TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşallah,maşallah.
aynen benim gibi,ben de aynı değerlere ulaştım.virajlarda çantanın yükü çok ağır değilse senin sürüşünü etkilemez.sadece yüksek süratlerde arkayı tatlı tatlı sallar.benim önceki çantamdan takmışsın,güzel çantadır.ama ben eğirdir festivaline giderken shad 40 kargo ile değiştirdim.5 lt.daha büyük.

sağolasın bora abi. demekki alışkanlık olmadığından bana öyle geliyordur. bugün birde turunç kumlubük tarafına kaçayım dedim. virajlarında gezinir gibi oldu gerçi yollarıda çok kötü oda etki etmiş olabilirde acaba demiştim. alışana kadar bikaç tur daha atarız olmazsa sağa sola:) birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun

sağolasın bora abi. demekki alışkanlık olmadığından bana öyle geliyordur. bugün birde turunç kumlubük tarafına kaçayım dedim. virajlarında gezinir gibi oldu gerçi yollarıda çok kötü oda etki etmiş olabilirde acaba demiştim. alışana kadar bikaç tur daha atarız olmazsa sağa sola:) birde senin km kaç oldu abi trafiğe çıkışı ne zamandı motorunun
motoru tuğrul motocandanmı aldın marmariste onda gri renk yok dıe bılıodum ama gelmısmı yoksa baska yerdenmı aldın

maşallah,maşallah.
aynen benim gibi,ben de aynı değerlere ulaştım.virajlarda çantanın yükü çok ağır değilse senin sürüşünü etkilemez.sadece yüksek süratlerde arkayı tatlı tatlı sallar.benim önceki çantamdan takmışsın,güzel çantadır.ama ben eğirdir festivaline giderken shad 40 kargo ile değiştirdim.5 lt.daha büyük.

ben nisan ayında aldım motoru, o zaman piyasada başka lastik olmadığı için UNİLLİ taktım ön/arka.ama şimdi piyasada PİRELLİ ve METZELLER var.fakat sizin orada kim satar bilemem.o zaman bu lastikler olsaydı tercihimi metzeller den yana kullanırdım.

Metzellerin fiyatını biliyormusun Bora abi ?

Bende irc var şuanda şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım .Duro hiç tavsiye etmem unilliyi bilemiyorum. Ama metzeller bulursam gene değiştiririm lastik en önemli parça.

Benim ön lastik son zamanlar hava kaçırmaya başladı neden bilmiyorum şişirdikten 1 hafta sonra filan çok değil ama sürüşü etkileyecek kadar iniyor. İlk aldığım lastik yanaklardan hava kaçırıyordu garantiden yenisini taktırdım yeni lastikte gene aynı acaba jant mı hasar gördü baktıracağım bir.

bugün 500km bakımını yaptım. yağ filtre değiştiler. yalnız motorda uzun zamandır farkettiğim bir konuya çözüm bulduramadım. vites boşa geçiyor ve göstergede "N" yazmıyor. duruşlarda filan sürekli boştamı diye kontrol etmeye başladım canımı sıkıyor. çocuk, "abi zaman içinde tüm parçalar yerine otutur" gibi bir laf etti, anlamadım doğrusu. bakım 28tl tuttu. lastiği değişmemi tavsiye ettiler. ama ben sadece kuru havalarda bindiğimi söyleyince "o zaman bu işini görür" dedi. aslında lastiği değişmek çok iyi zira, bizim lastikler tubless değil. bu da lastik patladımı komple lastiğin değişmesi demek oluyor. lastik için de 170 istediler. zenon olayını da sordum. ona uyumlu zenonları varmış. bir çok motora takmışlar hiç bir sorun olmadığını eklediler. ben orada takılmışını görme şansım olmadı.zeona da 100 tl dediler. yalnız bi aptallık yaptılar, servis ışığını söndürmeyi unutmuşlar. o_0

Son düzenleme:

F54

arkadaşlar bizim bi arkadaşta var 2011 tvs fakat anlamadığım bi konu adam latiklerden çok memnun:santa: sıfırı olsa başka marka almam virajlarda gerçekten mükemmel yola tutunuyor diyo sanırım hiç yağmurda binmedi

Ben de yaza doğru bir Apache almayı planlıyorum. Sarısını çok beğendim ama çok mu dikkat çeker diye de kararsızım. Sanırım benim gibi çoğu insan sarı rengi beğendi ama çok iddialı diye düşünüyor.

Adana İl Temsilcisi
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
saol bora abi tavsiyen için eski yüksek cc motor kullanıcısı olduğun için ve bilgilerin doğru güvenilir olduğu için yazdıkların benim için önemli abi
tekrar saol teşekkürler

s.a. sevgili apache kullanıcıları 3 gün ara vermek zorunda kaldım ufak bi operasyon geçirdim estetik sayılır
aramıza katılanlar hoşgelmişler
kaza yapanlarada geçmiş olsun
iyi hafta geçirmemiz dileğiyle kazasız sürüşler herkese
saygılar

arkadaşlar pirelli lastik buldum bizim ölçülerde işçilik dahil 175 tl diyorlar deyiştiricem siz ne dersiniz sonuçta pirelli sorun yaşamayız sanırım

arkadaşlar pirelli lastik buldum bizim ölçülerde işçilik dahil 175 tl diyorlar deyiştiricem siz ne dersiniz sonuçta pirelli sorun yaşamayız sanırım
bende pirelli iyidir diye almıştım eski motoruma hemde hesaplıydı namussuz kayar giderdi
mt65 almıştım ben hamuru iyi değildi yoksa pirelli iyidir mt75 pahalı sordum ve yeni modeli çıktı o güzele benziyo
ama michelin den başkasına bakmam

bende pirelli iyidir diye almıştım eski motoruma hemde hesaplıydı namussuz kayar giderdi
mt65 almıştım ben hamuru iyi değildi yoksa pirelli iyidir mt75 pahalı sordum ve yeni modeli çıktı o güzele benziyo
ama michelin den başkasına bakmam
michelin varmıdır bizim ölçülerde araştırmadım bakıcam
metzeller için aradım türkiyede yokmuş metzeller
IRC nasıl bilen varmı

Motosikleti
Sym Nht200
merhaba, arkadaşlar abiler bir sorum olacak. geçen hafta ufak çaplı bir kaza atlattım şükürler olsun ki bende bişi yok, şukufemdede öyle sıkıntı yok ama sol ön sinyal sol arka sinyal ve arka plakalık çamurluk kırıldı. parça fiyatlarını bilen var mı tahminen ne kadar olur masraf bılen varsa aydınlatırsa ona göre servisle ödeme konusunda bilgim olsun önceden. teşekkür ederim şimdiden.

kazasız sürüşler herkeze...

Son düzenleme:
447n.jpg

kazadan hemen sonra bir resim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar