arkadaşlarrrrr nazar aldım galiba.dün akşam ts-gs maçından eve dönerken ayıptır söylemesi wc molası vermek için sağda durakladım birde ne göreyim.motorun altından bir sıvı akıyor yaklaşık 200ml kadar vardı.meğer olay şuymuş. (olaydan 2-3 saat önce motorun bakımını yapmak için en alttaki yağ tıpasını açmaya çalışmıştım.açamadım.meğer tıpa gevşemiş.durum böyle olunca maça gidip dönüş mesafesi olan 25-30 km yolda bu tıpa gevşemiş ve yerinden düşmüş.) durakladığımda yerdeki sıvı alttaki tıpanın deliğinden püskürüyordu.bende olay yerinin çok tenha olduğundan anayola yanaşmak için biraz daha sürdüm.yaklaşık 200mt.sonra motor kendiliğinden stop etti.bidaha çalıştırdım.yine stop etti.bi akrabayı çağırdık.yükleyip eve götürdük.kime sorduysam motor yatak sarmıştır diyor.r: acayip üzgünüm.nazar değdi galiba. :salut: acayip üzgünüm.ne yapmalıyım. :salut:
Kardesim büyük gecmis olsun .. inan cok üzüldüm . madem degistiremedinse neden iyice kontrol etmedin gevsedimi acıldımı ? demekki tam acıldı sen bıraktın .yani olan olmus artık bos konusmanın bir anlamı yok . tabiki üstadlar daha iyi bilirler yönlendirirler ama ,sanırsam sen wc ye gidip geldikten sonra gördün o 200 ml yag akıntısını . eger durum böyle ise yatak sardıgını v.s sanmam ki insallah böyle olmustur (sonucta geride 600 ml daha var). durum tam tersi ise isler degisir. evden kalkıp maca gittiysen yol boyu hep akıtmısıtır, birde park ettin maca girdin orayada akıttı. sonrasında geris dönüs icin kullandın, iyice ısındı wcye gittin tamammen bosaldı demektir, kanımca. insallah böyle olmamıstır.
ya kardesim bak pırıl pırıl pırlanta gibi bir gencsin . Allah ömür versin, saglık versin, sıhhat versin, en kötüsü bile olsa sıkma canını derim . gelen mala gelsin . herseyde bir hayır vardır . sen wc ye gitmeseydin yani o 5 dk bekleyisde, kimbilir beklemesen neler olacaktı . inan vardır bir hayır. sıkma canını en kötüsü bu olur insallah .. tekrar cok gecmis olsun
Saygı Sevgilerimle.