Selamlar,
geriye dogru 10 sayfa okudum ama daha da okuyamazdım. Konuyu tekrar açıyorsam kusura bakmayın. Ankara'daki bayide RTR 150 yoktu. Bi yerlerden de yeni model gelecek diye okumuştum, şimdi hatırlamıyorum. Bende TVS'nin hindistan sayfasına gittim, RTR 150 diye bir model yok. RTR 160, 180 ve 180 ABS var. İçime RTR 150 degilde, bundan sonra RTR 160 gelecek diye bir şüphe düştü. Hatta geçenlerde sitedeki 150 fiyatı düşürülüp geri eski haline getirilmişti. Böyle bir konuda bilgisi olan var mı ?
Gerçi yurtdışı forumları okudum. 160 modelinde de titreşim varmış ancak 15 küsür beygirlik bir makina. Görüntüsüde çok şık.. Gelecekse, incelemek için beklerim..
Apache modeli ankarada yok ve satılmıyor. Buradan yetkililere sesleniyorum başkent gibi bir şehre yakışmıyor. TVS yi aradığımda Ankara için yeni bayi arayışına girdiklerini söylediler.
Ankarada satan servis var. ANKARA - MERKEZ - ULSAN MOTOR - İNÖNÜ MAH. YILDIRIMLAR SANAYİ SİTESİ BATIKENT.
Duman yaptı len bu boya 1 gün de kullanmadım halbuki kurumamıs galiba sıvı hale gelmiş egzozun tam son kısmı ilk 5km boyunca duman çıktı 15 km sonunda duman kesilmişti boya yanmamıs ama sıvı haldeydi@ bakalım akşam ne olcek
sen her yere duman la gidiyorsun.. en son benim evede dumanla gelmiştin....
koskoca ankarada tvs bayi yoksa ben bu işe talip mi olsam ne yapsam...
Arayışları devam ediyordu. En son ne oldu bilmiyorum ama Koskoca Ankarada zaten yollarda TVS görmek çok nadir bir durum.
ramço gel aydın-kuşadası'nda aç tükanı hem de yazlık yer kışın üşümezsinşaka bir tarafa bir süredir bu durum üzerinde arayıştayım.. anadolu ya doğru tvs yetkili servisi açmayı planlıyorum... hatta durumdan sedat 57 ye de bahsettim... yozgat - çorum sivas kayseri ankara kırıkkale bu listeler içinde... tvs ve yanında bir bayilik daha istiyorum... ama şuan ameliyatlıyım ve son durumlar belli olana kadar bekleyeceğim... ama bu iş biraz maraflı.. marka bedeli ödemek lazım tvs ye falan.. mazeme ler ve motorlarla 100 000 tl civarı para lazım... ben zaten motor meslek mezunu olduğumdan eğitime tabi olmadan açabiliyorum... hatta hoondanın izmit bayiliği için bile görüştüm zamanında.. kim bilir bakarsın 6 ay sonra tvs adına ankarada olurum kim bilir...
sen her yere duman la gidiyorsun.. en son benim evede dumanla gelmiştin....
koskoca ankarada tvs bayi yoksa ben bu işe talip mi olsam ne yapsam...
şaka bir tarafa bir süredir bu durum üzerinde arayıştayım.. anadolu ya doğru tvs yetkili servisi açmayı planlıyorum... hatta durumdan sedat 57 ye de bahsettim... yozgat - çorum sivas kayseri ankara kırıkkale bu listeler içinde... tvs ve yanında bir bayilik daha istiyorum... ama şuan ameliyatlıyım ve son durumlar belli olana kadar bekleyeceğim... ama bu iş biraz maraflı.. marka bedeli ödemek lazım tvs ye falan.. mazeme ler ve motorlarla 100 000 tl civarı para lazım... ben zaten motor meslek mezunu olduğumdan eğitime tabi olmadan açabiliyorum... hatta hoondanın izmit bayiliği için bile görüştüm zamanında.. kim bilir bakarsın 6 ay sonra tvs adına ankarada olurum kim bilir...
ben tvstürkiye ile görüştüm.ilk görüşmede, yeni rtr160 gelecek demişlerdi fakat şimdi maalesef gelmeyecek diyolar. sadece cup getireceklermiş. tam hatırlayamadımda euro 2 yada euro 3 standartları Türkiyeye uymuyomuş galiba.
Tvs servisi acarsan aç kalırsın servislik isi zor tvs nin honda aç bari cbf lere yağ satarsın valla yakınlarda acarsan iyi olar kanka