ben gelirim nerde buluşcaz nere gitcez kaçda buluşcaz ? ona göre cıkam gelem evden ta ödemişten gelcem 110 km yol gelcem erken gelipte ağac olmayım oralardaVer gazzzzzizmirli arkadaşlarım bAkın istanbul toplanıyor uyumayın izmir ve yakınındaki arkadaşlar bu pazar bizde buluşalım hayden gariiiiiiii........
Arkadaşlar Motosiklet.net bünyesi içinde Tvs Apache 2.el bölümünü bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?
Hangi sitelerden ilanlara bakmamı önerirsiniz? Ben;
sahibinden.com
arabam.com
motosikletpazari.com bu sitelerden yararlandım. Başka önerebileceğiniz bakmam gereken site varmıdır?
Farkındayım konuyu böldüm ama kusuruma bakmayın. Zahmet edip yardımcı olancak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
vallahi arkadaşlar gidilecek bir yer kararlaştırılmadı fikirlere açığız ortak bir karar verir gidilecek yeri ve saati aramızda kararlaştıra biliriz kaç sefer yazdık toplanalım diye ses çıkmadı şuan dört kişiyiz ben, miginfly-adem,ödemişten mehmet ve usame_45 pazar gününe kadar ortak bir yer ve saat kararlaştıralım ona göre pazar günü buluşalım izmirli tüm arkadaşlarıda bekleriz sayımız ne kadar çok olursa okadar eğlenceli olur.....
bu arada tekteker ramço yani ramazanlada yüz yüze tanışmak nasip oldu bir saat kadar önce buluşup ayak üstü sohpet ettik işim vardı o yüzden çok kalamadım ama ayak üstüde olsa tanıştıgıma çok memnun oldum allah nasip ederse izmire gelip gittikçe müsait oldugumuzda görüşücez....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
vallahi ben sahibinden'den başka site bilmiyorum bi adam akıllı açıklaması ve sürekli güncel olan sahibinden var.....
ben şimdi ha desem sana satarım işte:queen: pazarı var tvs yi bilen biliyor
ödemişten korayvallahi arkadaşlar gidilecek bir yer kararlaştırılmadı fikirlere açığız ortak bir karar verir gidilecek yeri ve saati aramızda kararlaştıra biliriz kaç sefer yazdık toplanalım diye ses çıkmadı şuan dört kişiyiz ben, miginfly-adem,ödemişten mehmet ve usame_45 pazar gününe kadar ortak bir yer ve saat kararlaştıralım ona göre pazar günü buluşalım izmirli tüm arkadaşlarıda bekleriz sayımız ne kadar çok olursa okadar eğlenceli olur.....
bu arada tekteker ramço yani ramazanlada yüz yüze tanışmak nasip oldu bir saat kadar önce buluşup ayak üstü sohpet ettik işim vardı o yüzden çok kalamadım ama ayak üstüde olsa tanıştıgıma çok memnun oldum allah nasip ederse izmire gelip gittikçe müsait oldugumuzda görüşücez....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
vallahi ben sahibinden'den başka site bilmiyorum bi adam akıllı açıklaması ve sürekli güncel olan sahibinden var.....
ödemişten koraymehmet kim ki ????
ben şimdi ha desem sana satarım işte:queen: pazarı var tvs yi bilen biliyor
sen ha dersin ben haha derim :queen:ben satmam hacı tvs yi alan satmaz