arkadaşlar apache'me zenon taktırmaya karar verdim .daha önce taktıranlar var mı ? hangi modeli almam gerekiyor ampülün bağlantı tipinin adı be ?
ben taktım geri söktüm bence hiç bulaşma aküyü bitiriyor :cat:
arkadaşlar apache'me zenon taktırmaya karar verdim .daha önce taktıranlar var mı ? hangi modeli almam gerekiyor ampülün bağlantı tipinin adı be ?
sdat kardeşim sen o motoru zaten altında kayboluyor :queen: ama arkadaşlar onun gıbıde motoruna bakan görmedım ha :cat:
senin taktığın xenon un modeli neydi h1 h2 yazıyorya biz hangisini takıcaz
Motorunuzda olan ampul modeli H4 dür yanizi tek ampulde uzun-kısa huzme
Benim taktığımda H4 xenon ve merak etme motor için olandan ince balans denilen motosiklet için üretilen xenondan taktım:cat:
Apachenin elektirik sistemi diyotlu yani elektiriği manyetodan alıyor
normalde farı açtığımız zaman düşüyor yükseliyor gaz verince güçlü yanıyor bırakınca düşüyor
xenon takarken mecburen kontaktan elektirik çekiyorlar e bu sefer ne oluyor elektirik sistemi değişiyor orjinalinde misal veriyorum motor 12 volt enerji üretiyorsa işte 3 volt fara 2 vol stoplara gerisi cart curt dağılıyor ve aküde dolu kalıyor:queen:
Ama biz direk kontaktan elektirik çekince noluyor xenon daha fazla akım çekiyor ve motor xenon açıkken aküye elektirik yetiştiremiyor akü şarj olmuyorale:
Ben çok şey denedim ama bir çözüm bulamadık malesefale:
Bahadır senin xenon gündüzleri de açık mı kalıyordu
yok sadece akşamlar çok az kullanmama rağmen yinede bitti :mrgreen:
arkadaşlar sahibinden de bakıyorum satılan tvs ler hep 2008 ve 2009 model daha 5000 km de motorlar satılıyor neden bilgisi olan varmı
arkadaşlar sahibinden de bakıyorum satılan tvs ler hep 2008 ve 2009 model daha 5000 km de motorlar satılıyor neden bilgisi olan varmı
Bişey soracağım Apache'nin 2009 modelinde, 2008'e göre titreşim daha az seviyelerde mi?
aynen 2008 aldım çok titreşim vardı 3 ay bindim 2500 tl ye sattım.2009 sıfır aldım titreşim daha az ama onuda satıyorum 3400 tl ye.daha 3200 km de.he nemi alıcam 500 cc motor.ama belkide satmam kenarda durur şehir içi kullanırımtamamen arz talep meselesi ,motorlar dandik oldugundan degil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:32 ----------
aynen öyle görünüyor.benim 2008 demi problem vardı anlamadım bana mı denk geldi ayaklarımın tabanı ağrıyordu titreşimden.:queen:
bir apaçi kullanıcısı olarak arjantınli arkadaşım affına sığınarak bılgi sahibi olmak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım
şimdi bir apaçi kullanıcısı 6 ay apaçi kullanırsa kendisi apaçi oluyormuş doğrumudur teşekkür ederim:rendeer:
aman sinan abi naptın sen benımde yarın tam 6 ay olucaktı satılık apache var varmı ısteyen:queen::queen::queen:
bir apaçi kullanıcısı olarak arjantınli arkadaşım affına sığınarak bılgi sahibi olmak istıyorum yardımcı olursanız sevınırım
şimdi bir apaçi kullanıcısı 6 ay apaçi kullanırsa kendisi apaçi oluyormuş doğrumudur teşekkür ederim:rendeer:
aynen 2008 aldım çok titreşim vardı 3 ay bindim 2500 tl ye sattım.2009 sıfır aldım titreşim daha az ama onuda satıyorum 3400 tl ye.daha 3200 km de.he nemi alıcam 500 cc motor.ama belkide satmam kenarda durur şehir içi kullanırımtamamen arz talep meselesi ,motorlar dandik oldugundan degil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:32 ----------
aynen öyle görünüyor.benim 2008 demi problem vardı anlamadım bana mı denk geldi ayaklarımın tabanı ağrıyordu titreşimden.:queen: