TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

apache

Wolcano..motor kaç km de acaba?
Bende CBF 150 yi yeni sattım Apache arıyorum

arkadaşım ben cuma günü bi apache aldım 18 km 2009 model. plakalarını daha bugün taktım.adam motor yarışçısı o motoru yedek olarak sadece pistin içinde kullanmış.benm çok hoşuma gidiyor ama aldım işin içinden çıkamadım.3200 e bırakırım.80 km yol yapldı daha.borca girdim mahçup duruma düştüm o yüzden satıyorum yoksa kesinlikle satmam

h4 xenon ile birlikte ne kadar :mrgreen:

h4 8000 km fiyatı 100 tl diyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------

arkadaşım ben cuma günü bi apache aldım 18 km 2009 model. plakalarını daha bugün taktım.adam motor yarışçısı o motoru yedek olarak sadece pistin içinde kullanmış.benm çok hoşuma gidiyor ama aldım işin içinden çıkamadım.3200 e bırakırım.80 km yol yapldı daha.borca girdim mahçup duruma düştüm o yüzden satıyorum yoksa kesinlikle satmam

arslan arkadaş motorun resmini eklesen burdan arayan arkadaşlar görse daha iyi satılır kanımca :)

selam, izmirdeki tvs bayisi artık değişmiş sanırım. doğa motor olmuş yanılmıyorsam. tvsnin sitesinde öyle yazıyor.
bir sorunum var. arka teker patladı. ama tam sönük durumda değil. benzinciden şişiriyorum. idare ediyorum 2 gündür. yaptıracak yer bulamıyorum izmirde çünkü. izmirde kahramanlardaki motorcuları herkes bilir, birine gittim sökemem birine gittim yapamam. bisikletçiye git gibi şeyler söylediler. bisikletçilerde sökemiyorlar haliyle. lastikçiler değiştir lastiği dublex yap diyorlar. ne yapayım bilemedim. sizin bir fikriniz varmı? yada izmir karşıyakada motor lastigi tamir edebilecek bir yer?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lastikcilere git dubleks yabtır egerkı bu kadar zorlanıyosan dubleks ıyı olur patladımmı fitillersin sökme takma işi olmaz lastıkcıler halleder:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaca satıyosun :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

er5in resımlerını atarmısın buraya bı kac tane son cektıklerınden

lastikcilere git dubleks yabtır egerkı bu kadar zorlanıyosan dubleks ıyı olur patladımmı fitillersin sökme takma işi olmaz lastıkcıler halleder:cat:

evet. sanırım sonu o olacak. daha öncede ön lastik patlamıştı. kimseye yaptıramadım. sonunda kendim söktüm götürdüm lastikçiye. ama arka tekeri sökecek alet edavat yok. en temizi dublexe geçmek sanırım. servis ön arka 120 -130 a patlar demişti. marka model söylemedi tabi. bakacağımartık. tavsiye markanız varmıdır tecrübelerinizden?

Forumdan Uzaklaştırıldı
lastik olarak soruyosan ben ırc lastık kullanıyorum ön arka 110 na almıstım sirkeciden :)

günaydın TVS ciler.arazi moduna almışsınız yine :p
160 lıkların grenajları geliyormuş haberiniz olsun.ama beklemeyin 160 lık motorlar gelicek diye rüyanızda görürsünüz belki.TR onay vermiyormuş 160 lık apachelere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar