tesekkur ederım onalara ulasabılecegım bu ımkanı sorabılecegım bı adres varmı ??
sevgili arkadaşlar 2007 model 2008 de sıfır alınmış 7000 kmde apache ile 10 000 km deki tertemiz biricik scooterimı takas etmeyi düşünüyorum üzerine 1500 tl vericem nasıl sizce uygunmudur.
kusura bakma ismini unuttum kardeş.sana şöyle diyeyim.2007-2008 temiz apache'lerin fiyatı 1800-2500 tl arası.sende ona göre scootor'un fiyatını ayarla.senin motor bedavaya gelmesin sonra.
soran yeni arkadaşlara cevaben Apache de parça sıkıntısı kesinlikle yok.parça bulamayan bana özelden ulaşsın,elimden gelen yardımı yaparım![]()
bı bayii 24 ay taksıt ımkanı ıle 2010 apache satıyor 2 el almak daha ıyı demssın ama benım de pesın param yoktaksıtle alabılrım o secenekte 0 da var sadece
r:
aslında sole soylesem daha ıyı sızler daha ıyı bılırnız elımde 2 secenek var 2010 ybr 125 ve 2010 apache 2 sıde 24 ay taksıt ımkanı sunuyor sızce hangısını alayım bunlardan bırını kesın almam lazım kendı motorumu sattım motorsuz bı hayat bos gelıyorr:
kusura bakma ismini unuttum kardeş.sana şöyle diyeyim.2007-2008 temiz apache'lerin fiyatı 1800-2500 tl arası.sende ona göre scootor'un fiyatını ayarla.senin motor bedavaya gelmesin sonra.
soran yeni arkadaşlara cevaben Apache de parça sıkıntısı kesinlikle yok.parça bulamayan bana özelden ulaşsın,elimden gelen yardımı yaparım![]()
Şahinn duyy sessimiii
heyt be kaç aydan sonra ilk mesaj buraya kısmetmiş bi kaç mesaj geyük yapak kuzen diğer sayfada patlatırız olayı![]()
olum kırletmeyelım su sayfayı :queen:

Eline saglık guzel bır gundu resımleride güzel cıkmıs pc de daha bı guzel gozukuyo ee motor guzel:queen::bounce:
arkadaşım ben kendı fıkrımı hemen sana söyliyeyım ybr için o kadar taksıde gırmem ve o parayı asla vermem ama apaçi için borca gırerım ve o parayı verırım .artık anlaşılmıştır herhalde hiç düşünme derım .:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------
abı parca yardımı yaparım demişsin bir ...sen parcacımısın iki ....yoksa hayır kurumundamı calışıyorsun hanı varya AYD üyesımısın bıde apaçi eksoz bılyası lazım varmı sende:queen: