bizim burda yaptık arka 90 90 bulabildik önü pek hatırlamıyorum fakat bir sorum olacak bizim burda bulunan apaçhe de gazı açınca tekleme sanki benzin vermiyormuş gibi davranıyor. sogukken gaz yemez ya aynı o tipten
başka apaçhe de yok buralarda denesek bu normal mi yani bir ybr 125 gibi gaz yemiyor.sırf bununiçin motoru satılıga çıkardı motor 1300 km de halen ilk aldıgımızdan beri böyle aldıgına pişman oldu
bizim burda yaptık arka 90 90 bulabildik önü pek hatırlamıyorum fakat bir sorum olacak bizim burda bulunan apaçhe de gazı açınca tekleme sanki benzin vermiyormuş gibi davranıyor. sogukken gaz yemez ya aynı o tipten
başka apaçhe de yok buralarda denesek bu normal mi yani bir ybr 125 gibi gaz yemiyor.sırf bununiçin motoru satılıga çıkardı motor 1300 km de halen ilk aldıgımızdan beri böyle aldıgına pişman oldu
Arkaya 90 koymanı tavsiye ederim önede 100
cok teşekkürler bu gun ıkı tane apachı bakıcam bırısı 1700 de dıgerı 9000 de ıkısınıde ıncelerım artıkın cok saol..
bırde bunların 10000 bakımı nasıl oluyor nelerı degısıyor...
özür dılerım ben orhan apachı alıcam kısmet olursa..inş bol bol formlarız burda..
arkadaşlar,yedek depoya düşünce,kaç litre benzin kalmış oluyor yada yedek depoyla kaç km.yol yapabiliyorsunuz ?
slm arkadaşlar dün itibari ile benimde artık bir tvs m oldu![]()
bir şey degil.elimizden geleni,bildiklerimizi paylaşırız burda,faydamız olursa ne alaa.:cat:genelde 20.000 km ye kadar öyle ahım şahım bir bakımı yok gibi.yağ yağ filtresi,hava filtresi sök temizle tak bezden filtre.normal çalışıyorsa bujiye filan bakmaya gerek yok.yakıt normal ise sagını solunu kurcalatmamalı.titreşim ve rampalarda devir düşmesi yani gaz yememesi harici sorunsuz bir motor.ale:bu gün yine 220 km yol yaptım artçılı rampa hariç gidiş geliş gayet iyiydi.
şimdiden hayırlı olsun motorun diyeyim ama ben satılığa çıkardım motoruale:şehir içi gayet güzel binilecek ekenomik motor.rampalarda kalkışta dikkat derim.tek teker havada çünkü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 AM ----------
benim motorda sık sık yapıyor o olayı,rampalarda vites değiştirmekten gına geldi.servis normal diyor ama tekrar gidecegim yarın baya bir sıkıntı yaratmaya başladı.çin işi scootor bile iki kişi nerdeyse rampada geçicek beni:queen:
lastik olayı ben arka 100/90/18 yaptım hiç bir yere sürtme filan yok.ön lastik orjinal 90/80/17 yoksa çamurluğa sürter fazla payı yok.
Şanslısınız aydın usta var Antalya'da çok kötü bu servis olayı bişeyden çaktıkları yok
ön teker bulmak zor yalnız pirellinin 2.75-17 city demon duydum kararsızım pirelli 90-90-18 arka okey
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------
BU sakaldan ve koruma demirinden nerde bula bilirim arkadaşlar?
![]()
egzoza delik delmişsin sesi nasıl oldu acabağ ?