TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bişey sorcam bu km saati bozulması kullanıcıyamı bağlı yoksa şans işimi:S?

Kullanıcıya da bağlı, biraz da şans.. Motoru yıkarken ekrana dikkat etmek gerek. Silerken bastırmamak gerek.
arkadaşlar tvs apache 2011'in saatini nasıl ayarlıyoruz ?
Kitapçıkta yazıyor dostum. Şimdi burda yazarsam karmaşık gelir yok A mış yok B miş. Okumak istemez kimse. Kitapçıkta herşey yazıyor.

Selam Arkadaşlar Merhaßa ßende Aranıza Katıldım Sayılır ßuqun gittim Motorumu Seçtim ßeğendim Parasnı verdım Pazartesi Teslim Alıyorum İnş... Yanlız ßenimkisi TVS APACHE RTR 160 Sarı... :)

arkadaşlar yağ filtresini değiştiren varmı? nasıl değiştirebilirim?
değiştirebilirsin buna bağlı olarak yağınıda değiştireceksin, motorun sıfır sandım bakımda değiştir diyecektim
sağ kısımda bloğun dışa bakan yani yağ çubuğunun aşağıya olan kısmında 3 vidalı yuvarlak bi kısım var vida duruş şekli üçgen şeklinde
bilmem anlatabildim mi? bu vidalar daha doğrusu somunlar sökülünce filtre karşına çıkıyor yumurta kadar zaten foto olsada eklesem

@alper sökmedim daha şimdiden bi öğreniyim dedim :)

@kartalizma çok sağol yarın bakacağım :) Yağ olarak castrol 20 40 actevo koyacağım umarım doğru olur :)

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

@ixeywent çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu fotoğraf :)

@alper sökmedim daha şimdiden bi öğreniyim dedim :)

@kartalizma çok sağol yarın bakacağım :) Yağ olarak castrol 20 40 actevo koyacağım umarım doğru olur :)

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

@ixeywent çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu fotoğraf :)
yardımcı oldu isem ne mutlu kardeşim:)

arkadaslar sevgili üstadlar degerlib büyüklerim ;

aranıza erzincan dan katılmaktayım . adım ibrahim . saat aksam 20:00 itibari ile yorumları okumaktayım . 2009 model 6000 km de olan 2. el aldıgım tvs apache motorsikletim ile aranıza katılmaktayım . bir cok yorum okumama ragmen hangi marka ve ne tür yagı koyacagımı hala arastırıyorum , fakat net birsey bulamadım .erzincanda servisi yok . anlayanıda cok az . yag konusunda yardımcı olabilirmsiniz marka ve kac numara yag olmalı ..
simdiden degerli yorumlarınızdan dolayı tesekkür ederim

Saygı Sevgileirmle

aranıza erzincan dan katılmaktayım . adım ibrahim . saat aksam 20:00 itibari ile yorumları okumaktayım . 2009 model 6000 km de olan 2. el aldıgım tvs apache motorsikletim ile aranıza katılmaktayım . bir cok yorum okumama ragmen hangi marka ve ne tür yagı koyacagımı hala arastırıyorum , fakat net birsey bulamadım .erzincanda servisi yok . anlayanıda cok az . yag konusunda yardımcı olabilirmsiniz marka ve kac numara yag olmalı ..

Saygı Sevgileirmle

10-40 W castrol yağ kullanabilirsiniz.ve ya pahalı olan motul yağı tercih edebilirsiniz

tam fotoyu ayarlamıştım mozilla ibnelik yaptı son sayfaya giremedim olacak iş değil, tarayıcı değiştirerek girdim. önemli olan yardımcı olmaktı ixeywent gerekeni yapmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Saygı Sevgileirmle
öncelikle aramıza ::hosgeldi
motosikletin hayırlı uğurlu olsun
ben çoğu marka yağı denedim, abartılı fark olmuyo, kaliteli olursa vites geçişleri yumuşak oluyo
castrol pek kullanmıyorum adı var bence, hem hesaplı hemde iyi olsun dersen mobil derim
şuan motul kullanıyorum gayet iyi ama çok pahalı
ipone markada iyi diyolar birde onu deneyeceğim
mobil tam sentetik bulabilirsen al ama zor bulunur
aşırı sıcak kalmadı artık 15-40 ideal derim ben, yazları 15-50 kullanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

:) Yok ßenimki RTR 160 :) Özel :)
160 modeli bencede yok, bende aldığımda gidon kısmına 150 yerine 160 yapıştırmışlar kısa süre 160 olarak bindim daha sonra serviste değiştirdim 150 yazanı ile

Allah razı olsun cok gecmeden imdadamı kostunuz.. cok arastırdım coook aradım castrolun bencede adı var , fakat arastırmalarım sonucu bende mobile esinlenmistimki . artık arastırmama gerek kalmadı . icinde en cok katkısı olan yag süphesiz mobil.. mobil var ama 10-40 sorun olurmu ? bu arada kısın hic binmeyecegim.

Allah razı olsun cok gecmeden imdadamı kostunuz.. cok arastırdım coook aradım castrolun bencede adı var , fakat arastırmalarım sonucu bende mobile esinlenmistimki . artık arastırmama gerek kalmadı . icinde en cok katkısı olan yag süphesiz mobil.. mobil var ama 10-40 sorun olurmu ? bu arada kısın hic binmeyecegim.
iyi araştırmışsın, yağların arkasında nasıl desem aldığı sertifikalar onaylar yazar bu castrolde 4 iken mobilde yaklaşık 8
10-40 olur herhalde ama motosiklet yağı olacak araba için olanı alma, Mobil 1 Racing 4T 15W-50 bu çok iyi aslında 8 onaylı tam sentetik yağ fiyatı 35tl, senin dediğin yarı sentetik galiba ama o da iş görür
kış tan kastım sıcaklar bitti ince yağ kullanılabilir demek istedim

4t 10/40, 15/50, 20/40. fark etmez bunlardan kullanabilirsin. ama ideal 15/50 kullan ne ince ne kalın.

ya bnm motor 1800 kmm oldu fakat ısındıgnda halen motor sesinn altında çırr çırr dye ses geliyor uyuz oldm su sese

ya bnm motor 1800 kmm oldu fakat ısındıgnda halen motor sesinn altında çırr çırr dye ses geliyor uyuz oldm su sese
ısınınca sadece seninkinden gelmiyo. ısınınca subap sesi gelir bu motorlardan. bi subap ayarı yaptır ama yine ısınınca gelir gibi. pek takılma sese o kadar incik boncuk takılırsan motordan soğursun herşeyi sorunlu gibi gözükür sana:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar