ixeywent geçmiş olsun neyseki ucuz atlatılmış. davetin için saol tşk ederim. geçensene ölüdeniz yapmıştım güzel yerler
sağol kartalizma. gelirsen beklerim her zaman.ixeywent geçmiş olsun neyseki ucuz atlatılmış. davetin için saol tşk ederim. geçensene ölüdeniz yapmıştım güzel yerler
eywallah saolsağol kartalizma. gelirsen beklerim her zaman.
sağol kardeşim ALLAH kimseye kaza bela vermesin.
:cat::rendeer:ixeywent Kardeşim geçmiş olsun acil şifalar. En yakın zamanda sağlığına kavuşur inş.

Genelde sabit hız gidemediğim için sıkıntı zaten. uzun yol göremedik ki, hep kısa mesafeler ver gazı gitsin. Aban gitsin. Benzinde gidiyor durmuyor. Uzun yolda bu kadar yakamam.Dediğin için
Aynı süratten kastım uzun yolda 100-130 arası gidebilecek ve Hyo'ya göre çok daha az yakacak motor Apache'dir. Uzun yolda bu süratlerle gidersen 2.4 lt garanti :mrgreen:
allah beterinden korusun............herkese teşekkür ediyorum ALLAH kimseye kaza bela vermesin. babamda kask vardı fakat kilidi takılı olmadıgı için çıkmış.
evet ama kışa kadar satamazsam eger ıstanbula goturcem motoru okul bıtıyor o zmn belkı gorusuruz kısmetYakın olaydın. Benim 250 cc sana verirdim. Ben küçültmek sen büyültmek istiyorsun. :cat:
al burdan bak alt kısımda liste var ve apache yazıyor https://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=363Sefa NGK nın bujilerine bende bakmıştım. CR9EVX Platinyum Buji Apache için uygun yazıyor, fotoda tek tırnak görünüyor. Bizim orjinalinde zaten Bosh çift tırnak geliyor biliyorsunuz. O da dandik buji değil kanaatindeyim. NGK takarsam CR9EK Standart Buji takarım. İridyumda Apache yazısı göremedim.
iridyuma nediyorsun kardeşim, daha önceki motorumda kullandım fark edilir bi güç hissetmedim ybr gücünde bi motordu. apache güçlü olduğu için nasıl olur acabakendi bujisi güzel ama ngk tabikide daha güzel.. dandik çin malı takmayında...........
iridyuma nediyorsun kardeşim, daha önceki motorumda kullandım fark edilir bi güç hissetmedim ybr gücünde bi motordu. apache güçlü olduğu için nasıl olur acaba
evet ama kışa kadar satamazsam eger ıstanbula goturcem motoru okul bıtıyor o zmn belkı gorusuruz kısmet
arkadaslar 6 senedır motor kullanıyorum once asya scooter sonra cbf150 sımdıde apache sahıbıyım artık 250 cc ye kayıyor gonlum yakıtıda problem degıl okul bıttıgı ıcın artık sadece hafta sonları gezebılıcegım ztn oda cok koymaz![]()