,
ya dert ettiğin şeye bak para dediğin nedirki yasen satma diyosam satma para işini hallederiz. olmadı ben satar verrim sana
![]()
gsr600 iyidir candır yani
![]()
Vay kardeşim benim Allah razı olsun.düşünmen yeter. Mutlu oldum
,
ya dert ettiğin şeye bak para dediğin nedirki yasen satma diyosam satma para işini hallederiz. olmadı ben satar verrim sana
![]()
gsr600 iyidir candır yani
![]()
arkadaşıma sattığım eski ybr'm ve apachemyıkandıktan hemen sonra
[url]http://f1203.hizliresim.com/v/l/3mjj6.jpg[/url]
reis007
Vay kardeşim benim Allah razı olsun.düşünmen yeter. Mutlu oldum gsr600 candır doğrudur da kredi çekmemiş olsaydım yeni yaptırdığımız ev için.garajımda biyanda apache dururdu, bi yanda gsr600 ama etimiz butumuz neki
Bugün arkadaş ayak üstü ver şurdan dönüp geliyim dedi doğum günü diye tamam dedim verdim .. yolun sonunda düştü motorla ya .. valla bişi demedim olan oldu ama içim acıdı yeminle .. koruma demiri çizildi bide sinyalda görünmeyen bi çatlak var başkada hasar yok şükür .. nazarlık oldu , en kötü kazamız bu olsun .. ama insan gözünden sakınırken böle bişi olması kötü oluyomuş .. yıkadım ettim bugn baya ilgilendim ..![]()
Arkadaşlar kısmetse 10 gün sonra sıfır TVS me kavuşuyorum.orjinal lastikleri (şamrelli) yaz boyu kullanıp kışa doğru dublex lastiğe geçmeyi düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?Orjinal lastiğin sicilinin bozuk olduğunu biliyorum ama kullananlarda var bildiğim kadarıyla.ne dersiniz???
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, forumu takip ettim demişsin ben dahil 3 kişinin antalyadaki servis hakkında yazdıklarını görmüşsündür umarımBir adet gri renk apache rtr aldım bir saat kadar önce. Perşembe, cuma gibi teslim alacağım sanırım. Çok kısa bir sürüşten anladığım kadarıyla motor gayet güzel![]()
mayısta 1 sene olacak motoru alalı lastik falan değiştirmedim evet ıslakta kötü ama normalde iyi idare eder, gönül ister michelin metzeler ama işsizlikte olunca başımızda değişemedikArkadaşlar kısmetse 10 gün sonra sıfır TVS me kavuşuyorum.orjinal lastikleri (şamrelli) yaz boyu kullanıp kışa doğru dublex lastiğe geçmeyi düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?Orjinal lastiğin sicilinin bozuk olduğunu biliyorum ama kullananlarda var bildiğim kadarıyla.ne dersiniz???
Arkadaşlar kısmetse 10 gün sonra sıfır TVS me kavuşuyorum.orjinal lastikleri (şamrelli) yaz boyu kullanıp kışa doğru dublex lastiğe geçmeyi düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz?Orjinal lastiğin sicilinin bozuk olduğunu biliyorum ama kullananlarda var bildiğim kadarıyla.ne dersiniz???
Merhaba arkadaşlar bugün olan hafta tatilimi Forumdan Piyanist_irf İrfan abimize ziyaretle geçirdikFotoğraflar
kesinlikle en uygun motorlardan biridir. aradan skutırı kaldırsan ilk motosiklet için bile uygundur yani.doğus2006
scooterdan vitesliye geçenler için uygunmudur ?
zafer7474
o bi arıza oldugu için değil. bakım zamanı gelince yanıyor. onu söndürmesi yazıyordu önceki sayfalarda bilen arkadaşlar yazar.Arkadaşlar motorumun arıza lambası neden yanıyor olabilir yağını 100 km önce değiştirdim. Değiştirmeden öncede yanıyordu şimdi de yanıyor.
o bi arıza oldugu için değil. bakım zamanı gelince yanıyor. onu söndürmesi yazıyordu önceki sayfalarda bilen arkadaşlar yazar.
Forum kirliliginden baska bir ise yaramiyor su yaptiginarkadaşlar selamlar
bir alacağa karşılık 2011 model 3900km de 2011 tarihinin 9 ay trafiğe çıkışlı siyah metalik renkli bir motorum var.alacağa karşılık aldığım ve kullanamadığımdan depoda yatmaktadır.3.350 tl ye satacam düşünen arkadaşlar 05324679754 nolu telefondan ulaşabilirler.kazası,çiziği,geğişen parçası yoktur.