tvs lerde vibrasyon varmı :silent:
Milletin abarttığı kadar yokama biraz var öyle elini ayağını uyuşturacak cinsten değil en azından motorun çalıştığını anliyosun gittiğini anliyosun:cat:
o zaman harika :mrgreen: çok hoş motor![]()
çok abartılacak , çok şahane bir motor değil bu !
Keeway speed150 ye bakmanı tavsiye ederim ybr125'in birebir kopyası !
Hemde arka frenide disk , apache'de kampana arka fren .
Tvs , apache150 modelini 4000ytl den ucuza satmaz bence !
Keeway speed150 2100ytl !
tvs lerde vibrasyon varmı :silent:
apache titremede 1 numara zevk vermiyor..........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
dostum 15 dk aralıksız sürünce titremeden ayakta duramaz hale geliyorsun elleri unutmayalım
bak burdan söyledın hedıye edeceksın du bakalım sen bilet aldınmı :cat:
abi bilet alıcam kısmetse bu günlerde daha almadım :queen: bizimde devlete katkımız olsun dimi çıkmasa da zaten çıkmıyor yaama söz mötör senin :cat:
abi nasıl tahmın edıyorum bilet almadığını ben aldım cıkarsa sana söz kawazaki er 6:wiinkk:
apache titremede 1 numara zevk vermiyor..........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
dostum 15 dk aralıksız sürünce titremeden ayakta duramaz hale geliyorsun elleri unutmayalım
arjantnli dualarımız seninle 180 rtr unutma:mrgreen:
.titreşim diyorsunuz 25-30000 tl lik bmw lerde bile var hemde bundan fazla titreşim inanmazsanız sorun size söylesinler.onlara sorun ca söyle cevap alırsınız güç = titreşim zevki orda
Arjantinli abi çok doğru söylemiş :cat:
abi yılbaşında ikramiye çıkarsa sana mötörü hediye edicem söz
=Szman!;1904060]tamer abi nasıl bir değişiklik bu![]()
TAMER abi hani bana verecektin motörünü...Ağlarım ama :salut:
Duyumlarıma göre Szman! nickli arkadaşımız çok güzel yağıyormuş...
Kendisine sesleniyorum! Teker videolarını bekliyoruzz:mrgreen:
benim gibi birini görünce gayet normal:mrgreen:benim gibi teker duayeni olunca haliyleşahin sen artcı olucan o teker dırek kalkıyo nedense:queen::queen:
benim gibi birini görünce gayet normal:mrgreen:benim gibi teker duayeni olunca haliyle
Benim RR da seni gördümü bana verdiğin teker taktikleri doğrultusunda tekere kalkıyor :mrgreen:valla bişi yapmıoyom ben :mrgreen: