TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adana İl Temsilcisi
ben de bugün sabah sordum tekrar,anahtar teslimi,4.050 tl.dedi.( ÖTV farkı+plaka harcı arttı dedi.mesela,plaka masrafı 150 tl.ydi-180 tl.ye çıkmış filan)

ya ben aradım bana 3820 ddi 12 aylık yapabilirim oda her ay 360 civarı ödersin ddi tam bilgisi olanlar söylerse sewinirim 3.150 nerede 3.820 nerede cunku aradaki para az bisey deil cunku

çok kararsız kaldım 2 kişi kullanımda apachi mi ybr mi bilmiyorum bende sıfır almayı düşünüyorum 4000 tlyi geçiyor sanki yaa..:silent:

ya ben aradım bana 3820 ddi 12 aylık yapabilirim oda her ay 360 civarı ödersin ddi tam bilgisi olanlar söylerse sewinirim 3.150 nerede 3.820 nerede cunku aradaki para az bisey deil cunku

plaka dahilse 12 taksitte yapıyorsa fiyat iyi . istanbuldan alayım desen plaka dahil sana nakit 3500 e gelir getirmesiyle . taksitte olunca aynı hesaba geliyor. sen yinede adama indirt fiyatı 3750 ye anlaş

ben de bugün sabah sordum tekrar,anahtar teslimi,4.050 tl.dedi.( ÖTV farkı+plaka harcı arttı dedi.mesela,plaka masrafı 150 tl.ydi-180 tl.ye çıkmış filan)

ya bora abi. ben int bakıyorum bu rtr 160, rtr 180 diye modelelr var onlardan türkiyeye gelmiyormu? onlardan alsak

Bu arada apache lere zenon far takınca cıkan akü bitirme problemi çözülmüştür.2 saatlik bir operasyondan sonra rahat bir şekilde zenon FARINIZ açık 7/24 gezebilrsiniz.ZENON FAR TAKILDIKTAN SONRAKİ MALİYETİ 120TL DİR.DÜZCEYE MOTORUNUZLA GELMENİZ GEREKECEKTİR.İLGİLENENLER [email protected] adresinden faydalanabilir.

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
bugün sabah,ADANA'daki apache 'nin 2 servisi ile tanışmaya gittim .birini daha önceden tanıyodum zaten ama apache servisi açtığını bilmiyordum.diğeri ile de tanıştım.epey bilgi sahibi oldum.mesela,biri,ön dişliyi 14 yapmak yerine,arka dişliyi,(orjinali 44 müş),43 yaparsak daha iyi olur dedi.ama hem ön dişliyi 14 yapıp,hemde arka dişliyi 43 yaparsak vibrasyonu da azaltabilceğimizi,hava filtresinin sünger olduğunu,yıpranmadığı müddetçe,değiştirme gerekmediğini,yıkayıp takıldığını,yağ filtresinin 5 tl.olduğunu,gösterge ampullerinin sıksık patlamasına da farklı bir konjektör takarak çözüm bulduğunu,üzerindeki lastiklerin kışın muhakkak değişmesi gerektiğini,bazılarının dediği gibi,orjinal lastiklerinin iç lastiğini çıkarıp,sadece siboplarının değişerek tubless hale gelmesinin sakıncalı olduğunu ve orjinal lastiklerinin janta denk gelen kenarlarında (bana da göstererek) tırtırlı olduğu için az da olsa hava kaçırabileceğini söyledi.hatta eğer istersem,motora yağ soğutma radyatörü bile takabileceğini söyledi.epey bilgilendim yani.sizlerle de paylaşayım dedim.

Son düzenleme:
Selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Arkadaşlar, dostlar... Uzzuuuunca bir zamandır aklımda, tvs almak istiyorum. İkinci el 2.500 liraya bulabilir miyim ? Ya da o civarlarda.. Temiz bir şey. Ayrıca bir sorun olduğunda sıkıntı çeker miyim ? Parça sıkıntısı, servis vb...

Almak istiyorum ::blushani İnşallah ::blushani

ben satıyorum motoru bakabilirsin.http://www.sahibinden.com/2008_model-garantili-02WQQaXQQ15390899WQQpXQQdisplayitem

Bu arada apache lere zenon far takınca cıkan akü bitirme problemi çözülmüştür.2 saatlik bir operasyondan sonra rahat bir şekilde zenon FARINIZ açık 7/24 gezebilrsiniz.ZENON FAR TAKILDIKTAN SONRAKİ MALİYETİ 120TL DİR.DÜZCEYE MOTORUNUZLA GELMENİZ GEREKECEKTİR.İLGİLENENLER [email protected] adresinden faydalanabilir.

Bende akü bitirme problemi yok zaten akü değişmiştim sorun kalmadı ne zamandır zenon takılı

cok gusel motorun war bende alıcam inş. bu hafta icinde 0 km ama bir yer 3.100 dyo bzm bura 3.800 dyo ona ayar oldm

kesinlikle aküyü büyütünce tamamdır

bizim arkadaşta zenon taktırmış ama aküden fazla enerji çektiğinden akü bitmiş.bobin yetersiz geldiğinden aküyü şarj edememiş,o yüzden bobini değiştirmişer şu an sorun yok diyor ama çok ta güzel olmuş hani.biliyorsunuz zenon aküden çok fazla amper çeker.tamam aküyü değiştirdik yüksek amper akü taktık olay tamam gibi,ama bu seferde orjinal bobin takmış oldugumuz aküyü şarj etmeye yetmiyecek vede konjektör voltajı çevirmek için yetersiz kalıcak sonuç,arıza.onun için Aydın ustanın yaptığı gibi konjöktör + bobin değişmeli derim.:cat:

Dediklerin doğru , bendeki akü normal boyutlarda değil biraz daha büyük sanayide akünün takıldığı demirleri kestirip biraz daha büyülttüm dolayısıyla o yüzden sorun olmuyor bende.
Konjektör ve bobin değişicek demişsin ; biz Antalya'dayız aydın ustanın önerdiği konjektör ve bobin nedir nereden temin edebiliriz bilgi verirmisin biraz.Benim için problem yokda benim arkadaşımda apache aldı bunu antalyada nasıl uygulayabiliriz?

Dediklerin doğru , bendeki akü normal boyutlarda değil biraz daha büyük sanayide akünün takıldığı demirleri kestirip biraz daha büyülttüm dolayısıyla o yüzden sorun olmuyor bende.
Konjektör ve bobin değişicek demişsin ; biz Antalya'dayız aydın ustanın önerdiği konjektör ve bobin nedir nereden temin edebiliriz bilgi verirmisin biraz.Benim için problem yokda benim arkadaşımda apache aldı bunu antalyada nasıl uygulayabiliriz?

aydın ustaya ve ya murat'a bi sorarsanız o size parça konusunda elinden geleni yapar.iş tel:+90-216-3486964 cep tel:+90-535-2098730
kolay gelsin.:cat:

Bu gün benzin testinden de başarı ile geçti 138km de 93,20 TL benzin alarak bir başarıya daha imza attı :)) Ben apache mi çoook seviyorum kokluyor...[/QUOTE]

Burada bir yanlışlık olmasın.. 138 km de 93,20 Tl. Kontrol etmende fayda var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar