tam fotoyu ayarlamıştım mozilla ibnelik yaptı son sayfaya giremedim olacak iş değil, tarayıcı değiştirerek girdim. önemli olan yardımcı olmaktı ixeywent gerekeni yapmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
arkadaslar sevgili üstadlar degerlib büyüklerim ;
aranıza erzincan dan katılmaktayım . adım ibrahim . saat aksam 20:00 itibari ile yorumları okumaktayım . 2009 model 6000 km de olan 2. el aldıgım tvs apache motorsikletim ile aranıza katılmaktayım . bir cok yorum okumama ragmen hangi marka ve ne tür yagı koyacagımı hala arastırıyorum , fakat net birsey bulamadım .erzincanda servisi yok . anlayanıda cok az . yag konusunda yardımcı olabilirmsiniz marka ve kac numara yag olmalı ..
simdiden degerli yorumlarınızdan dolayı tesekkür ederim
Saygı Sevgileirmle
öncelikle aramıza ::hosgeldi
motosikletin hayırlı uğurlu olsun
ben çoğu marka yağı denedim, abartılı fark olmuyo, kaliteli olursa vites geçişleri yumuşak oluyo
castrol pek kullanmıyorum adı var bence, hem hesaplı hemde iyi olsun dersen mobil derim
şuan motul kullanıyorum gayet iyi ama çok pahalı
ipone markada iyi diyolar birde onu deneyeceğim
mobil tam sentetik bulabilirsen al ama zor bulunur
aşırı sıcak kalmadı artık 15-40 ideal derim ben, yazları 15-50 kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
160 modeli bencede yok, bende aldığımda gidon kısmına 150 yerine 160 yapıştırmışlar kısa süre 160 olarak bindim daha sonra serviste değiştirdim 150 yazanı ile