günaydın Ramazan abi gezi falan olmadı bizi yiyiyorlar foto moto göremedik daha:queen:
aynen..apaçi gibi bişey bunlar.... her yol var..
nerde resimler...:cherry::cherry:
:queen::queen::queen::queen:
yok abi bir benzinlikte 4 apache tesadüfen bir araya gelmişler foto çekmişler olay bundan ibaret bence:queen:fotomontaj bunlar inanmayın ....................
yok abi bir benzinlikte 4 apache tesadüfen bir araya gelmişler foto çekmişler olay bundan ibaret bence:queen:
benim sol kulak hafiften kızardıbuda olabilir..... aslında mantıklı...
yuh.........................................benim sol kulak hafiften kızardıalacağım motor çalınmış gitti kız gibi er 6 f
bende öyle düşündüm 600 fler hep kazalı ve kmleri düşürülmüş bu kawaların yedek parçaları pahallı mdır o biraz korkuttu yan grenaja bir site 1500 küsür demişler sadece bir tanesinekawa al derim... 600f e bulaşma.......
destur ne demek abi buyrun gelin gezdirelim bursayıda şehir içinde kazı başlayabilir ama mudanya trilye gemlik iznik dağ yolu vs. yaparızYa telden zor oluyor akşam kalan fotolari aticam selo adam tekmeyi görünce kendine geldi ama nasıl korktu ben diyordum millet inanmıyor bunlara bu lazım birazdaha kasinsaydi aynayı alicaktim ama hemen zirtladi trafik yoğundu yemedi başına gelecekten tirsti ee haftaya bursayadayiz demiiiii balibeyi ziyaret varmı destur
Arkadaşlar boyum 1.70 kullanımda problem yaşar mıyım ?![]()
Yok full orjinal karbon var sade ulen 4 umuzde de topcase var ama isli deil ceza kitlemesin bursalı amce ler .....
Bu arada unuttum korumalarım nasıldı ama size inat full koruma gezdim sileyi
benim boy 163 ben bile zorlanmıyorumArkadaşlar boyum 1.70 kullanımda problem yaşar mıyım ?![]()