niye :mrgreen: neyi anlamadınBende memnun olum abi sağol.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimdi abi bak :mrgreen:
değiştirdinmibizim usta honda dişlisi dedi. neyseki bulduk cg 125 dişlisi 7,5 tl :d

14 dişli ile bu hız ve bu devirmi yani
güçte kayp yok diyosun, artısı oldu eksisi yok yani, benimde değiştiresim var
hastaneden daha bugün çıktım. ve birsüre daha birşey yapamambüyük geçmiş olsun kardeşim
ülkemiz yolları böyle maalesef, zararı karşılama gibi bişey oldumu
kardeşim cok gecmiş olsun inşallah bian önce eski haline gelirsin.Sevgili arkadaşlar bu ay başında aldığım apache ile 8 ağustos tarihinde kötü bir kaza yaptım. Omzum kırıldı, vücudumda biraz çizikler var ve motor perte çıktı. Tabi bu olay yolda olan mucurdan dolayı oldu.
Sellektör tuşu uzun kısa şimdi bu motorda sadece onumu merak ettinBu gidonda sol kısımda "pass" diye bir tuş vardı o nedir?
2. resimde motor kacıncı viteste 4 mü?
Ben artık şunu yada bunu al diyemiyorum kimseye ne desem eleştiriliyorum cbf sahipleri tarafından umarım seçimini doğru yaparsın cbf 150 yedek parça servis ağı yönünden iyi iyi ama sorunlu motor ybr sorunsuz yedek parçası bol 2. eli daha hızlı ama cılız güçsüz ve yavaş tvs yedek parça yönünden hem cbf hem ybr ye nazaran sıkıntılı ama her ikisindende daha güçlü daha hızlı ve daha ekonomik tvs sorunlarıyla ilgili tecrübem yok umarımda olmaz şuan için bir sıkıntı yok zaman gösterecek bence tek sıkıntı yaratacak yeri dijital saat onun dışında sorun çıkaracağını sanmıyorum seçim senin arkadaşım hem cbf hem tvs deneme şansın olursa daha isabetli karar vermiş olursun bence her ikisinide dene hayırlısı neyse allah onu nasip etsin derim iyigünlerSelektör değildi ya o. Öyle gözüme ilişti merak ettim. Bu elektrik marş tuşu gibi sarı bi tuştu. Üzerinde "PASS" ibaresi vardı.
Konuyu sıkı takip ettiğimden pek sorulacak soru kalmıyorBende karar veremiyorum bir türlü. Çok istiyorum TVS ama servislerini-bayilerini beğenmedim. ER-5 alıyordum, 2 sene evvel 10 liraya 3.5 litreye yakın benzin alırken şimdi 2.33 litre zar zor koyulduğunu öğrenince direkt bıraktım
. CBF'teki sorunlar konusunda Honda Türkiyeden haber bekliyoruz. YBR ile eğitim aldım beğendim ama TVS'in yeri başka
.
denemek lazımvalla kardeş sonuç ortada. benim motor daha 3 bin km de bile deil. değiştir dene
sitesine baksana var herhalde yada gelicek diyolardıBu motoru ankarada satan yer varmıdır arkadaşlar ? Taksitle almak istiyorum.
sitesine baksana var herhalde yada gelicek diyolardı