tabi kardeş neden olmasın görüşelim ben tlf. vereyim sana 05444515926Teşekkürler Arkadaşlar motor gerçekten güzel temiz. Arkadaş uygun fiyata verdiği için çokta indirim yapmadı. Şimdi kiltlemek için zincir felan almayı düşünüyorum. Hırsızlık önlemi için önerdiğiniz bir sistem varsa önerilerinizi almak isterim. Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Teşekkürler. Kardeş sende mi Anteptesin. Senle görüşsek iyi olur. Ben yeniyim malum bazı konularda fikir alışverişinde bulunuruz...
katılıyorum sana hakan :cat::cat::cat:Lightoff kardeş ortalığı karıştırmaya gelmişsin gibi bir halin var. Biri ne dese direk zıttını söylüyorsun. Çok şey biliyorsan adam akıllı açıklamasını yaparsın aklına yatan uygular. Herkes motorunu sever över ama tadını kaçırmaya gerek yok . Bırak senin motor 1 litre yaksın 100 km de bizimki 2 litre en iyi motor seninki bravoo ! ..
::biggrinn::biggrinn sen buranın sadık ve özel konuğusun :cat:bende katılıyorum arkadaşlara yancı 2 die ekle benide![]()
S.a. Arkadaşlar Benden Uzun Zamandır Forumu Takip Ediyorum İnşallah En Yakın Zamanda TVS Apache RTR 150 Yellow Alıcam ßir Abimin Tavsiyesi Üzerine Kendiside Bir Hafta Önce Aldı Siyah Renkte Bende Baya Araştırdım Çok Hoşuma Gitti 1 Ay İçinde Alıcam Sarı Renkte Bugun de Ehliyet Sınavına Girdim 20 Soruda 20 Doğru Bekliyorum Beklediğimden Çok Kolaydı. Herkeze Hayırlı Kazasız Belasız Sürüşler...
Takip...![]()
ya arkadaş bi git işine ya sanane bozulan apache de bizim olsun çok yakanda. sana bişey diyen varmı yok. bizim keyfimiz dişlide değiştiririz silindir de pistonda. bundan sanane.yancı da geldi :farao:
sen motordelisi sitesinden karıştırmayamı geldin burayı avatarın belli ediyodamuhalefet çoğalımış ama %50 nin eziciliği var
kim takar sivrisineği :queen:kartalizma07
boşver şunu takma konuşur konuşur susar=)
iyi geceler kardeşim hoşgeldinbeyler iyi geceler dilemeye geldim..
lakin yancı filan ortalık biraz karışık gibi
yancı olarak benide eklemeyin
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim....