en büyük eksiği titreme 15 dk motoru sürünce el ayak uyuşuyor ve zevk vermiyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın motor rolentide sabit saymıyor bence alınmaz......
ybr de balancer sistemi var sıfır titreme apacheyi 15 dk sürün titremeden el ayak uyuşuyor bence ybr daha iyi
iyi akşamlar apache ciler.kar geliyormuş aman dikkat.
nerde TVS ciler.yine arazi olmuşsunuz.tabi motorlarda tık yok sesiniz çıkmıyor.varmı değişik bir apache görsek nasıl olur. yarın yeni yaptıgım gösterge lambalarının resimlerini çekip sizlerle paylaşayım bakalım nasıl bulacaksınız. bu arada km 3350 oldu.benden satılık kelepir 3400 türk lirası.
hepinize kazasız belasız hafta sonları dilerim

Arjantinli69 abim TVS Süpper ya.. Ben de TVS alınca yanına geleyim de tabi istersen benimkine de bişiler yapalımArkadaş olarak ekliorm..
uzaklarda arama ben sana benim motoru veririm hem hazır bak kardeş![]()
O kadar aksesuar var fiyat pahalıdır.. Hem de kendi zevklerime uygun yapmak istiyorum..
valla gördüklerine 600 tl harcadım işçilik hariç ama 3400 satmayı düşünüyorum
oyyyy 56 şavrole gibi olmuş beh ALLAH nazardan saklasın bak helalınden 3 bın verırdım ama işte içimde apaçi hevesi yok birader ama senın motorda heveslendırıyor tabiiii
abi yılbaşında ikramiye çıkarsa sana mötörü hediye edicem söz :cat: sende zorla TVS ci olmuş olursun ozaman. motora yeni isim buldum bu arada Deli oğlan :queen: nasıl ama
şimdi 2500 e temiz bir 2007 ve ya 2008 bulursun ama daha üstü zor
sıfırı 4000-4150 plaka noter hariç ama temiz sorunsuz bir motor almanı tavsiye ederim