TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tvs kullanıcıları lütfen yardım

motorumun lastiklerini tuubleks yapmayı düşünüyorum. uygun ebatlarda tavsiyesi olan arkadaşlar yardım

bizim burda yaptık arka 90 90 bulabildik önü pek hatırlamıyorum fakat bir sorum olacak bizim burda bulunan apaçhe de gazı açınca tekleme sanki benzin vermiyormuş gibi davranıyor. sogukken gaz yemez ya aynı o tipten
başka apaçhe de yok buralarda denesek bu normal mi yani bir ybr 125 gibi gaz yemiyor.sırf bununiçin motoru satılıga çıkardı motor 1300 km de halen ilk aldıgımızdan beri böyle aldıgına pişman oldu

bizim burda yaptık arka 90 90 bulabildik önü pek hatırlamıyorum fakat bir sorum olacak bizim burda bulunan apaçhe de gazı açınca tekleme sanki benzin vermiyormuş gibi davranıyor. sogukken gaz yemez ya aynı o tipten
başka apaçhe de yok buralarda denesek bu normal mi yani bir ybr 125 gibi gaz yemiyor.sırf bununiçin motoru satılıga çıkardı motor 1300 km de halen ilk aldıgımızdan beri böyle aldıgına pişman oldu

Hava ayarına baktır bendede aynı sorunlar olmuştu. Karbıratör dediler depon kirli dediler iyi bir ustaya gittim hava ayarı yaptı sorun düzeldi. 5000 km civarlarında tekrar yaptı buji ve kablosunu değiştirdim, NGK marka kullandım sorun yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------

Arkayı 90 alman iyi olmuş, arkadaşımda 100 lük taktı hatta bana çamut yaptı ince diye ama davlumbazı yedi bitirdi :)) bide motoru fazla yormazsın 90 iyidir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------

Bide aklıma gelen benzin musluğunun altında bir vida var onu içinde bir ihtimal çapak olabilir bende sık sık açıp temizliyorum onada bak derim.

cok teşekkürler bu gun ıkı tane apachı bakıcam bırısı 1700 de dıgerı 9000 de ıkısınıde ıncelerım artıkın cok saol..

bırde bunların 10000 bakımı nasıl oluyor nelerı degısıyor...

özür dılerım ben orhan apachı alıcam kısmet olursa..inş bol bol formlarız burda..

bir şey degil.elimizden geleni,bildiklerimizi paylaşırız burda,faydamız olursa ne alaa.:cat:genelde 20.000 km ye kadar öyle ahım şahım bir bakımı yok gibi.yağ yağ filtresi,hava filtresi sök temizle tak bezden filtre.normal çalışıyorsa bujiye filan bakmaya gerek yok.yakıt normal ise sagını solunu kurcalatmamalı.titreşim ve rampalarda devir düşmesi yani gaz yememesi harici sorunsuz bir motor.:pale:bu gün yine 220 km yol yaptım artçılı rampa hariç gidiş geliş gayet iyiydi.
şimdiden hayırlı olsun motorun diyeyim ama ben satılığa çıkardım motoru :pale:şehir içi gayet güzel binilecek ekenomik motor.rampalarda kalkışta dikkat derim.tek teker havada çünkü.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 AM ----------

benim motorda sık sık yapıyor o olayı,rampalarda vites değiştirmekten gına geldi.:pservis normal diyor ama tekrar gidecegim yarın baya bir sıkıntı yaratmaya başladı.çin işi scootor bile iki kişi nerdeyse rampada geçicek beni:queen:
lastik olayı ben arka 100/90/18 yaptım hiç bir yere sürtme filan yok.ön lastik orjinal 90/80/17 yoksa çamurluğa sürter fazla payı yok.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,yedek depoya düşünce,kaç litre benzin kalmış oluyor yada yedek depoyla kaç km.yol yapabiliyorsunuz ?

Adana İl Temsilcisi
tekrar hayırlı olsun yusufcuğum,kazasız,belasız kullanman dileklerimle.:cat:

arkadaşlar,yedek depoya düşünce,kaç litre benzin kalmış oluyor yada yedek depoyla kaç km.yol yapabiliyorsunuz ?

100 km ye yakın yol gider reservede

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------

slm arkadaşlar dün itibari ile benimde artık bir tvs m oldu :)

hayırlı olsun güle güle kullan çok sağlam motordur bana ufak gelmese hayatta satmazdım

hemşerilerim aldıgım apache motoru nereden aldıgını sormuşlar keskin otomotiv den aldım.almak isteyenler bu firmayla görüşebilir.

bir şey degil.elimizden geleni,bildiklerimizi paylaşırız burda,faydamız olursa ne alaa.:cat:genelde 20.000 km ye kadar öyle ahım şahım bir bakımı yok gibi.yağ yağ filtresi,hava filtresi sök temizle tak bezden filtre.normal çalışıyorsa bujiye filan bakmaya gerek yok.yakıt normal ise sagını solunu kurcalatmamalı.titreşim ve rampalarda devir düşmesi yani gaz yememesi harici sorunsuz bir motor.:pale:bu gün yine 220 km yol yaptım artçılı rampa hariç gidiş geliş gayet iyiydi.
şimdiden hayırlı olsun motorun diyeyim ama ben satılığa çıkardım motoru :pale:şehir içi gayet güzel binilecek ekenomik motor.rampalarda kalkışta dikkat derim.tek teker havada çünkü.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 AM ----------

benim motorda sık sık yapıyor o olayı,rampalarda vites değiştirmekten gına geldi.:pservis normal diyor ama tekrar gidecegim yarın baya bir sıkıntı yaratmaya başladı.çin işi scootor bile iki kişi nerdeyse rampada geçicek beni:queen:
lastik olayı ben arka 100/90/18 yaptım hiç bir yere sürtme filan yok.ön lastik orjinal 90/80/17 yoksa çamurluğa sürter fazla payı yok.

bahsettiğin sorunların hiçbiri bende yok :silent:

senin motorda olucak diye zaten bir kaide yokki.normal birşey degil sonuçta.bu gün biraz daha düşük viteste yüksek devirde kullandım biraz daha fark etti,bakalım yarın Aydın ustanın elinden öper artık,doktor o.:p

Şanslısınız aydın usta var Antalya'da çok kötü bu servis olayı bişeyden çaktıkları yok

Şanslısınız aydın usta var Antalya'da çok kötü bu servis olayı bişeyden çaktıkları yok

evet sağolsun Aydın ustada olmasa yandık hani.elinden geleni yapıyor sağolsun.bu gün biraz daha zorladım motoru e baya iyi gibi.:queen:elim gaza korkak alışmış arkadaş öyle diyor.:cat:gazı açınca gitmem demiyor.:queen:

tvs_apache_rtr_160_engine_cowl.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

BU sakaldan ve koruma demirinden nerde bula bilirim arkadaşlar?

tvs_apache_rtr_160_engine_cowl.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

BU sakaldan ve koruma demirinden nerde bula bilirim arkadaşlar?

valla istanbulda çok varda sana yakın nerde var bilemicem fiyatıda 40-45 tl arası koruma demiri.sakaldan haberim yok nasıl güzel duruyormu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar