tmm görüşlerini dikkate alıp değerlendiricem, sende değiştir heryerini görelim elletmiyosun göster ozamanHayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:30 ----------
Hasan dişliyi büyüttün iyi hoş bi sorun yok diyosun da, zincire bunun etkisi nasıl olur araştırdın mı? :mrgreen: Şahsi fikrim dişli büyüdüğünden zincir daha fazla gerilecek ve bu gerginlik Oringli zincirinin ömrünü kısaltacak !! Dikkat ettiyseniz motor durduğunda zincir salıyor, hareket ettiğinizde de geriliyor. O gerginliğin daha da artması zincir üzerinde mutlaka bi etki yapacaktır. 5-10 km hız için orjinal motorumu bozmam açıkçası. Yine de siz daha iyi bilirsiniz..
---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
Aynennn.. Kartalizma artık şu foto nu bi değiştir :mrgreen: Boynu bükükler gibi motor duruyor orda her gördüğümde içim acıyor :salut: Puhahaha :queen::flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
benimkisini anlatayım sürücüyü titreşim rahatsız etmiyor dip gaz gidersen biraz hissediyorsun ellerine biraz vuruyor, artçıya biraz yazık oluyo yüksek devirlerde fazlaca hissediliyor benimkisinde böyle.S.a
Arkadaşlar ben bu forumu çok eskiden beri takip ediyorum. Fakat kafam allak bullak bir durumda. Delirmemek elde değil
*Her kezin kafasında olduğu gibi tvs-cbf karşılaştırması bende de var. Deliricem nerdeyse.
2011 modeller de titreşim ne kadar? Modial 100kh kullandım. Genelde artçı oluyorum. Düz yolda dip gaz gittiğiniz zaman insan motordan atlamak istiyor. Resmen ağlayası geliyor insanın titreşimden. Hele birde motor 3. Viteste dip gaz yaparsa kusmamak elde değil. 4. Viteste de rahatsız edici bir titreşim var. Ayak peglerine basmadan gidiyorum resmen. Oysa kibar bir vucudum yoktur. Yani canım kolay kolay yanmaz. Hatta asla kolay kolay rahatsız bile olmam. Ama mondial 100kh'ta durum böyle. Gezmeyi aşırı severim. Motor hiç durmasın bende durmam. İhtiyaç harici. Ama motorun gücü,torku,rahatlığıda çok önemli. Bu anlattıklarım göz önünde bulundurulursa sizce apache nasıldır. "benzin bitmediği sürece ve ihtiyaç harici hiç durmadan gezebilirim"
Özellikle aşırı uzun yol yapanların yorumlarını bekliyorum. Kuriyelerin yorumlarıda benim için çok önemli.
Şimdiden herkeze teşekkür ediyorum. Hayırlı hafta sonları geçirmenizi dilerim..
uzun yol yaptım motor touring race karması gibi olduğundan oturuş pozisyonu öne eğik oluyo buda biraz bel ağrısı yapıyo, avuç içlerimde bileğe yakın olan kısımda ağrı oluşmuştu ya fazla yüklendim yada kendimi sıktım.
geneline bakarsak keyif verici güçlü yol tutuşu fren mekanizmaları gayet iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
::hosgeldi aramıza ozamanmerhaba arkadaşlar yeni almış olduğum fakat yeni olmayan apachi rtr 150 ile aranızda olmaktan gurur duyuyorum çok araştırdım ve isabetli bir karar olduğunu tecrube ederek anladım allah herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
üreme hızımız artıyo buarada:queen:
bencede isabetli karar vermişsin sorunsuz arızasız bir motor
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
amin kardeşim sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
bizim akrabada ikinci el eski kasa aldı titreşim yok diyo bayramda bakarım binip artıkeski kasa. dişliyi takmadan önce hiç titreme yoktu =)
eski dişliyi tak ozaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
hayırlı uğurlu olsun kardeşim kazasız sürüşlerarkadaşlar sonunda motorumu aldım vibrasyon cok fazla ama inşallah rodajdan sonra düzelir fotoları aksama yükliycem![]()
bende ilk bindiğimde vibrasyon moralimi bozmuş ve psikolojimi etkilemişti, biraz zaman geçsin vidaları sıkılsın birazcık azalır
aslında vücudun alışıyo çaktırma :queen: