sağolasın yasin kardeş.amiiiin hepimize.bora abim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
teşekkürler sefa kardeş,biliyorsun çift (75 derece)silindir V motor.tvs ye göre 2 kat güçlü ve torklu bir makine.daha oturaklı,yol tutuşu,kullanılışı ve bana verdiği güven tabiiki daha fazla.2007 modelini sıfır almıştım ve ADANA-DATÇA-ADANA yapmıştım ve ondanda çok memnundum.darısı siz kardeşlerime olsun inşallah.hayırlı uğurlu olsun Bora abi, nasıl alet abi anlat biraz
apache ye zenon takmak modifiye yapmak bana abes geliyor
adam fabrika çıkışında yapılacak olan her güzelliği yamış zaten
yanlış mı düşünüyorum ?
sen bıde gece karsıdan gelen xenonlu apache ye bak tanımadıgım bırıyle bulusucaktım aksam vaktı adam telden tarıf edıyor dırek ben senı gordum xenon lu mu motorun dedı :cherry: ewet o benım dedım mesafe baya vardı cok dıkkat cekıyor uzaktan
aynen o zaman problem olmaz hız olmayacaksa daha atak istiyorsun mantıklı aslında benimde garanti olmasa zorlayabilirdim biraz bu konuda arkayı disk yapabilir miyiz acaba geçenlerde biri aa ne güzel motor kaç yapıyor falan filan dedi gittiğim bir yerde sonra arkayı aa bu motora kampana mı yapmışlar dedi ve çok koydu hırs yaptım diyebilirim ama motosiklet konusunda pek bilgim olmadığından bişeyde yapamıyorum![]()
Motorun orjinalinde olmayan zenonla muayeneden geçemezsin + orjinal olmayan zenon ışığı dağıtıyor,trafik polisine rast gelirsen trafikten men edebilir.Arkadaşlar,2011 temmuz'da aldığım RTR APACHE motorumu 2.900'e satıyorum.SAHİBİNDEN COM. da ilanı vardır
Arkadaşlar, motorunuza en fazla kaç kilo yükle bindiniz? Mesela artçısıyla birlikte 150-160 kiloyla kullanan varmı aranızda? Performansını merak ediyorumda?
senin yük dediğin ağırlık gayet normal geldi bana bende o civarlarda biniyorum bi sıkıntı yok.Arkadaşlar, motorunuza en fazla kaç kilo yükle bindiniz? Mesela artçısıyla birlikte 150-160 kiloyla kullanan varmı aranızda? Performansını merak ediyorumda?
ben 105 esım 55 toplam 160 kg bi sorun yok sehır ıcınde,
bu hafta sonu hava guzel olursa 18 - 20 km lık bol vırajlı ve gayet dık GOLCUK yolu benı beklıyor pazar aksamı tecrubemı yazarım
Arkadaşlar Tvs nin kullanım klavuzunda istiab haddi ( 2 kişinin en fazla ağırlığı)130 kg diyor.bu durum bir sakınca yaratırmı?malum bende 125 kg ağırlığında birisiyim.bu durumda ben artcı alamam sanırım !
apacheye at yükü banamısın demez gider. sadece rampada kalkarken dikkat edeceksin valla tek teker olur hemen :d yavaşca kalktın gaza asılma hemen asılırsan yine ön kaldırıyor kerataiyi o zaman içim rahatladı gerçi ben artçı almayı pek düşünmüyorum ama zorunlu kalırsam alabilirim belki.