evet şenonar kardeş senin parçaları sordum 1 adet dinemo ve 1 adet konjektör 100 TL fiyatıymış.kargo senden.hadi kolay gelsin
h4 xenon ile birlikte ne kadar :mrgreen:
evet şenonar kardeş senin parçaları sordum 1 adet dinemo ve 1 adet konjektör 100 TL fiyatıymış.kargo senden.hadi kolay gelsin
Wolcano..motor kaç km de acaba?
Bende CBF 150 yi yeni sattım Apache arıyorum
h4 xenon ile birlikte ne kadar :mrgreen:
arkadaşım ben cuma günü bi apache aldım 18 km 2009 model. plakalarını daha bugün taktım.adam motor yarışçısı o motoru yedek olarak sadece pistin içinde kullanmış.benm çok hoşuma gidiyor ama aldım işin içinden çıkamadım.3200 e bırakırım.80 km yol yapldı daha.borca girdim mahçup duruma düştüm o yüzden satıyorum yoksa kesinlikle satmam
h4 8000 km fiyatı 100 tl diyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
QUOTE]
Yani toplamda yine 200 lira :cat: Ben en kısa sürede dönücem abi sana :cat:
kaca satıyosun :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------
er5in resımlerını atarmısın buraya bı kac tane son cektıklerınden
lastikcilere git dubleks yabtır egerkı bu kadar zorlanıyosan dubleks ıyı olur patladımmı fitillersin sökme takma işi olmaz lastıkcıler halleder:cat:
lastik olarak soruyosan ben ırc lastık kullanıyorum ön arka 110 na almıstım sirkeciden![]()
iyi akşamlar TVS ciler.
İlerde olcaz ama şimdiden kendimi TVS'ci hissediyorum.. Tşkler.. Sana da iyi akşamlar.....
başka motormu yok okan tvs alıyorsunama böbrek taşın filan varsa iyi gelir orası ayrı :queen:
abı sen uzun zamandır tvs tedavısı göruyorsun değilmi nasıl iyileşme varmı:bounce: