TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende selenia 15 50 yarı sentetik motor yağı var fakat 4 t falan yazmıyor fiat marka araca koyuyoruz eksilme yapınca eklemek için almıştım:p motora olurmu o yarı sentetik 15 50 benzinli motorlar için diyo:silent:
iyidir süvarı sen nasılsın adana dahada sıcaktır ya :d ben osmaniyede 2 yıl okudum yazları hayatta orda olmak istemem insan gölgede terler mi :d:d (motoru 180 cc falan yapacaktın yaptınmı bişeyler eğer yaparsan sonuca göre haberimiz olsun yani :d)

Aynen bugün benimde km sapıttım
işten çıktım daha 1 2 vites bir baktım 127 140 160 anlık oldu dedim ne oluyo 1 km gittikten sonra düzeldi toz falan girdi heralde koltuk çok tozluydu mesela.

motoru az önce kesiciye sokayım dedim yapmaz olaydım. Heralde dedim motor şaseden kopup gidecek .s arkadaşlar bizim motorlarda kesici yokmuya?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Oymapınar barajında gördüm ben seni birkaç motorcu daha vardı arkanızdan geleyim dedim ama kaybettim sonra sizi
Vaay kardesım çeşmenin karşısındaki apache senindi demek :) valla motoru gördümde bende seni göremedim orası baya kalabalıktı ogün, bizde fazla durmadık dolaştık ogün

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

fulll orjinal ama bu hız biraz rampa aşşağı olan yerde oluyor... yuvacık gezisinde 130 la giden dostum u 131 km ile geçtim... bu günde 134 yaptı... önceki kasada 140-145 arası süzülüyordu... daha yola ihtiyuacım var...

eğimli rampada 135 gördüm bende motor komple orjinal.

arkaddaşlar koltuk altına bişey koymayın benim avadanlık düşmüş nasıl oldu anlamadım amortisör anahtarı gitti ona üzüldüm nereden buluruz

günaydın arkadaşlar..... benzinli yarı sentetik motor yağları bizimkilere uyar... korkmayın bişeycik olmuyor....

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Günaydın bende bugün yağı değişeceğim filtre almalıyım hala almadım gebzedeki fazilet 10 lira dedi 5 lira heryerde çok kazıkcı uzak durmak lazım bu 3.falan fiyat verişi artık emin oldum bidaha kesinlikle ugramam ls2 çene açılır kaskı 250 demişti yuh diyorum

Günaydın bende bugün yağı değişeceğim filtre almalıyım hala almadım gebzedeki fazilet 10 lira dedi 5 lira heryerde çok kazıkcı uzak durmak lazım bu 3.falan fiyat verişi artık emin oldum bidaha kesinlikle ugramam ls2 çene açılır kaskı 250 demişti yuh diyorum
fazilet tam para göz.... aslında bakım için bana fazilet daha yakın ama ben salgın a gitmeyi tercih ederim.. hoş zaten bakımları kendim yapıyorum onlara gerek kalmıyor......

motoru az önce kesiciye sokayım dedim yapmaz olaydım. Heralde dedim motor şaseden kopup gidecek .s arkadaşlar bizim motorlarda kesici yokmuya?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Vaay kardesım çeşmenin karşısındaki apache senindi demek :) valla motoru gördümde bende seni göremedim orası baya kalabalıktı ogün, bizde fazla durmadık dolaştık ogün

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

eğimli rampada 135 gördüm bende motor komple orjinal.
yeni kasalar kesicide çok garip bi ses veriyo kesici var fakat deponun altından yanı motor bölümünden boş bir ses bağırıyor. gel eski kasada dinle bide :p TEKTEKERRAMÇO cevabın için teşekkür ettim.

aynen reis ama dişli değiştiren arkadaşlarım en fazla 1 ay dayanabildiler düzde 7 - 10 km daha hız yapmak için rampada devirden düşürmek hiç mantıklı değil ülkemiz yolllarının hali malum
ön dişliyi 1 diş artırmıştım ben 75 kg 1,84 üm tek kişide çok güzel rampada düşmüyor ama arkanıza bi 70 80 kg biri oturmu rüzgara karşı 4 de gidiyorsunuz :d

bu sabah motorumun altında bir cay bardagı yag ile karşılasınca direk tamirciye gittim , yag yan ayaklıgın ustunden sürekli damlıyodu, usta ordaki kapagı actı zaten acmasıyla bitane vida yere düştü:queen: neyse taktık yerine hallettik, allahtan yakmadık motoru cok az yag kalmıstı. arkadaslar sizde motordaki vidaları periyodik olarak kontrol ettirmeyi unutmayın vibrasyın gevsetiyor hepsini..

bide gecen gün lastik patlamıstı tamir ettirdim tamirci lastigin dönme yönünü ters takmıs bi sorun yaratırmı acaba gidip degistirmelimiyim?

herkese selamlar arkadaşlar,bugun cumadan önce gittim apache bayisine dedim şu motora bi alıcı gözüyle bakayım satıcı arkadaşla konuştuk dedim işte 3 tane cbf kullandım şimdi cb125 almak istiyorum ama apache'yede bakmak istiyorum sağolsun test sürüşü yapmama izin verdi,motorun tipi alt sakal vs güzel sadece arkadaki boynuzlar yerine çanta demiri takmak lazım vs vs konuşuyoruz.sonra bindim motora test sürüşü yapıyorum aman allahım aklıma eski cupum geldi o nasıl bir titreme gercekten bu denli titreşim çok can sıkıcı arkadaşlar,motor daha 100 kmde idi ondan sebep olabilirmi diye düşündüm ama hiç öle birşeye benzemiyordu,motorun gidişi frenlemesi hakimiyeti çok iyi ama o titreşim çok can sıkıcı.almak için çok niyetlenmiştim ama bu titreşim olayını birebir görünce bence dayanılmıyacak derecede bir titreşim var.şimdi cb 125'i denemek istiyorum ramazan abi denemiş apache kadar titreşim var diye yorum yazmıştı eğer öyle ise onuda elicem..son olarak asyanın 150 legent modeli var ay sonu gelcekmiş bayilere balansor varmış motorda titreşim yok tipi cb125'in kopyası ona bakmayı düşünüyorum...

Konu güncel değil ama tam ölçüm yaptım 500 km 50 tl shell benzin normal sürüş 50/500=0.1 tl

herkese selamlar arkadaşlar,bugun cumadan önce gittim apache bayisine dedim şu motora bi alıcı gözüyle bakayım satıcı arkadaşla konuştuk dedim işte 3 tane cbf kullandım şimdi cb125 almak istiyorum ama apache'yede bakmak istiyorum sağolsun test sürüşü yapmama izin verdi,motorun tipi alt sakal vs güzel sadece arkadaki boynuzlar yerine çanta demiri takmak lazım vs vs konuşuyoruz.sonra bindim motora test sürüşü yapıyorum aman allahım aklıma eski cupum geldi o nasıl bir titreme gercekten bu denli titreşim çok can sıkıcı arkadaşlar,motor daha 100 kmde idi ondan sebep olabilirmi diye düşündüm ama hiç öle birşeye benzemiyordu,motorun gidişi frenlemesi hakimiyeti çok iyi ama o titreşim çok can sıkıcı.almak için çok niyetlenmiştim ama bu titreşim olayını birebir görünce bence dayanılmıyacak derecede bir titreşim var.şimdi cb 125'i denemek istiyorum ramazan abi denemiş apache kadar titreşim var diye yorum yazmıştı eğer öyle ise onuda elicem..son olarak asyanın 150 legent modeli var ay sonu gelcekmiş bayilere balansor varmış motorda titreşim yok tipi cb125'in kopyası ona bakmayı düşünüyorum...

mücahit kardeş her güzelin bir kusuu vardır. bu motosikletinde kusuru belli devirlerde vibrasyon olmasıdır.

birde şu var daha önce cbf 150 kullandıgınız için size anormal bir titreşim varmış gibi gelir.

apache güçlü motor. tek silindir hem ekonomi hem güç olsun diyorsanız üstüne birde titremesin diyorsanız beklentilerini yüksek olmalı.

tvs apache şehir içi kullanımda gayet tatminkar bir motor. şehirler arası ise bir miktar yorar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar