bugün sabah,ADANA'daki apache 'nin 2 servisi ile tanışmaya gittim .birini daha önceden tanıyodum zaten ama apache servisi açtığını bilmiyordum.diğeri ile de tanıştım.epey bilgi sahibi oldum.mesela,biri,ön dişliyi 14 yapmak yerine,arka dişliyi,(orjinali 44 müş),43 yaparsak daha iyi olur dedi.ama hem ön dişliyi 14 yapıp,hemde arka dişliyi 43 yaparsak vibrasyonu da azaltabilceğimizi,hava filtresinin sünger olduğunu,yıpranmadığı müddetçe,değiştirme gerekmediğini,yıkayıp takıldığını,yağ filtresinin 5 tl.olduğunu,gösterge ampullerinin sıksık patlamasına da farklı bir konjektör takarak çözüm bulduğunu,üzerindeki lastiklerin kışın muhakkak değişmesi gerektiğini,bazılarının dediği gibi,orjinal lastiklerinin iç lastiğini çıkarıp,sadece siboplarının değişerek tubless hale gelmesinin sakıncalı olduğunu ve orjinal lastiklerinin janta denk gelen kenarlarında (bana da göstererek) tırtırlı olduğu için az da olsa hava kaçırabileceğini söyledi.hatta eğer istersem,motora yağ soğutma radyatörü bile takabileceğini söyledi.epey bilgilendim yani.sizlerle de paylaşayım dedim.