TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.

kazasız sürüşler herkeze...

ben ufak bi kaza atlattığımda sağ ön sinyal, koruma demiri, gidon topuzu ve fren kolu değişti 118 lira fiyat vermişti bayisi getirtmrk taktırmak 140 lir filn
fazla bişey tutacağını sanmm

Adana İl Temsilcisi
saol bora abi tavsiyen için eski yüksek cc motor kullanıcısı olduğun için ve bilgilerin doğru güvenilir olduğu için yazdıkların benim için önemli abi
tekrar saol teşekkürler
birşey
değil kardeş.bilgi,paylaştıkça büyür.biz de zamanında bilenlerden öğrenmiştik.

s.a. sevgili apache kullanıcıları 3 gün ara vermek zorunda kaldım ufak bi operasyon geçirdim estetik sayılır
aramıza katılanlar hoşgelmişler
kaza yapanlarada geçmiş olsun
iyi hafta geçirmemiz dileğiyle kazasız sürüşler herkese
saygılar
geçmiş olsun kardeş.

merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.kazasız sürüşler herkeze...
sinyaller 15-20 tl birşey,ama arka çamurluğun fiyatını bilmiyorum.yarın işe gidince bakar yazarım.

arkadaslar anes motorda 110 80 18 metzeller arka lastık 303 mılyon dıyo yuh dedımıyı etmısmıyım:D

Motosikleti
Dominar 250
arkadaslar merhaba birsey ögrenmek istiyorum bu rtr nin yedek parcalarıı nerden bulabiliriz bende tvs 150 var bu rtr nin deponun sag da solda rüzgarlıklar varya bende motoruma onlardan taktırmak istiyorum izmirden nerde bulabilirim

slm arkadaşlarım sizlere bi uzmanlık sorusu sorayım dedim benim motorun ne kadar yaktığını hesaplamak için depoyu fulledeim fulledikten sonra 432 km yol yaptım ama depoyu fullediğimde benzin 4,27 diydi ikinci fullediğimde 4,35 ikincide benzini 50 tl ye doldurdum sizcee benim motor ne kadar yakmış malum türkiyede benzin fiyatları durmadan değişiyo ben hesabını yapamadım bir de yaptıüım km nin hepsi şehir içinde hesaplaya bilen varsa çok makbule geçer... saygılar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yedek depo dahil komple kullandıysan eğer depo kapasiten 16 litre. demekki 432/16=27 yani 1 litre ile 27 km yol kat ediyorsun. 4.35 den hesaplarsak benzini 4.35/27=0.1611 gibi bi rakam çıkar buda demektirki km de 16 kuruş yakıyorsun.

bugün bende ilk depomu bitirdim. motorum şuanda 460 km rede. motor yeni olduğu için çok yaktı sanırım. Önceki apachem 550 km çok rahat gidiyordu... Bakalım rodajı bittikten sonra ne yakacak.

slm arkadaşlarım sizlere bi uzmanlık sorusu sorayım dedim benim motorun ne kadar yaktığını hesaplamak için depoyu fulledeim fulledikten sonra 432 km yol yaptım ama depoyu fullediğimde benzin 4,27 diydi ikinci fullediğimde 4,35 ikincide benzini 50 tl ye doldurdum sizcee benim motor ne kadar yakmış malum türkiyede benzin fiyatları durmadan değişiyo ben hesabını yapamadım bir de yaptıüım km nin hepsi şehir içinde hesaplaya bilen varsa çok makbule geçer... saygılar
50 tl ile 432 km gittiyse 50tl / yaptığın km 432 = 11,5 krş çıkar en kolay hesap bu
aldığın tutar / yaptığın km = ne kadar yaktığı

reis adamsın :) o kadar agresif kullanmama rağmen 11,5 kuruş mükemmel yaa walla ekremz arkadaşım yanlış hesaplamış
eywallah reis:)
en kolay hesaplama şekli bu
10-12,5 arası değişir 16 imkansız öyle olursa motoru yakarım kökten çözüm :mrgreen:
ilk zamanlar az yakıyordu 10 krş falan bu aralar 11,5 12,5 civarı yakıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar