shell benzincilerinde buabilirmiyim bu yağı bu arada fiyatı nedir ramazan.. motor 3500 de uzun yola çıkıcağım için yağını değiştiricem filtreyi 5000 de değiştiriyim diyorum sence doğrumu yapıyorum
bak aslında sen uzun yola çıkacaksan 2050 at... neden dersen motor yağı ısınınca daha güven verici olacaktır senin için.. shell benzinlikte var neden olmasın... bide castrol yada mobilin yarı sentetik 20 50 si yada 15-50 sine bak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
İyi veya kötü mü bilmiyorum. Tam sentetik motor yağı kullanmadım rodajdaki motorumda. Ama tavsiye edilen bu. Motorun parçalarında bulunan çapaklar olsun ufak tefek tepecikler olsun madeni yağda daha iyi düzelir kanısındayım. Ama sorun olmaz kesinlikle. Zaten sakin kullanıcıysan, rodajdan sonra yardıran (benim gibi) tiplerden değilsen hiç farketmezBu arada bende tvs cbf ybr üçlüsünden birini düşünüyorum. O yüzden bu başlığı takipteyim. İlerde size katılabilirim
![]()
ybr sağlam cbf rahat ama apache başka....
bu arada motorun km artıkça motor daha da kendini sevdiriyor.. gaz tepkimeleri hızlanması ev ani gaz açmaları daha güzel oluyor..ilk 1000 km acemi için çile oluyor...