sana şöyle izah edeyim arkadaşım.ben ekim ayında ötv indirimi varken fiyatı 3850 tl idi + plaka masrafı,almıştım.sonra ötv indirimi kalktı ve fiyatı 4450 TL şu an piyasada.şuda var ellerinde kalan motorlar oluyor ,ufak tefek sağında solunda çizikleri olanlar oluyor onları o fiyatlara satıyorlar.bir diğer konu motoru alırken üzerinde ön koruma demiri, arka koruma demiri ve topcase vermiyorlar.koruma demirleri 100 TL Topcase duruma göre 100 TL den başlıyor 600 TL ye doğru gidiyor.+ kendi orjinal lastikleri sağlıklı degil frenajda yolu tutmuyor ve kaçınılmaz son yerdesin.2 tane iyi lastik + balans en az 200 TL.e sonuç fiyatlar 2. elde yükseliyor.ben motoru aldıktan sonra ilave parçalara 780 TL harcadım.sorarım sana şimdi O ilave parçalarla beraber motoru satsam aldıgım fiyatamı vereyim veya sen verirmisin,yoksa ilave aksesuarların fiyatını motor fiyatının üzerine eklermisin.[/QUOTE
dostum soylediklerinin bir çoğuna cvp olacak şey şu ki adam motoru benim önümde sandıktan toplayacak yani elinde kalma falan yok. koruma demiri falan hepsi aynen üstünde olacak. ama aksesuar kısmına gelince evet aksesuarlar kimi zaman motor parası kadar bile tutabiliyor ama bunlar adı üstünde aksesuar yani keyfi şeyler şahsi zevkler. kimsenin seninle aynı zevkleri paylaşmasını beklemessin o tarz şeyleri yaparken zevkine harcama yapmışsındır ve o parayı unutmak zorundasın neticede motor satacaksın aksesuar değil alıcı kişi ozman şunu demekte özgürdür '' yaptığın masrafların aksesuarların tamamını sök bana motoru orjinal haliyle ver o zman'' yanlış anlama senin soylediğine bi örnek forumda var aksesuar yaptığı için cbf 150 ye 6000 lira isteyen arkadaş bi yorumlara bak derim

saygılar...