kgs..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

tamam kanka ayarlayalım gidelim ybr cbf tvs farketmez iki tekerlekli olsunda ne olursa olsun buyursun gelsin. maksat muhabbet gezmek eğlenmek tanışmak. zeten senle karamürsel yolunda tanışmıştık:wiinkk:
biliyorum hacı bunamadım daha:queen: ben pazar günleri müsayitim burdan sapanca gölü 100 km hiç kasmadan 1.5 saatte gideriz..

vappurda benim topcaseyi sorduydun nasıl diye gittin aynısındanmı aldın:mrgreen: ybrde on numara hee tam dişimize göre:pl:

Ramazan abi bizim servis aynı zamanda kawa servisi kawa alma çok sorun yaşarsın parçada hemde pahallı dedi hondayı tavsiye etti ne dersin

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Günaydın bakem sedat olum pazar günü gitmiyozmu biz sapanca nerden çıktı orayada gideriz ayrı tabi yanlız benim egzoz kötü kokuyor haberin olsun tamam kanki kızma zaten 60 70 gezdik bizde bakma tadı öyle çıkıyor sen daha iyi bilirsin gerci .....cizdik ya len projeyi illa herkeze lastik mi dahatalim bit pazarından alın iste ahadasana kgs ne cezam var ne bisi ama amcakara dikkat peşinden gelirse mucuk olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar