TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

geçen fuarda zaten honda standında müdür kim diye bana gösterin dedim...herifin üzerine yürüdüm bu vtr 250 yi niye 12.000 e getiriyorsunuz lan malmısınız diye resmen kaçtı...:queen: bana gösterilen yetkili de harbiden Honda Motosiklet Müdürüymüş...:p her fuarda bi kesişiyoruz elemanla...:mrgreen:

Hahahahahahah, seni bütün büyük markaların üzerine göndermek gerekiyor demek ki, belki fiyatlarda güzel bir indirim alınır da, tüm memleketin duasını alırsın :mrgreen:

Evet, CBF 150 'nin şasesi bize göre daha uzun. Apache'nin aks aralığı da kısadır CBF 150'ye göre. Bu sebeple, Apache'nin ivmelenmesi ve kalkışı çok daha seri oluyor, daha sportif bir kullanımı ve görünüşü var, zaten ben almadan önce CBF ve Apache arasında kalmıştım, görünüş sebebiyle tercih ettim Apache'yi.

Kişisel bir tavsiyem olacak, hangi tip motor alınırsa alınsın, muhakkak üzerine oturup resim çektirmek gerekiyor. Dışarıdan bir gözle kendimizi görmek çok farklı bir durum. Mesela ben CBR 250 R ile bir resim çektirdim, sanki altımda biraz küçük kaldı gibi :) Çok enteresan...

aga neye binsem altında düdük gibi kalıyor diyorlar...bende şaşırdım yani...o zaman sorun bende aga...ya 1200 gs alıcam bu sitemler bitmeyecek...:p

makinalarda sağlamdı ama :queen:

apache ler yani :queen:

aga bana ters yav elalemin garı gızlarının oralarına buralarına bakmak...nasıl para kazanırlar bilemem ama ters işte sevmiyorum böyle hafif meşrep kişileri...orada ne için bulundukları çok aşikar...:pr:

Hahahahahahah, seni bütün büyük markaların üzerine göndermek gerekiyor demek ki, belki fiyatlarda güzel bir indirim alınır da, tüm memleketin duasını alırsın :mrgreen:

aslında Honda da beni tanıyanlar çok ama bu elemanın üzerine yürüdüğümü kimse bilmiyor...kişisel mevzu gibi bişey oldu...taktım ben o adama...gencde bişey ha...motosiklet bölüm sorumlusuymuş...bak bu sene herşey değişti...ötv de tuz biber oldu...

aga neye binsem altında düdük gibi kalıyor diyorlar...bende şaşırdım yani...o zaman sorun bende aga...ya 1200 gs alıcam bu sitemler bitmeyecek...:p

aslında Honda da beni tanıyanlar çok ama bu elemanın üzerine yürüdüğümü kimse bilmiyor...kişisel mevzu gibi bişey oldu...taktım ben o adama...gencde bişey ha...motosiklet bölüm sorumlusuymuş...bak bu sene herşey değişti...ötv de tuz biber oldu...

1200 gs'e çıkmana gerek yok, orta seviyede çok kral enduro makinalar var, çok da yakışacağına eminim :cat: 1200 çok ağır bir makina, ben sevmiyorum o kadar ağır makina, en azından şimdilik :)

Ötv olayı hakikaten çok iyi oldu, inşallah indirimi doğru yansıtırlarda insanlar güzel güzel alır yeni makinalarını:cat:

1200 gs'e çıkmana gerek yok, orta seviyede çok kral enduro makinalar var, çok da yakışacağına eminim :cat: 1200 çok ağır bir makina, ben sevmiyorum o kadar ağır makina, en azından şimdilik :)

Ötv olayı hakikaten çok iyi oldu, inşallah indirimi doğru yansıtırlarda insanlar güzel güzel alır yeni makinalarını:cat:

1200 gs (04) uzun süre bendeydi emaneten...sitede şov yapmak istemem ama bir test video ve foto dosyası hazırlıyorum...altımda o da bisiklet gibi inan...yakında burada sizlerle paylaşırım...emanet aldığım makinanın sahabısı arkadaşım Gültepede ikamet ediyor makina bir onda bir bende...:p namussuz havalar bir düzelse hemen test konusu açıcam...

bu arada Büyük Düdükcü Markalar şimdi fuar akşamı ötvninde son dakikada eklendiği torba yasa resmi gazetede yasalaşınca apışıp kaldılar...

tüm yöneticiler ekip olarak fuarda toplantılar yapılmamış ansızın yakalandılar...küt diye eşşek gibi ötv indirimini yansıtmak zorunda kaldılar...

Honda Çakal firmadır...aklınıza yatıyormu bu ÖTV nin bir kısmını zam adı altında bize tekrar itelesinler...yapmadılar mı yaptı hayınlar...bunun adı ticaret oldu...

1200 gs (04) uzun süre bendeydi emaneten...sitede şov yapmak istemem ama bir test video ve foto dosyası hazırlıyorum...altımda o da bisiklet gibi inan...yakında burada sizlerle paylaşırım...emanet aldığım makinanın sahabısı arkadaşım Gültepede ikamet ediyor makina bir onda bir bende...:p namussuz havalar bir düzelse hemen test konusu açıcam...

bu arada Büyük Düdükcü Markalar şimdi fuar akşamı ötvninde son dakikada eklendiği torba yasa resmi gazetede yasalaşınca apışıp kaldılar...

tüm yöneticiler ekip olarak fuarda toplantılar yapılmamış ansızın yakalandılar...küt diye eşşek gibi ötv indirimini yansıtmak zorunda kaldılar...

Honda Çakal firmadır...aklınıza yatıyormu bu ÖTV nin bir kısmını zam adı altında bize tekrar itelesinler...yapmadılar mı yaptı hayınlar...bunun adı ticaret oldu...

Aç test konusunu valla, bekliyoruz paylaşımı, kendi adıma çok memnun olurum :) Ticaret artık çok kirli oldu, kimin eli kimin cebinde belli değil, geçir geçirebildiğin kadar garibe :(

Aç test konusunu valla, bekliyoruz paylaşımı, kendi adıma çok memnun olurum :) Ticaret artık çok kirli oldu, kimin eli kimin cebinde belli değil, geçir geçirebildiğin kadar garibe :(

aga kapalı otoparkda yapmayalım açık havada olsun istiyorum videoda hızlanma ve devir hakkında şeylerede giricem ...:wiinkk:

Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım;

1- Açıkçası boyun biraz uzun olduğu için, küçük kalabilir altında :( Metehan'ın resimleri ile karşılaştırma yapabilirsin. Ben 1.75 im ve bende gayet iyi duruyor.
2-Benim motorum yaklaşık olarak 8-10 kuruş yakıyor, normal kullanımda. Motorun benzin göstergesinde 2 tane lamba var, yeşil lamba ekonomik, normal kullanımda yanar, turuncu lamba daha agresif kullanımda, turuncuda biraz daha fazla yakıyor. Kendi deneyimimi yazayım, 1 depo benzinle yaklaşık 650 km yol yaptım bu yaz. 2 tane çantam vardı ve belirli bölümde 110 kg luk bir artçım vardı. Ona rağmen bu yolu yapabildim. Şehir içinde de gayet tatmin edici bir motor; kıvraklık, denge, yakıt ekonomisi ile...
3- Daha öncede belirttiğim gibi benim yedek parça ihtiyacım olmadı. Periyodik bakımlarını yapıyorum, yağ ve filtreler değişiyor. Mesela, 6000 bakımdan sonra 9000 bakımda yağı değiştirdiğimde, yağ sapsarı çıktı :) Belki başkası değiştirmeyebilirdi ama ben değiştiriyorum. Bunun dışında bir parça ihtiyacım olmadı. Servis olarak Yaşar Motor'u tercih ediyorum, zaten fuarda Ahmet Bey vardı, konuşup muhabbet de ettik. Gördüğüm kadarıyla, depolarında yedek parçalar boldu, hemen hemen herşey vardı. Sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Sormak istediğin başka sorular olursa, açık yüreklilikle yardımcı olmaya çalışırım.

yakıt tüketimi çok iyi şehir içi için ideal şuan ilk tercihim apache ankaraya geldiginde bi bakıyım umarım küçük gelmez cevap için teşekkürler :cat:

yakıt tüketimi çok iyi şehir içi için ideal şuan ilk tercihim apache ankaraya geldiginde bi bakıyım umarım küçük gelmez cevap için teşekkürler :cat:

Rica ederim, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu arada, yenisinin gelmesini beklemeden, eski kasanın üzerinde de deneme yapabilirsin. Boyutları aynı çünkü... 1 ay bekleyip sonra olası bir hayal kırıklığından iyidir diye düşünüyorum.:cat:

şafak sayar gibiyiz.
bi gelsede turlara başlasak.
hayret bir durum basit bir motora heyecan duyuyorum gelsin artıkın :)

Bu gün tvs nin ümraniyedeki servisini aradım, füme, kırmızı ve sarı gelicekmiş, ardından isotları aradım hani dedim siyah rengi nerede? Efendim motorlar bayilere gelmeden bilgi veremeyiz. Dedim 2 senedir ha geldi ha gelecek fuarda o kadar show yaptınız.. Kısacası siyah rengi yok...

7659.jpg

Bu gün tvs nin ümraniyedeki servisini aradım, füme, kırmızı ve sarı gelicekmiş, ardından isotları aradım hani dedim siyah rengi nerede? Efendim motorlar bayilere gelmeden bilgi veremeyiz. Dedim 2 senedir ha geldi ha gelecek fuarda o kadar show yaptınız.. Kısacası siyah rengi yok...

7659.jpg

Desene meydan bize kaldı :mrgreen:

Arkadaşlar, ilanı güncelledim. Bir arkadaşım daha önce motorunu satmıştı fakat arka çanta taşıma demirini ve depo kılıfını vermemiş satarken. Şimdi de motor alma imkanı olmadığı için bana hediye etti. Ben de motorumu alacak kişiye bu parçaları hediye edeceğim. Eski kasa siyah düşünen arkadaşların dikkatine, forumdan olan arkadaşlara elimden gelen yardımı da yaparım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ahibinden-satilik-temiz-apache-42405126/detay

kaça almıştın 2.eli merak ettim...2.elde çok zarar etmezsin...hep satan zararlıdır unutma...ama bir gün seninde satman gerekeceği için...sende uzun vadede zarardasın tabi...:p

tesbitin çok yerinde ama ÖTV ile alakalı bir indirime gidileceği kimselerin aklına gelmezdi...bu torb ayasasını kim çıkardı bu yasaya son dakkada ÖTV indirimi eklenmesi falan gerçekten sürpriz oldu...ama kaldırmaya cesaret edemeyip indirime gitmeleri bile yeterli bir adım bizce...:p

2.elde zararı göze almış biri olarak fazla zarar edeceğimi yine de sanmıyorum, 2009 model 14.000 km'de tam 2 yaşında bi apache aldım, 40 lt çanta, ön-arka sıfır lastik, kışlık el-diz koruma, alarm, halat dahil 2300 TL'ye aldım. Marş motorunu ve yağını da aldığım gün satan değiştirerek teslim etti. Fazer 600 öncesi tecrübelenmek için alabileceğimin en idealiydi bence...

2.elde zararı göze almış biri olarak fazla zarar edeceğimi yine de sanmıyorum, 2009 model 14.000 km'de tam 2 yaşında bi apache aldım, 40 lt çanta, ön-arka sıfır lastik, kışlık el-diz koruma, alarm, halat dahil 2300 TL'ye aldım. Marş motorunu ve yağını da aldığım gün satan değiştirerek teslim etti. Fazer 600 öncesi tecrübelenmek için alabileceğimin en idealiydi bence...

çok iyi bir fiyata çok şey almışsın hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim:cat:

Vallahi Gelsede Bu Saatten Sonra 6 Yıl Apache Veya Başka Bir Motosiklet Düşünemem Ağustosta Gidiyorum Ülke Dışına Belki Oralarda Varsa Alırım. Ama Yeni Bir Egzoz Aldım. Size Video Çekip En Yakın Zamanda Onu İzleticem Böyle Bir Tok Ses Ve Performans Artışı Olamaz. Yenileri Gelsin Bakalım Darısı Başı(m)ıza :)

Vallahi Gelsede Bu Saatten Sonra 6 Yıl Apache Veya Başka Bir Motosiklet Düşünemem Ağustosta Gidiyorum Ülke Dışına Belki Oralarda Varsa Alırım. Ama Yeni Bir Egzoz Aldım. Size Video Çekip En Yakın Zamanda Onu İzleticem Böyle Bir Tok Ses Ve Performans Artışı Olamaz. Yenileri Gelsin Bakalım Darısı Başı(m)ıza :)

Bilirim bilirim o sesi :mrgreen: Apache de 2 farklı egzoz denemiş biri olarak 2. taktığım trioval egzoz harbi tok ses veriyordu yeni kasada alırsam ilk takıcağım şey tekrar egzoz olacaktır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar