TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o siyah motor benim demedim ki öylesine resim koydum adam özenmiş yapmış
benim motor kırmızı bildiğin standart apache
özel yapım demek fabrikaya motor yaptırmak demek mi güldürmeyin custom motor işte
Hero-Honda-Karizma-Vs-Yamaha-R15-4.jpg

o siyah motor benim demedim ki öylesine resim koydum adam özenmiş yapmış
benim motor kırmızı bildiğin standart apache
özel yapım demek fabrikaya motor yaptırmak demek mi güldürmeyin custom motor işte
Hero-Honda-Karizma-Vs-Yamaha-R15-4.jpg
kardeşim resim koyuyorsun karıştırıyosun ortalığı baştan desene benim değil diye, tartışıp duruyo millet

bitenzi sen apache alıcaktın galiba, arka benimde 17 opsiyonel yazıyo ama soran yok en kötü yanı orj ebatta lastik bulunmuyo

ya ben alırken hem tvs'yi hem de o ankara ulusan motor bayiini arayıp soracağım. arka için opsiyonel 17 inç yazmışsınız öyle almak istiyorum diye. eğer 17 olursa daha rahat lastik bulurum. hem de çeşit bol 90-100-110-120-130. zaten olmazsa jantı değiştirmeyi düşünüyordum ama başka marka jant uyar mı uymaz mı bilmiyorum.

büyük jant takamzsın ben taktım sıkıntı oluyor çamurluğun içine sığmıyor sürtüyor

100km de 1.5 litre yazmış ejnebiler adamlar biliyor tabi

Performance and fuel economy
The top of the line Apache RTR FI 160 features a fuel injected 160 cc engine. It does 0–60 km/h in 4.3 seconds and 0–100 km/h in 15.07 seconds. It is capable of a top speed of around 120 km/h and returns 54 km/l (150 mpg or 1.5 l/100 km) on the highway and 48 km/l (110 mpg or 2.08 l/100 km) in city riding.

ya ben alırken hem tvs'yi hem de o ankara ulusan motor bayiini arayıp soracağım. arka için opsiyonel 17 inç yazmışsınız öyle almak istiyorum diye. eğer 17 olursa daha rahat lastik bulurum. hem de çeşit bol 90-100-110-120-130. zaten olmazsa jantı değiştirmeyi düşünüyordum ama başka marka jant uyar mı uymaz mı bilmiyorum.
pardon yaa ben karıştırdım benim ön 17 arka 18
bende kendi kendime kızdım alırken söyleseydim yada böyle yazmışsınız diye 17 alsaydım keşke ama tahminim yok diyeceklerdi.
varsa öyle birşey sor ve değerlendir, michelin lastiği yok mesala mecburen başka ebat takıcaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------

büyük jant takamzsın ben taktım sıkıntı oluyor çamurluğun içine sığmıyor sürtüyor

100km de 1.5 litre yazmış ejnebiler adamlar biliyor tabi

Performance and fuel economy
The top of the line Apache RTR FI 160 features a fuel injected 160 cc engine. It does 0–60 km/h in 4.3 seconds and 0–100 km/h in 15.07 seconds. It is capable of a top speed of around 120 km/h and returns 54 km/l (150 mpg or 1.5 l/100 km) on the highway and 48 km/l (110 mpg or 2.08 l/100 km) in city riding.
160cc modelinde enjeksiyon var güzel kardeşim iyice öğren ve öyle yaz

çarşı karışmış =)=)=) arkadaşlar kimsenin kimseyi takmasına gerek yok herkes motorundan memnunmu memnun bitti. bu arada resimdeki siyah apache nin arka stop orjinal değil. kuyruk çok sivri.

hayırlısı olsun inş alırsın
fiyat gayet iyi
neden satıyor ve niye bukadar ucuz
benimkide 3 aylık gidonda niye karartı olmuş acaba :silent: depodaki çizik yatma düşme den değildir umarım, alırken incele

Precessor kartalizma07 nin dediklerine aynen katılıyorum bak incele..

---------- Post added at 08:56 ---------- Previous post was at 08:38 ----------

üstâdım fazla uzatmaya gerek yok...
en güzeli bu vakitte he deyip geçmektir....

Aynen.. Motor şehir içi rampada 4000 devir sonrası kavraması sesi güzelleşiyor. Uzun yolda az yaksın diye o hızlarda ve o devirde gitsek motorda ne subap ayarı kalır ne gaz ayarı. Benim motorum daha 2300 km demedi. 4000-5000 km ye kadar benzine kafayı takmam. Normal kullanımda 10 kr yakıyor otobanda 7-9000 devirde 11 kr a kadar çıkıyor. Sağlıklı yakıt hesabı yapabilmek için 5000 km olduktan sonra hesaplamanızı tavsiye ederim. Motor zaten yakmıyor doğru dürüst, daha az yaksın diye de o hızlarda o devirde titreye titreye gitmeye herhalde yüreğiniz el vermez.

öncelikle selamlar. Allah nasip ederse yarın bende bir tvs alıyorum.fakat merak ettiğim birsey war belki sacma ama kaafama takıldı,dijital ibreye su kacma sansı warmı :))

Teşekkürler Arkadaşlar motor gerçekten güzel temiz. Arkadaş uygun fiyata verdiği için çokta indirim yapmadı. Şimdi kiltlemek için zincir felan almayı düşünüyorum. Hırsızlık önlemi için önerdiğiniz bir sistem varsa önerilerinizi almak isterim. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

precessor kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkürler. Kardeş sende mi Anteptesin. Senle görüşsek iyi olur. Ben yeniyim malum bazı konularda fikir alışverişinde bulunuruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar