eyvallah dostum saolhttp://www.lapas.com.tr/metzeler.html buraya bak pirelli yi seç markalardan bizim ebatlar çıkıyor
eyvallah dostum saolhttp://www.lapas.com.tr/metzeler.html buraya bak pirelli yi seç markalardan bizim ebatlar çıkıyor
merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.
kazasız sürüşler herkeze...
birşeysaol bora abi tavsiyen için eski yüksek cc motor kullanıcısı olduğun için ve bilgilerin doğru güvenilir olduğu için yazdıkların benim için önemli abi
tekrar saol teşekkürler
geçmiş olsun kardeş.s.a. sevgili apache kullanıcıları 3 gün ara vermek zorunda kaldım ufak bi operasyon geçirdim estetik sayılır
aramıza katılanlar hoşgelmişler
kaza yapanlarada geçmiş olsun
iyi hafta geçirmemiz dileğiyle kazasız sürüşler herkese
saygılar
sinyaller 15-20 tl birşey,ama arka çamurluğun fiyatını bilmiyorum.yarın işe gidince bakar yazarım.merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.kazasız sürüşler herkeze...
birşey
değil kardeş.bilgi,paylaştıkça büyür.biz de zamanında bilenlerden öğrenmiştik.
geçmiş olsun kardeş.
sinyaller 15-20 tl birşey,ama arka çamurluğun fiyatını bilmiyorum.yarın işe gidince bakar yazarım.
çok iyi demişsin bravo 2 tanesi mondialparasıarkadaslar anes motorda 110 80 18 metzeller arka lastık 303 mılyon dıyo yuh dedımıyı etmısmıyım![]()
bir depo ile mi 432 km gittin yedek dahil?cvp için sağol reis o zaman çok yakıyo benim motor sanki
bir depo ile mi 432 km gittin yedek dahil?
50 tl ile 432 km gittiyse 50tl / yaptığın km 432 = 11,5 krş çıkar en kolay hesap buslm arkadaşlarım sizlere bi uzmanlık sorusu sorayım dedim benim motorun ne kadar yaktığını hesaplamak için depoyu fulledeim fulledikten sonra 432 km yol yaptım ama depoyu fullediğimde benzin 4,27 diydi ikinci fullediğimde 4,35 ikincide benzini 50 tl ye doldurdum sizcee benim motor ne kadar yakmış malum türkiyede benzin fiyatları durmadan değişiyo ben hesabını yapamadım bir de yaptıüım km nin hepsi şehir içinde hesaplaya bilen varsa çok makbule geçer... saygılar
50 tl ile 432 km gittiyse 50tl / yaptığın km 432 = 11,5 krş çıkar en kolay hesap bu
aldığın tutar / yaptığın km = ne kadar yaktığı
eywallah reisreis adamsıno kadar agresif kullanmama rağmen 11,5 kuruş mükemmel yaa walla ekremz arkadaşım yanlış hesaplamış
lafın gelişi yakılırmı hiç apache ye kıyılırmı hiç![]()
![]()
yakma yaw bu zamanda apache gibisi varmı
saol kardeşimgeçmiş olsun reis