TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi depo gerçekten süper gözüküyo o resimde.Ayrıca motorda süper nazar değmesin :mrgreen: bi nazarlık tak

:D bugün kirleneceğimiz kadar kirlendik girip çıktığımız .okun haddi hesabı var mı :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

İki kafadar ygs sonrası buluşalım ve kendimizi doğal ortamımıza bırakalım dedik.
Yaklaşıok 200 foto çekmişiz ama buraya hepsini atamayacağımızı biliyorum. Arada sırada paylaşırım maksat şenlensin topaç.Çok komik kareler yakaladık ve çok değişik olaylar yaşadık.Her ne kadar 600 RR ım ın aynalarını kırıp siperliğini çatlatsamda he birde arka sinyalimi (Sol) kırsamda çok güzeldi :D Her neyse SALIN KÜÇÜK ENİŞTEYİİİİ dedik ve apaçimizle biraz kros yaptık :D

Fotolar ellerinizden öper sayfayı kitlememek adına başka günlerde diğerlerini atarım.Öperim hepinizi ::winkwink

Arka sayfada kaldı bizim fotolar :D nasıl olmuş arkadaşlar? Apache ve 600RR la kros yaptık.Apache daha sağlam çıktı RR a göre :D

Abi depo gerçekten süper gözüküyo o resimde.Ayrıca motorda süper nazar değmesin :mrgreen: bi nazarlık tak

teşekkür ederim kardeş de seni bir yerden gözüm ısırıyor gibi geldi bana :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

şahin insan vururmu çamura O motoru,nasıl kıydınız o na.ama güzel eğlendiğiniz belli.size bir tane kros lazım,:p

teşekkür ederim kardeş de seni bir yerden gözüm ısırıyor gibi geldi bana :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

şahin insan vururmu çamura O motoru,nasıl kıydınız o na.ama güzel eğlendiğiniz belli.size bir tane kros lazım,:p

Yok be tamer abi bir gram bile camur yoktu bızım cıktmız yerde kuru yer lastiklere bakarsan anlarsın sadece bırazcık tascıklar var

ya zaten bu servis birşeyler yapmaya çalışıyor ama fazla düşündümmü yoldan çıkıcak gibi motorlar.işkence resmen.tamam motorun rengini değiştirebilirsin hoş duruyor,ama o nasıl bir ekzoz hiç yakışmışmı biraz göz zevki lazım insana.işi bilmeden uygularsan böyle bir görüntü çıkar ortaya.

Motosikleti
Yamaha XJ6
Benzin Göstergesi

Merhaba Arkadaşlar ;

Bende yeni Apache kullanıcısı oldum artık. Yalnız kafama takılan bir şey var. Benzin göstergesi en dipte gösterdigi halde motorda halen benzin var ve yaklaşık 40 km gittim. Acaba benzin şamandırasında mı sorun var yoksa fabrikasyon böylemi

Allah kısmet ederse Arjantinli69 abinin motorunu alacağım..

inşallah abi ama arjantinli abimiz motorunu satarmı :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------

Abi ben çıkaramadım seni :queen:

arkadaşlar benım bır sorum olacak özellıkle motoruna bakmayı seven arkadaşım tamere arjantınlıye şimdi benım motorun deposuna apaçi yazsam apaçi olurmu yanı faydası mümkünmü :cherry:

Merhaba Arkadaşlar ;

Bende yeni Apache kullanıcısı oldum artık. Yalnız kafama takılan bir şey var. Benzin göstergesi en dipte gösterdigi halde motorda halen benzin var ve yaklaşık 40 km gittim. Acaba benzin şamandırasında mı sorun var yoksa fabrikasyon böylemi

apache sürücüsü değilim ama her motorda vardır o gider en dipte 40 50 km merak etme sorun yoktur.:cat:

arkadaşlar benım bır sorum olacak özellıkle motoruna bakmayı seven arkadaşım tamere arjantınlıye şimdi benım motorun deposuna apaçi yazsam apaçi olurmu yanı faydası mümkünmü :cherry:

senin motorun deposuna 600 RR yapıştıralım oldu olcak kökten halletmiş oluruz.motor kendine gelir hem :queen:

Merhaba Arkadaşlar ;

Depon yedekte olmasın :silent: yani yandaki musluk yukarı doğru duruyor olabilir
yukarı konumda yedek
aşağı konumda normal depo :cat:

img3636k.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar