alın bakalım apecheleri,3 sene sonra kafanızı duvara vurursunuz,hintlinin yaptıgından hayır gelmezr:
alın bakalım apecheleri,3 sene sonra kafanızı duvara vurursunuz,hintlinin yaptıgından hayır gelmezr:
bu adamda birşey var ama anlamadım:silent:
arkadaşım burda deneyimlerinimi paylaşıyorum,apeche benim gözümde tamamen bitti,sıfırını 2000 liraya verseler yine almam bu motoru adam etmek için neler neler yapmadım,2008 de az yakması ve yaygın servis agı nedeniyle bu motoru aldım,bugün koskoca istanbul'da 4 tane servisi kaldı,motoru servisinden başka bir yere götürmedim.en kaliteli yag castrol yag kullandım motoru sıkıştırmadım,hazirandan beri yaptıgım masraf parça parça 3000 lirayı geçiyor.1994 den beri motorsiklet kullanan biri olarak,kullandıgım en kötü motor apeche,bu adamda birşey var ama anlamadım şeklinde yazıyorsun.Kimsenin kazık yemesini istemedigim için yazıyorum bunları,paranıza yazık etmeyin..:farao:
Arkadaş bir nevi doğru Söylüyor. ama Aynı Zamandada Şans işi Bende Soğumaya Başladım. Nedenine gelince. Dün Titreşimden Sağ Arka Braket Kırıldı. O kırılınca Sol da kırıldı. Ayak freni Düştü Yolda. Motorun Blok Kısmında anlam veremediğim bir Yağ Var. Ama Çatlak Bulamadı Motorcular. Ben Bu Motoru Seviyorum ama Sadece Masraf Çıkartıyor.
Bende 2009 modeli var idi, sıfır almıştım 12 bin km bindim ve bu motorda acemiliğimi attım. Arkadaşlara kötü örnek olmasın ama çok alkollü bindim ve ve çok zorladım. Sadece motor bloğunun etrafından yağ sızdırıyordu. Ne vida düştü nede ayaklık. Her 1000km de yağ değişiyordum ve bütün vidalarını kendim sıkıyordum.
1 sefer şileye giderken yolda kaldım, onun da sebebi bjk den çıktım, şile yolunda çok zorlamam dan dolayı buji kesti. Yedek olduğu için değiştirdim ve yoluma devam ettim.
Motorumu geçenler de bir kuryede gördüm km si 50 bin i geçmiş. Abi diyor motorunu kim açtıysa çok güzel açmış. Acemiliğime geldi diyorum inanmıyor
![]()
![]()
Arkadaşlar yeni Apache nin bu rengi fuarda yoktu. Gelicekmi?
siyah rengi de mevcutmuş gelecekmiş
3 motor arasında kararsızım, Apache, cbf150, KTM duke 125
bende aynı şeyleri hep araştırıyorum da siyah 2011 tvs de karar kıldım..fuara gittim canlı gördüm bindim çok güzel olmuş..honda da yağ yakma sorunu olmasa olabilir ama apache daha kaliteli ( malzeme ve işçilik) herkesin en büyük şikayeti vibrasyon olayını da çözmüşler %60 oranında yok etmişler.. bende eski kasa apchede vardı 33000 de sattım gayet memnundum titreşimide beni rahatsız etmiyordu.. şimdi gelecek olan hiç rahatsız etmez :mrgreen:
Motor şans işidir Allah var Hiç masraf çıkartmadı sağı soluda durduk yere hiç kırılmadı bilemiyorum kullanımdan dolayı herşey olabilir.
Bende hiç sakin kullanan biri değilimdir.
ktm nin fiyatı yüksek olur ya .. bende çok beğendim ama yapacak birşey yok bütçe meselesi
Nisanı bulur o zaman bizim test, neyse Allah ömür versin hepimize de görelim![]()
2.elde zararı göze almış biri olarak fazla zarar edeceğimi yine de sanmıyorum, 2009 model 14.000 km'de tam 2 yaşında bi apache aldım, 40 lt çanta, ön-arka sıfır lastik, kışlık el-diz koruma, alarm, halat dahil 2300 TL'ye aldım. Marş motorunu ve yağını da aldığım gün satan değiştirerek teslim etti. Fazer 600 öncesi tecrübelenmek için alabileceğimin en idealiydi bence...