TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende memnun olum abi sağol.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimdi abi bak :mrgreen:

Sevgili arkadaşlar bu ay başında aldığım apache ile 8 ağustos tarihinde kötü bir kaza yaptım. Omzum kırıldı, vücudumda biraz çizikler var ve motor perte çıktı. Tabi bu olay yolda olan mucurdan dolayı oldu.

büyük geçmiş olsun kardeşim
ülkemiz yolları böyle maalesef, zararı karşılama gibi bişey oldumu

arkadaşlar dişliyi değiştirdim önü 14 lü oldu şimdi. motor hala çok seri kalkıyo. ufak bi rampa vardı denedim orda eskisi gibi hala torkda bi düşme olmadı. bu aşağıdaki resimler 4. vitesde çekilmiştir. eğimli yolda çektim birinde baya bi açıldı çektim ama devir saati çıkmamış sonra bi daha çektim ama dik durmuştum o zaman rüzgarda baya vardı artı yol basılacak gibi değil muğlada oturan varsa muğla ula arası yapılıyo şuan tek şerit yolda kötü ve tek elle gittiğimden pek cesaret edemedim ve fırtına var bu günlerde=) düzde 3, vitesde 8 bin devirde 72 görüyodu şimdi 80 oldu arkadaşlar. motor uzuyo gidiyo çekiyorum 5 e 90 veya 100 le devirsiz gidiyo.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

bu arada o ilk resimde 125 i falan gösteren redlineye girmek üzere bi dın dın dındın dedi ama tam giremedi zaten resmi çekmiştim o ara gazı bıraktım.

Son düzenleme:
14 dişli ile bu hız ve bu devirmi yani
güçte kayp yok diyosun, artısı oldu eksisi yok yani, benimde değiştiresim var

14 dişli ile bu hız ve bu devirmi yani
güçte kayp yok diyosun, artısı oldu eksisi yok yani, benimde değiştiresim var

valla kardeş sonuç ortada. benim motor daha 3 bin km de bile deil. değiştir dene hoşuna gitmezse eskiye çevirirsin ama motor uzuyo hoşuna gider ortalama 8 km hız artışı oldu.

Sevgili arkadaşlar bu ay başında aldığım apache ile 8 ağustos tarihinde kötü bir kaza yaptım. Omzum kırıldı, vücudumda biraz çizikler var ve motor perte çıktı. Tabi bu olay yolda olan mucurdan dolayı oldu.
kardeşim cok gecmiş olsun inşallah bian önce eski haline gelirsin.

''pass'' tusu sellektor yapmak ıcın koyulmustur kardesım :) cok sık kullanırım :D

apachemıze cbr 125de kı gıbı genıs lastık takmayı dusunuyorum. ne dersınız? yol tutusu ve max hızda daha dengelı olması ıcın...

Selektör değildi ya o. Öyle gözüme ilişti merak ettim. Bu elektrik marş tuşu gibi sarı bi tuştu. Üzerinde "PASS" ibaresi vardı.

Konuyu sıkı takip ettiğimden pek sorulacak soru kalmıyor:) Bende karar veremiyorum bir türlü. Çok istiyorum TVS ama servislerini-bayilerini beğenmedim. ER-5 alıyordum, 2 sene evvel 10 liraya 3.5 litreye yakın benzin alırken şimdi 2.33 litre zar zor koyulduğunu öğrenince direkt bıraktım:). CBF'teki sorunlar konusunda Honda Türkiyeden haber bekliyoruz. YBR ile eğitim aldım beğendim ama TVS'in yeri başka:).
Ben artık şunu yada bunu al diyemiyorum kimseye ne desem eleştiriliyorum cbf sahipleri tarafından umarım seçimini doğru yaparsın cbf 150 yedek parça servis ağı yönünden iyi iyi ama sorunlu motor ybr sorunsuz yedek parçası bol 2. eli daha hızlı ama cılız güçsüz ve yavaş tvs yedek parça yönünden hem cbf hem ybr ye nazaran sıkıntılı ama her ikisindende daha güçlü daha hızlı ve daha ekonomik tvs sorunlarıyla ilgili tecrübem yok umarımda olmaz şuan için bir sıkıntı yok zaman gösterecek bence tek sıkıntı yaratacak yeri dijital saat onun dışında sorun çıkaracağını sanmıyorum seçim senin arkadaşım hem cbf hem tvs deneme şansın olursa daha isabetli karar vermiş olursun bence her ikisinide dene hayırlısı neyse allah onu nasip etsin derim iyigünler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar