bak bende apachi oldum arabaları kırıyorum artık :queen:
aman kardeşim dıkkat et arabalar pamuk şekeri değil onların kaportası var bızımse kaportamız kendımız:cat:
bak bende apachi oldum arabaları kırıyorum artık :queen:
sen o apache yi ver bana,ben sana an 125 vereyim.üstüne parada da anlaşalım.benim vitesli bir motorum olsun.seninde kaliteli bir scooterın 500 cc motor alacaksan bunuda satmak zorunda kalmazsın.şehir içi içinde bundan iyisi zaten yok scooter olarak.en az iki senede masraf yapmazsın.herşeyi yeni değişti.kesinlikle çok temiz.kefilim motora.uyarsa görüşelim.
günaydın apaciciler.hayırlı cumalar![]()
günaydın apaciciler.hayırlı cumalar![]()
aman kardeşim dıkkat et arabalar pamuk şekeri değil onların kaportası var bızımse kaportamız kendımız:cat:
valla imrendım aga yokki bizim motorun başlığı pıonner ciler desem şimdi ne kadar koloncu var onlar cıkar:queen:
apaçinin kalıtesını ve yakıttaki cimriliğini daha cok ınsana duyurmak için apaçi üreten yetkılılerın sponsorluğunda 20 gun turkıye turu yapacak 38 yaşlarında bu yaşı şart koşmalarının sebebi apaçinin yormadığını kanıtlamak olsa gerekdüzenleyecekler ve karşılığında sürücüye verdıklerı apaçiyi hedıye olarak verecekler güzel bır teklif değilmi arkadaşlar bencede guzel ama yok işte böyle teklıf yapacak sorun burda hepinize ıyı haftalar![]()
günaydın arkadaşlar,yolunuz açık olsun.
abi kalite ve yakıtta cimrilik okey de bırak yirmi günü 2 saat durmadan üzerinde dursan motorun ağrımadık yerin kalmaz :queen: inan bana.bir değil 10 tane apache verseler yine denemem benim canım kıymetli :queen: ama sana tavsiye ederim geleceğin tvs cisi :cat:
![]()
![]()
Tvs Apache için performans egzozu yaptık. 2 parçadan oluşan egzozumuzun tüp kısmı komple paslanmaz kromdandır. İç sistemi büyük makinelerde kullanılan meşhur egzozlarla aynı sistemdir. Tok ve sağlam bi sesi olan egzoz çok yüksek devirlerde yırtıcı olabilir. Fabrika egzozundan çok daha hafiftir. Motoru rahatlatır. %100 yerli imalat olup, sağlam ve garantilidir. 2 parçalı yapısı sayesinde tüp kısmı ileride değiştirilebilir. Ve apache'nin son süratini 10-15 km. arttırır!
[email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.
![]()
![]()
Tvs Apache için performans egzozu yaptık. 2 parçadan oluşan egzozumuzun tüp kısmı komple paslanmaz kromdandır. İç sistemi büyük makinelerde kullanılan meşhur egzozlarla aynı sistemdir. Tok ve sağlam bi sesi olan egzoz çok yüksek devirlerde yırtıcı olabilir. Fabrika egzozundan çok daha hafiftir. Motoru rahatlatır. %100 yerli imalat olup, sağlam ve garantilidir. 2 parçalı yapısı sayesinde tüp kısmı ileride değiştirilebilir. Ve apache'nin son süratini 10-15 km. arttırır!
[email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.
150 cc lik Suzuki motorları kullanan TVS nin en yeni tasarım ödüllü modeli olan apache modelinin teknik özellikleri için tıklayın http://www.tvsturkiye.com
Apache modeline yakından bakmak için isehttp://www.tvsapache.com/
NOT:2.link ingilizcedir
Çok şahane bir motor arkadaşlar bendeki bianchi falconu verip bunu almak istiyorum.Sizce nasıl bir motor?Yardımcı olursanız sevinirim
saygılar...
en büyük eksiği titreme 15 dk motoru sürünce el ayak uyuşuyor ve zevk vermiyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın motor rolentide sabit saymıyor bence alınmaz......
yok aga 3.400 falan fiyatı verdiim linkte yazıo çok hoşuma gitti freni önemli deil benim için keewaya da bi baktım da güzel bi motor hem de 100km de 2 lt yakıyomuş ama ybr düşünmüyom açıkcası onu alcaama honda cbf 150 çıkcakmış eylülde onu beklerim daha iyi
saygılar...
bu motorda sadece servisinin problemli olabileceği kanısındayım.Diğer konularda YBR den aşağı kalmaz hatta fazlası olur...Biraz sitesini inceleyebilirsiniz.
Arka lastik gözüktüğü gibi kalın değil ayrıca sitede 2001'de Suzuki ile ayrıldıkları yazıyor ancak tvs'nin netten reklamlarını seyrettim kaliteli işlerdi (reklamlar)...
en büyük eksiği titreme 15 dk motoru sürünce el ayak uyuşuyor ve zevk vermiyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın motor rolentide sabit saymıyor bence alınmaz......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------
ybr de balancer sistemi var sıfır titreme apacheyi 15 dk sürün titremeden el ayak uyuşuyor bence ybr daha iyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
arkadaşlar apache suzikinin deil tvs nin