TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

zinciri yağladım sorun gitti :d baya bi kurumuş yağsızlıktan yüksek devirde titreşim olmuştu şimdi yağlayınca yağ gibi oldu :d dişliyi taktıgımdada yağlamamıştım.

Teşekkürler Arkadaşlar motor gerçekten güzel temiz. Arkadaş uygun fiyata verdiği için çokta indirim yapmadı. Şimdi kiltlemek için zincir felan almayı düşünüyorum. Hırsızlık önlemi için önerdiğiniz bir sistem varsa önerilerinizi almak isterim. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Teşekkürler. Kardeş sende mi Anteptesin. Senle görüşsek iyi olur. Ben yeniyim malum bazı konularda fikir alışverişinde bulunuruz...
tabi kardeş neden olmasın görüşelim ben tlf. vereyim sana 05444515926

S.a. Arkadaşlar Benden Uzun Zamandır Forumu Takip Ediyorum İnşallah En Yakın Zamanda TVS Apache RTR 150 Yellow Alıcam ßir Abimin Tavsiyesi Üzerine Kendiside Bir Hafta Önce Aldı Siyah Renkte Bende Baya Araştırdım Çok Hoşuma Gitti 1 Ay İçinde Alıcam Sarı Renkte Bugun de Ehliyet Sınavına Girdim 20 Soruda 20 Doğru Bekliyorum Beklediğimden Çok Kolaydı. Herkeze Hayırlı Kazasız Belasız Sürüşler...

Takip... ;)

Lightoff kardeş ortalığı karıştırmaya gelmişsin gibi bir halin var. Biri ne dese direk zıttını söylüyorsun. Çok şey biliyorsan adam akıllı açıklamasını yaparsın aklına yatan uygular. Herkes motorunu sever över ama tadını kaçırmaya gerek yok . Bırak senin motor 1 litre yaksın 100 km de bizimki 2 litre en iyi motor seninki bravoo ! ..

saçma saçma konuşma yalan mı yazıyoruz ne yakıyorsa o inanmayan gelir görür
anahtar ortada
cesareti olana

Lightoff kardeş ortalığı karıştırmaya gelmişsin gibi bir halin var. Biri ne dese direk zıttını söylüyorsun. Çok şey biliyorsan adam akıllı açıklamasını yaparsın aklına yatan uygular. Herkes motorunu sever över ama tadını kaçırmaya gerek yok . Bırak senin motor 1 litre yaksın 100 km de bizimki 2 litre en iyi motor seninki bravoo ! ..
katılıyorum sana hakan :cat::cat::cat:

S.a. Arkadaşlar Benden Uzun Zamandır Forumu Takip Ediyorum İnşallah En Yakın Zamanda TVS Apache RTR 150 Yellow Alıcam ßir Abimin Tavsiyesi Üzerine Kendiside Bir Hafta Önce Aldı Siyah Renkte Bende Baya Araştırdım Çok Hoşuma Gitti 1 Ay İçinde Alıcam Sarı Renkte Bugun de Ehliyet Sınavına Girdim 20 Soruda 20 Doğru Bekliyorum Beklediğimden Çok Kolaydı. Herkeze Hayırlı Kazasız Belasız Sürüşler...

Takip... ;)

bende girdim bugün sınava. b olduğu için 20 soru için 1 saat bekledik. sana şeyi soracam. bu direksiyon sınavı için harç veriyormuyuz. bazısı vermiyoruz demis bazısı 45 tl verilecek demiz bazısı 20 tl demiş. senden ne istediler.

beyler iyi geceler dilemeye geldim..
lakin yancı filan ortalık biraz karışık gibi:)
yancı olarak benide eklemeyin:)
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim....

kartalizma07
boşver şunu takma konuşur konuşur susar=)
kim takar sivrisineği :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------

beyler iyi geceler dilemeye geldim..
lakin yancı filan ortalık biraz karışık gibi:)
yancı olarak benide eklemeyin:)
hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim....
iyi geceler kardeşim hoşgeldin :) ortam güzel sivrineğimiz var bitane vızıldayıp duruyo :mrgreen:
sağol sanada kazasız belasız sürüşler eyvallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar