üstâdım fazla uzatmaya gerek yok...ybr cbf avcısı doğru
siyah olan senin deil yani
en güzeli bu vakitte he deyip geçmektir....
üstâdım fazla uzatmaya gerek yok...ybr cbf avcısı doğru
siyah olan senin deil yani
kardeşim resim koyuyorsun karıştırıyosun ortalığı baştan desene benim değil diye, tartışıp duruyo milleto siyah motor benim demedim ki öylesine resim koydum adam özenmiş yapmış
benim motor kırmızı bildiğin standart apache
özel yapım demek fabrikaya motor yaptırmak demek mi güldürmeyin custom motor işte
![]()
bitenzi sen apache alıcaktın galiba, arka benimde 17 opsiyonel yazıyo ama soran yok en kötü yanı orj ebatta lastik bulunmuyo
pardon yaa ben karıştırdım benim ön 17 arka 18ya ben alırken hem tvs'yi hem de o ankara ulusan motor bayiini arayıp soracağım. arka için opsiyonel 17 inç yazmışsınız öyle almak istiyorum diye. eğer 17 olursa daha rahat lastik bulurum. hem de çeşit bol 90-100-110-120-130. zaten olmazsa jantı değiştirmeyi düşünüyordum ama başka marka jant uyar mı uymaz mı bilmiyorum.
160cc modelinde enjeksiyon var güzel kardeşim iyice öğren ve öyle yazbüyük jant takamzsın ben taktım sıkıntı oluyor çamurluğun içine sığmıyor sürtüyor
100km de 1.5 litre yazmış ejnebiler adamlar biliyor tabi
Performance and fuel economy
The top of the line Apache RTR FI 160 features a fuel injected 160 cc engine. It does 060 km/h in 4.3 seconds and 0100 km/h in 15.07 seconds. It is capable of a top speed of around 120 km/h and returns 54 km/l (150 mpg or 1.5 l/100 km) on the highway and 48 km/l (110 mpg or 2.08 l/100 km) in city riding.
sen ingilizce yazdın bende türkçeorda yazmışız zaten enjeksiyon var sen de öğren diye biz biliyik
hayırlısı olsun inş alırsın
fiyat gayet iyi
neden satıyor ve niye bukadar ucuz
benimkide 3 aylık gidonda niye karartı olmuş acaba :silent: depodaki çizik yatma düşme den değildir umarım, alırken incele
üstâdım fazla uzatmaya gerek yok...
en güzeli bu vakitte he deyip geçmektir....
Precessor kartalizma07 nin dediklerine aynen katılıyorum bak incele..
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, kazasız sürüşler iyi günlerde binEvet inceledik bir arkadaşla bugün gittik devrini aldık atladık geldik. Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım. Hayırlı olsun bana![]()
precessor kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullan.Evet inceledik bir arkadaşla bugün gittik devrini aldık atladık geldik. Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım. Hayırlı olsun bana![]()
yok daha neleröncelikle selamlar. Allah nasip ederse yarın bende bir tvs alıyorum.fakat merak ettiğim birsey war belki sacma ama kaafama takıldı,dijital ibreye su kacma sansı warmı)
Teşekkürler. Kardeş sende mi Anteptesin. Senle görüşsek iyi olur. Ben yeniyim malum bazı konularda fikir alışverişinde bulunuruz...precessor kardeş motorun hayırlı olsun güle güle kullan.