Abi depo gerçekten süper gözüküyo o resimde.Ayrıca motorda süper nazar değmesin :mrgreen: bi nazarlık tak
bugün kirleneceğimiz kadar kirlendik girip çıktığımız .okun haddi hesabı var mı :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
İki kafadar ygs sonrası buluşalım ve kendimizi doğal ortamımıza bırakalım dedik.
Yaklaşıok 200 foto çekmişiz ama buraya hepsini atamayacağımızı biliyorum. Arada sırada paylaşırım maksat şenlensin topaç.Çok komik kareler yakaladık ve çok değişik olaylar yaşadık.Her ne kadar 600 RR ım ın aynalarını kırıp siperliğini çatlatsamda he birde arka sinyalimi (Sol) kırsamda çok güzeldiHer neyse SALIN KÜÇÜK ENİŞTEYİİİİ dedik ve apaçimizle biraz kros yaptık
![]()
Fotolar ellerinizden öper sayfayı kitlememek adına başka günlerde diğerlerini atarım.Öperim hepinizi ::winkwink
![]()
Abi depo gerçekten süper gözüküyo o resimde.Ayrıca motorda süper nazar değmesin :mrgreen: bi nazarlık tak
teşekkür ederim kardeş de seni bir yerden gözüm ısırıyor gibi geldi bana :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
şahin insan vururmu çamura O motoru,nasıl kıydınız o na.ama güzel eğlendiğiniz belli.size bir tane kros lazım,![]()
Allah kısmet ederse Arjantinli69 abinin motorunu alacağım..
teşekkür ederim kardeş de seni bir yerden gözüm ısırıyor gibi geldi bana :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
şahin insan vururmu çamura O motoru,nasıl kıydınız o na.ama güzel eğlendiğiniz belli.size bir tane kros lazım,![]()
inşallah abi ama arjantinli abimiz motorunu satarmı :queen:
Merhaba Arkadaşlar ;
Bende yeni Apache kullanıcısı oldum artık. Yalnız kafama takılan bir şey var. Benzin göstergesi en dipte gösterdigi halde motorda halen benzin var ve yaklaşık 40 km gittim. Acaba benzin şamandırasında mı sorun var yoksa fabrikasyon böylemi
apache sürücüsü değilim ama her motorda vardır o gider en dipte 40 50 km merak etme sorun yoktur.:cat:
arkadaşlar benım bır sorum olacak özellıkle motoruna bakmayı seven arkadaşım tamere arjantınlıye şimdi benım motorun deposuna apaçi yazsam apaçi olurmu yanı faydası mümkünmü :cherry:
Merhaba Arkadaşlar ;
Bende yeni Apache kullanıcısı oldum artık. Yalnız kafama takılan bir şey var. Benzin göstergesi en dipte gösterdigi halde motorda halen benzin var ve yaklaşık 40 km gittim. Acaba benzin şamandırasında mı sorun var yoksa fabrikasyon böylemi
Ls2 yenımı bu model
yeni abi 2011 modeller böyle tasarımı Türklere ait :queen: bu da çakar ledlerin videosu http://www.youtube.com/watch?v=LR9KPPVd4WI