TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sdat kardeşim sen o motoru zaten altında kayboluyor :queen: ama arkadaşlar onun gıbıde motoruna bakan görmedım ha :cat:

satıcam zaten bu motoruda yeter 2 ay bindik abi.:p sana mı satsam yoksa :queen: ama sana da küçük gelir bu motor.:p en iyisi biz bu motorların abilerini alalım olsun bitsin. 2 hafta önce depoyu fullemiştim km 685 oldu hayla motor gidiyor,depoya biryerden kaçak var galiba :queen: yok yok bende yüksek cc alıcam tekrar 250 km de bir benzinciye ugrayayım orda güzel bir .... vardı göremiyorum ne zamandır :p

arkadaşlar apache'me zenon taktırmaya karar verdim .daha önce taktıranlar var mı ? hangi modeli almam gerekiyor ampülün bağlantı tipinin adı be ?

apacheler zenon kaldırmıyor.onu ayarlıyan bir kışı var istanbulda belkı turkıyede aydın usta.sargıyı faklı bır seyler yapıyor dıye bılıyorum.onda başkası yapmıyor yaptıgı bır kaç makıne var.

apaçi motorlarınızı arjantınli arkadaşıma götürün kral gıbı yapıyor valla motorunuzu tanıyamazsınız verin 25 tl alarm bıle takar apaçisi olanlara duyurulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben taktım geri söktüm bence hiç bulaşma aküyü bitiriyor :cat:

üzerindeki normaal ampül 35 w xenon da 35 aarda bi fark yok ki ikisi de aynı enerjiyle çaluşıyor.sanırım sen arabalar için olanından takmışsın motor için olanlar 35w lık oluyor ve uzunlu - kısalı oluyor

Mrb arkadaslar.. Yapılan yorumların cogunu okudum apache hakkında kullanan arkdaslardan da dinlemiştim ve kullanmam gerektigine kanaat getirdim :) bu ay içerisinde alıyorum. iyi,kötü,ilginc,korkunc yorumlar yapıp bilgi veren kullanıcı arkdaslarıma tsk ederim :)

senin taktığın xenon un modeli neydi h1 h2 yazıyorya biz hangisini takıcaz

Motorunuzda olan ampul modeli H4 dür yanizi tek ampulde uzun-kısa huzme
Benim taktığımda H4 xenon ve merak etme motor için olandan ince balans denilen motosiklet için üretilen xenondan taktım:cat:
Apachenin elektirik sistemi diyotlu yani elektiriği manyetodan alıyor
normalde farı açtığımız zaman düşüyor yükseliyor gaz verince güçlü yanıyor bırakınca düşüyor
xenon takarken mecburen kontaktan elektirik çekiyorlar e bu sefer ne oluyor elektirik sistemi değişiyor orjinalinde misal veriyorum motor 12 volt enerji üretiyorsa işte 3 volt fara 2 vol stoplara gerisi cart curt dağılıyor ve aküde dolu kalıyor:queen:

Ama biz direk kontaktan elektirik çekince noluyor xenon daha fazla akım çekiyor ve motor xenon açıkken aküye elektirik yetiştiremiyor akü şarj olmuyor:pale:

Ben çok şey denedim ama bir çözüm bulamadık malesef:pale:

Motorunuzda olan ampul modeli H4 dür yanizi tek ampulde uzun-kısa huzme
Benim taktığımda H4 xenon ve merak etme motor için olandan ince balans denilen motosiklet için üretilen xenondan taktım:cat:
Apachenin elektirik sistemi diyotlu yani elektiriği manyetodan alıyor
normalde farı açtığımız zaman düşüyor yükseliyor gaz verince güçlü yanıyor bırakınca düşüyor
xenon takarken mecburen kontaktan elektirik çekiyorlar e bu sefer ne oluyor elektirik sistemi değişiyor orjinalinde misal veriyorum motor 12 volt enerji üretiyorsa işte 3 volt fara 2 vol stoplara gerisi cart curt dağılıyor ve aküde dolu kalıyor:queen:

Ama biz direk kontaktan elektirik çekince noluyor xenon daha fazla akım çekiyor ve motor xenon açıkken aküye elektirik yetiştiremiyor akü şarj olmuyor:pale:

Ben çok şey denedim ama bir çözüm bulamadık malesef:pale:

Bahadır senin xenon gündüzleri de açık mı kalıyordu

tvs

arkadaşlar sahibinden de bakıyorum satılan tvs ler hep 2008 ve 2009 model daha 5000 km de motorlar satılıyor neden bilgisi olan varmı

arkadaşlar sahibinden de bakıyorum satılan tvs ler hep 2008 ve 2009 model daha 5000 km de motorlar satılıyor neden bilgisi olan varmı

bu sadece zevk meselesi bu sadece apache için geçerli değil ybr cbf r1 fazer bütün motorlar için geçerli bir konudur bu herşey zevk meselesi:cat:

Bişey soracağım Apache'nin 2009 modelinde, 2008'e göre titreşim daha az seviyelerde mi?

aynen 2008 aldım çok titreşim vardı 3 ay bindim 2500 tl ye sattım.2009 sıfır aldım titreşim daha az ama onuda satıyorum 3400 tl ye.daha 3200 km de.he nemi alıcam 500 cc motor.ama belkide satmam kenarda durur şehir içi kullanırım :p tamamen arz talep meselesi ,motorlar dandik oldugundan degil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:32 ----------

Bişey soracağım Apache'nin 2009 modelinde, 2008'e göre titreşim daha az seviyelerde mi?

aynen öyle görünüyor.benim 2008 demi problem vardı anlamadım bana mı denk geldi ayaklarımın tabanı ağrıyordu titreşimden.:queen:

aynen 2008 aldım çok titreşim vardı 3 ay bindim 2500 tl ye sattım.2009 sıfır aldım titreşim daha az ama onuda satıyorum 3400 tl ye.daha 3200 km de.he nemi alıcam 500 cc motor.ama belkide satmam kenarda durur şehir içi kullanırım :p tamamen arz talep meselesi ,motorlar dandik oldugundan degil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:32 ----------

aynen öyle görünüyor.benim 2008 demi problem vardı anlamadım bana mı denk geldi ayaklarımın tabanı ağrıyordu titreşimden.:queen:

bir apaçi kullanıcısı olarak arjantınli arkadaşım affına sığınarak bılgi sahibi olmak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım
şimdi bir apaçi kullanıcısı 6 ay apaçi kullanırsa kendisi apaçi oluyormuş doğrumudur teşekkür ederim:rendeer:

bir apaçi kullanıcısı olarak arjantınli arkadaşım affına sığınarak bılgi sahibi olmak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım
şimdi bir apaçi kullanıcısı 6 ay apaçi kullanırsa kendisi apaçi oluyormuş doğrumudur teşekkür ederim:rendeer:

aman sinan abi naptın sen benımde yarın tam 6 ay olucaktı satılık apache var varmı ısteyen :p:queen::queen::queen:

bak bende apachi oldum arabaları kırıyorum artık :queen:

sen o apache yi ver bana,ben sana an 125 vereyim.üstüne parada da anlaşalım.benim vitesli bir motorum olsun.seninde kaliteli bir scooterın 500 cc motor alacaksan bunuda satmak zorunda kalmazsın.şehir içi içinde bundan iyisi zaten yok scooter olarak.en az iki senede masraf yapmazsın.herşeyi yeni değişti.kesinlikle çok temiz.kefilim motora.uyarsa görüşelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar