Selam arkadaşlar bugün 13 t olan ön dişliyi 14 t ile değiştirdim motorun kalkışında torkunda herhangibir değişiklik olmadı motor bariz bir şekilde rahatladı daha önceleri 5000 devirde 68 70 km hız yapıyordum şuan 5000 devirde 75 76 km hız yapabiliyorum 6000 devirde 90 km hıza çıkıyor dişliyi değiştirmeden önce 2 km gibi kısa bir mesafede 131 km hıza çıktım 14 t dişliyi taktıktan sonra aynı mesafede 137 km hıza ulaştım ve 13t dişliyle 9500 devirde 131 görmüşken 14 t dişliyle 9000 devirde 137 km hıza ulaştım bence çok iyi 1 diş deyip geçmeyin motor epey rahatlıyor tavsiye ederim
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
Selam arkadaşım ben saruhanlı ilçesindeyim şuan 8 adet oldu apache gören hasta kalıyor hemen elinde ne varsa satıp apache alıyor marka belirtmicem anlarsın yoksa diğer topikteki arkadaşlar hemen sinirlenip eleştiri yapıyorlar bir hafta sonu toplanıp izmir yapacaz 8 motor nasipse bu motorla izmir manisa arası çok zevkli oluyor o virajlar rampalar gerçekten çok zevkli allah nazardan korusun motorlarımızı şuan için sorun yok gayet memnunuz hepimiz yakın zamanda tanışmak üzere iyi gecelerA.s Saat sorunum dün akşam yenisinin takılması ve ustanın iyi işçiliği ile çözüldü çok şkr. Aldığım yerden ön konsola ait sıkılmaması gereken birkaç önemli vidanın çok sıkılması nedeniyle vibrasyondan devir saatinin bir yayı varmış(adı neyse) onu bozduğu için yapıyormuş. Yani şase falan yokmuş. Daha evvel de değişmişti ama onu başka bir servis direkt monte edip tamam demişti. 965 km de ilk değişim olmuştu, şimdi de 1235 te değişti.
Hasan Manisa'nın neresindesin, yolum düşerse uğrarım pm den tel ulaştırırsan.